Sağol canımm ♡ var mı instagram hesabın benim strawberry___000 takipleşelimOyy kıyamam canım ya çok geçmiş olsunBizde iyiyiz çok şükür hayat aynı devam ediyor
Ben kafanda mı gibi biri miyim
Anne olunca sanırım hayatın boyunca uykusuzsun canım anam hala uykusuz kardeşlerim sabah okula işe gidiyor yine kalkıyor kahvaltı hazırlamaya otobüs durağına bırakmaya falan
Öyle yapıyorum kuzum kendimi hiç 27 hissetmiyorum zaten
Ekledim bileSağol canımm ♡ var mı instagram hesabın benim strawberry___000 takipleşelim
Yaa sorma nete resim eklememekle ilgili yeminimiz var eşimleEkledim bileSenin resmin yok yalnız göremedim ya
Olsun şekerim tabi ki sizin özeliniz sadece merak ediyordum seni ondan söyledim yoksa koyup koymamak tabi ki sizin kararınız kuzumYaa sorma nete resim eklememekle ilgili yeminimiz var eşimleaslında bu onun değil benim kıskançlığım yüzünden böyle oldu önceden böyle değildim niye böyle oldum anlamıyorum ben de..
adamın kafasının etini yiyince böyle bi karar aldık.. sinirle yemin ettirdi kimseye gönderme gösterme sen de madem öyle diye.. böyle işte inşallah atlatırım bu kıskançlık sorunumu..
eskiden derdim eşini kıskananların kendine güven sorunu vardır diye.. başıma geldi işte.. uzun oldu kusura bakma içimi dökmüş oldum..
ıyıyım canım sen nasılsın :)Olsun olsun bosver sen gonul yasına bak
Cesaret edip pisiremedim ya, kendimize pisiririm artk hala duruyor :)
Aslinda marketleri dusunursek oradakiler daha uzun bile kaliyodur ama bilemedim
MutluBulut_ kimler gelmiss :)
Nasilsin canim, gelin arada ya ozlettiniz kendinizi
yok kımse bagdasmıyor kafamdakıyleOyy kıyamam canım ya çok geçmiş olsunBizde iyiyiz çok şükür hayat aynı devam ediyor
Ben kafanda mı gibi biri miyim
Anne olunca sanırım hayatın boyunca uykusuzsun canım anam hala uykusuz kardeşlerim sabah okula işe gidiyor yine kalkıyor kahvaltı hazırlamaya otobüs durağına bırakmaya falan
Öyle yapıyorum kuzum kendimi hiç 27 hissetmiyorum zaten
evet canım ınternet ortamında fotografım yokHahabende seni gormdm hic benim instagramim yok canim eşimin var onu birlikte kullniyoruz
Bende bi koyup bi kaldiriyorm yaıyıyım canım sen nasılsın :)
yok kımse bagdasmıyor kafamdakıyle
yaa en azından gece sureklı uyanmam barı delıksız bır uyuyımda:d
evet canım ınternet ortamında fotografım yok
Maşallahh size bu arada canımOlsun şekerim tabi ki sizin özeliniz sadece merak ediyordum seni ondan söyledim yoksa koyup koymamak tabi ki sizin kararınız kuzum
Annelik işte kuzumyok kımse bagdasmıyor kafamdakıyle
yaa en azından gece sureklı uyanmam barı delıksız bır uyuyımda:d
Sağol canım benim Allah razı olsunMaşallahh size bu arada canımAllah mutluluğunuzu daim etsin geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara inşallahh
KızlarMrs Sahin hamileymiş gördünüz mü kızı oluyormuş
eee napıyosunuz kızlar :)
Nasıl gidiyor canım oğlun emebiliyor mu gülsima nasıl olduBen iki bebekle düzen kurmaya çalışıyorum:) bu arada kızının ilk yaşı hayırlı olsun canım
Nasıl gidiyor canım oğlun emebiliyor mu gülsima nasıl oldu
Allah yardımcın olsun canım işte bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır ya..inşallah hayırlı evlatlar olurlar büyüdüklerinde kıymet bilirlerİyi canım kızım iyileşti o iyileşince rahatladık oğlum da pek ememiyor zaten onun özel biberonu var yarık damak biberonu onu kullanıyoruz
Geceleri çok eğlenceli ama bir oğlum uyanıyor süt sağ ver uyut tam kafamı yastığa koyuyorum ki kızım uyanıyor onu emzir uyut sonra oğlan kalkıyor sonra gene kız kalkıyor derken :) bu gene iyi hali ikisi aynı anda uyanırsa o zaman kıyamet kopuyor :)
Allah yardımcın olsun canım işte bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır ya..inşallah hayırlı evlatlar olurlar büyüdüklerinde kıymet bilirler
Allahm yardimcin olsun canim kiloda alir sıkma canini daha yeni geldi eve annen yaninda kaliyo muArtık Pazar günü aktivitem iki bebeği banyo yaptır, tırnaklarını kes, çocukları kocaya satıp kendin de bir Banyo yap bari haftada bir
Bu arada oğluş ameliyat olana kadar dışarı çıkması yasak ve eve ziyaretçi yasak 3-6 ay içinde olacak o zamana kadar evdeyiz
Bir de doğduğundan beri ilk kez banyo yapmış oldu oğlum bugün
Vee teyzeleri oğlum 1 aylık oluyor 27 kasım bugün,, Hale’n daha 3 kilo yaa yoğunbakımda çok kilo kaybetti ameliyat için kilo alması lazım bir görseniz dal gibi kolları bacakları, ısınmıyor yahu Zaten hatırlatsanız küvözden çıktığı gibi üşütmüştü, banyodan sonra o kadar dikkat ettim ama bir üşüdü bir titredi görmeniz lazım evde doğalgaz cayır cayır yanıyor tişört ile dolaşıyoruz, oğlan buz gibi daha alışamadı sanırım bir de zayıflıktan ya bu durum
Hani haftada 200 gr almaları lazımdı ya başta, şu an 3.150+800 den yaklaşık 4 kilo olması gerekiyordu
Kizlar nerelerdesiniz