İnşallah canım babam akrep eşim Koç ikisi de inatçı burçlar canım Ve çok inatçılar gerçekten :) oğlum Da öyle olacak gibi :)
Şafak 19 inşallah
Sen geri saydikca beni bile heyecan sariyor :) hersey hazirmi dogum cantasi falan
İnşallah canım..ilaçlatınca da 1 hafta eve girilmiyomuşseker000 ay insallah sonmustur bu. Rahat duramazki insan Gorkeme barindikkat et canim,surekli yerdeler ya bellimi olur varsa baska. Olmadi ilaclatmakta fayda var canim
ilknurrr22 aynen ya dune kadar iyiydi ama bugun sabahtam beri yagdi.
Sobayi getirmemiz gerek artik aksamlari serin oluyor. Elektrikli sobayla isiniyoruz simdilik ama kapatinca hemen soguyor
PembeLokum valla canim inatcilik fazla fazla var ama benim oglan masallah diyeyim oyle cok zorluk cikaran bebek degildi,hala oyle.
Ama ben ve esim oyleyiz bize cekmis olmali.
Darisi size saglikli, uslu bir evlat olsun insallah :)
HahaAaa ciddi misin Ya komşulara sordun mu onlarda da fare görülmüş mü ?
Vay aynı topikte 3 ekim bebeği :) benim oğlum Da akrep olacak nasıl akrep erkeği :)
Ben kesmekten ümidi kestim süt olmadan emen çocuk Doğumdan sonra tekrar süt gelince daha da bırakmaz artık
Siz bence evi ilaclatin canim en iyisi görkem var bide bi hastalik felan bulasir fareden Allah korusunAyy inşallah öyle değildir her tarafı kontrol de ettim bilmiyorum ki..
Apartman görevlisine sorduk sadece giriş katta birileri görmüş başka da kimse bişi dememiş..
Ben daha bisey yakmadm idare ediyorz sadece yerler soğuk oluyo onun dışında ev iyiseker000 ay insallah sonmustur bu. Rahat duramazki insan Gorkeme barindikkat et canim,surekli yerdeler ya bellimi olur varsa baska. Olmadi ilaclatmakta fayda var canim
ilknurrr22 aynen ya dune kadar iyiydi ama bugun sabahtam beri yagdi.
Sobayi getirmemiz gerek artik aksamlari serin oluyor. Elektrikli sobayla isiniyoruz simdilik ama kapatinca hemen soguyor
PembeLokum valla canim inatcilik fazla fazla var ama benim oglan masallah diyeyim oyle cok zorluk cikaran bebek degildi,hala oyle.
Ama ben ve esim oyleyiz bize cekmis olmali.
Darisi size saglikli, uslu bir evlat olsun insallah :)
Hahabunun aliskanlik oldugu kesinlesti yani
Gordum kuzum yazcaktimda unuttm gorumcen niye para istyo ki surekli benm anladgm kadaryla annengl cok destek veriyo size utanmiyo mu yani senle bi muhabbeti bile yokBağımlılık tam anlamıyla canım
Bu arada benim koca gene yaptı yapacağını yazdım yukarda gördün mü :/
Gordum kuzum yazcaktimda unuttm gorumcen niye para istyo ki surekli benm anladgm kadaryla annengl cok destek veriyo size utanmiyo mu yani senle bi muhabbeti bile yok
İlaçlayınca 1 hafta eve girilmiyomuş canım yaa bakalım ama yapıcaz galibaS
Siz bence evi ilaclatin canim en iyisi görkem var bide bi hastalik felan bulasir fareden Allah korusun
Yani aynen oyle senin ailen yardim etsin onlarda surekli arayi bozsun ondan sonra gelsin para istesin ha kardesi bisey diyememstr vereblr ama o zamanda senin ailenin destegini almicak esinGörümcem okuyor o nedenle istiyor ben de baştan tavrımı koymak istiyorum alışmasın eşim de para göndermeye diye. Görümcem anca işi düştüğünde bizi arar zaten aynen en ufak bir muhabbetimiz yok ben açıkçası ailemin bizim için yaptığı desteği eşimin ailesine yedirtmem kusura bakmasınlar enayi mi benim ailem
Olsun canim annenlerde kvdelerde felan kalrsnzİlaçlayınca 1 hafta eve girilmiyomuş canım yaa bakalım ama yapıcaz galiba
Eşin utanmış heralde veremem demeye canım..biliyo mu senin bildiğini sen nasıl öğrendinGörümcem okuyor o nedenle istiyor ben de baştan tavrımı koymak istiyorum alışmasın eşim de para göndermeye diye. Görümcem anca işi düştüğünde bizi arar zaten aynen en ufak bir muhabbetimiz yok ben açıkçası ailemin bizim için yaptığı desteği eşimin ailesine yedirtmem kusura bakmasınlar enayi mi benim ailem
Yani aynen oyle senin ailen yardim etsin onlarda surekli arayi bozsun ondan sonra gelsin para istesin ha kardesi bisey diyememstr vereblr ama o zamanda senin ailenin destegini almicak esin
Eşin utanmış heralde veremem demeye canım..biliyo mu senin bildiğini sen nasıl öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?