Yani o da biliyor abisinin yeni iş kurduğunu doğum yapacağını filan nasıl yüzsüzlüktür ya..tahmin etmiştir senden alıp vereceğini ondan istemiştirEşimin verecek durumu yoktu Ki Zoruma giden benden alması benden almış kardeşine göndermiş haberim Yok telefonunda gördüm canım Msj gördüm kardeşine açık açık bende de hiç Yok demeliydi
Geldiler çok şükür canım..ben de temizliğe giriştim camlar perdeler halıları da yıkamaya göndericez havalar birden soğudu burda..baya ters bi zaman bakalım napcazseker000 aynen canim annenlerde falan kalirsin bu bahaneyle . Geldimi annenler
ilknurrr22 parkta bazi annelere bkiyorum sobayi yaktik fln diyolar ,disarsi ise gunesli.. yani simdiden o kadar sicaga alistirmayalim, soba yakacak kadsr soguk degilki
PembeLokum aa abartmis esin iyice.
Zaten doguma ne kaldi surda,dedigin gibi is yeri kurmak ise ap ayri zor.
Keske seninle paylasip,fikrini bi sorsaymis.
Heleki annenlerden yardim aldigi halde,yani nasil diyeyim gecim zorlugu oldugu halde nasil veriyorki.
Madem okutamayacakmis kv ,kp hic girismeselermis okul isine,sizemi guvenmisler..
Hadi anlarim sıkı fıkı olsaniz,halden anlayan birileri olsa tamam verirsini hadi zorda olsa ama selami sabahi yok,zora dusunce size sokuluyor.
Neden bildigini soylemiyorsunki esine,insani enayi yerine koymasinlar.
Nasil olsa haksiz,uste cikmaya calisacak bir bahanesi yok bence
Yani o da biliyor abisinin yeni iş kurduğunu doğum yapacağını filan nasıl yüzsüzlüktür ya..tahmin etmiştir senden alıp vereceğini ondan istemiştir
Bi de kitap için yani..nasıl da kaçırdı huzurunu şurda doğuma günler kala..İsteme sebebi de kitap almak için hani çaresizlik değil benim eşim üniversite hayatı boyunca 1 tane kitap almadı parası olmadığı için görümcem de kocaman adam hem okusun hem çalışsın bir yandan anne babasından para isteyeceğine derdi bu kadar bencil bir insan. Kendi 3 yıldır okuyor neden çalışmıyor acaba :) @tutkku nota bunu Da yazacağım kardeşinin sen okuyorken sana utanmıyor Musun ailenden para istemeye dediğini unuttun herhalde diyeceğimtutkku
Bi de kitap için yani..nasıl da kaçırdı huzurunu şurda doğuma günler kala..
Cok ayip etmis smdi gorumcen esine soylemez miBir de benim haberim Yok biz birbirimizden habersiz adım atmayız şimdiden gizli iş çevirmeler başlasın oh
Aynrn canim gerek yok bilmiyrm sizin orayi tabi ama oyle cok soguk deglse yakmaaa simdidenseker000 aynen canim annenlerde falan kalirsin bu bahaneyle . Geldimi annenler
ilknurrr22 parkta bazi annelere bkiyorum sobayi yaktik fln diyolar ,disarsi ise gunesli.. yani simdiden o kadar sicaga alistirmayalim, soba yakacak kadsr soguk degilki
Cok ayip etmis smdi gorumcen esine soylemez mi
PembeLokum valla bence gayet guzel olur canim. Kari kocasiniz siz arkandan gizli sakli is neden ceviriyo.
Tamam senin paran,benim paam yok evlilikte ama senden habersiz ustelik dogum kapidayken vermemeliydi. Gorumcen ise asla istememeliydi.
Daha oncede veriyormuydu acaba fark ettinmi hic.
Onu diyecektim ogrendigini fark ettiyse ondanmi.iyi davraniyor acaba
seker000 ah su temizlik bitmiyor ya.
Iyi yapmisssin ama.havalar iyice soguyunca temizlersin.
Hergün biraz biraz yaptığım için havalar iyice soğuyana kadar ancak bitiririmPembeLokum valla bence gayet guzel olur canim. Kari kocasiniz siz arkandan gizli sakli is neden ceviriyo.
Tamam senin paran,benim paam yok evlilikte ama senden habersiz ustelik dogum kapidayken vermemeliydi. Gorumcen ise asla istememeliydi.
Daha oncede veriyormuydu acaba fark ettinmi hic.
Onu diyecektim ogrendigini fark ettiyse ondanmi.iyi davraniyor acaba
seker000 ah su temizlik bitmiyor ya.
Iyi yapmisssin ama.havalar iyice soguyunca temizlersin.
Canım benim Allah yardımcın olsun selametle al bebeğini kucağına inşallahŞafak 17 perişanlara oynuyorum ben valla artıkBir an evvel Doğum yapsam da lohusalık filan da bitse de kendime gelsem de ağrısız bir hayatım olsa biraz usandım haliyle ağrılardan sürekli zorluk çekmekten
Çektiğim zorluk çocukların zorluğu olsun artık acı çekmek istemiyoeum
Canım benim Allah yardımcın olsun selametle al bebeğini kucağına inşallah
PembeLokum az daha sabret canim, halin varsa olabildigince cik disarda vakit gecir, evde iyice takiyor insan cunki.
Insallah hepsi gececek
Naptin yazdinmi not esine.
Insallah hep iyi davranir artik yani sadece pars meselesinden degil,insallah hep iyi olun canim
seker000 ne kadar olursa bosver.
Bende supurgeyi actim bugun ama balkonda sicakta kala kala ne oldu bilmem 2 yerinden kirildi :/
Insallah duzeltebilir esim,bos yere madraf cikartacak simdi
Kizlar yarin nasipse kontrole gidiyorum
Insallah hastanede kalmam gerekmez, yavrum hissediyor herhalde dunden beri durup durup annnneem diye gelip sariliyor sıkıca.
Goturmucektik bu kez,yol uzak kusuyor falan bakalim nasil olacak insallah zorluk cikarmaz durur.
Yine nasil korkuyorum az icimi dokeyim buraya, ozellikle su ebdoskopiyi yaparlar korkusuyla hic gitmek istemiyorum of offf
Agrilar yine var gibi,hamileyken karnimz buyurken geriliyor ya o tarz agrilar oluyor anlamadim gitti. Keske hamile ciksam sonunda ne dusunecegimi bilemiyorum inanin
Yazmadım canım ya aramız iyi diye cesaret edemedim şimdi kavga filan ederiz bir gün olur ben lafı tam gediğine koyarım şimdilik dursun dedim benim yavru Da 5. Dişini çıkarıyor sabah 4te uyumuş ben yattım gece eşim ilgilendi sabaha kadar o nedenle de kıyamadım bak Hale'n daha kıyamıyorum adama ah biz kadınların merhameti olmasa bu evlilikler yürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?