2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım ben evleneli 6 ay oldu, ama ne bileyim salonda zaten pek oturmadık, mutfakta oturuyoruz amerikan mutfak benim, ama onun koltuklarını benimde silmem gerekiyor, silip üstüne örtü atcam yemek kokusu falan sinmemiş ama yinede önlem amaçlı tabi... :) Annem bana loc diye bir temizlik ürünü vermiştim onunla siliyorum canım, benimde halı yıkamam yok olsaydı baya işe yarıyor onlar..

40 mı maşaalllah, tek çocukmusun canım yoksa varmı büyüğün falan.
onlar başta evet karşı çıkıyolar toruna ama zaman geçtikçe istiyolar, kim istemezki torun

ayyy çok utandımm
duman91 kız biz mi pisis,edamı fazla titiiz

kuzum benim mutfakve yatak odam ipli perdelerden, yani onları yıkamam zor.
mutfağın balkonundada zebra perde var.
Birtek holdeki normal, ama oda temiz duruyo yaa

o saatte otobus varsa gelirsin canım, ben yok sandım o yüzden şey ettim.
olsun değer bence git anneciğinin yanına

Hee sen o yzuden sadece mutfak halisini veriyorsun :) loc icin hep iyi diyolar ya ama bende yok bulup alana kadarda zaman gecer

Tabi calosinca zor ayy annem ne cekerdi calisirken is yerinde daha az yoruluyorum derdi.kiz bozulmasinn buyuk temizlige alirsin olmadi doguma yakin canim yada annen faalan yardim eder bak hic aklima gelmiyo sen cok detaya girme temizlikte aman doguma yakin parlatirlar evini :)

Biz anladık canım dert etme kendine.... Evet annem erken yaşta evlenmiş, ben 91'lim canım.. MaşAllah annene Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir İnşAllah.. daha fazla bekletme anacığını..
Masallah kuzum yasitiz seninle benim annem dedem yuzune gec evlenmis..Rahmetli dedem gecen sene bile aklim olsa kizimi evlendirmezdim bize bakardi dedi gayet ciddiyetle

Oyy kuzum utanma bee ondan demedim ama benn zebralari yikamak bana zor geldi hepsi normal tul canim bende mutfaga ip alacaktim ama 2013 gelinleri ve perdecilere danistim tavsiye etmediler bende hepsini tul.aldim iyiki oyle yapmisim :) perdenin kirlendigini yikadigin zaman anliyosun ayy diyosun nasil temizlenmiss.var kuzum annemlerin ordan gece saati bile var ama 2 otobuse biniyorun eve gelirken 2.otobus gec saatte yok o yuzden daha fazla gec kalamam..
Kizlar ben cikiyorum buzdolabinin arkasini cektim orayi sileyim icini yerlestireyim sonra koltuk,dus alayim ve vakit gelir :) opuldunuzzz

aslında şimdilik iplerden memnunum, zebradanda..yani kısaca perdelerimden memnumumda zebraları nasıl yıkarım bilmem..
he 2 otobus değiştiriyosan geçe kalmak iyi fikir değil evet..
tamam kuzum kolay gelsin, elinden su içmek gerek he

Canım benden küçük erkek kardeşim var birde, ben en büyüğüm:) Aynen o da istemeye başladı artık.
Ay canım ben pis olduğumu hiiiiiiç düşünmüyorum nedense
İpli perdeleri evet yıkamak zor olur, ben şu kalorifer işi bitsin sonra yıkatıcam:)

Konuyla hiç alakası yok da geçen demiştin ya hani buluşalım uyarsa diye.Bu aralar iki lafımdan biri kadınlar kulübü oluyo :)) Eşim de akşam artık dedi , bence siz buluşun bari bu kızlarla yaa Dedim bi arkadaş demişti zaten, belki olabilir dedim. :)

Heheh sen önceden yerini yaptın yani canım.. Hayırlısı olsun bakalım, zaman ne gösterecek....

vee okadarda dip köşe olmasada dip köşe temizlik yapıp geldiim
utandımmı ne nekadar pismiş heryer meğer..
rahatladım oh miss
:))) Oh oh hamarat gelinler :) Temiz temiz otur şimdi ne güzel :)
Ben de bir koşu öğle arası toparlaması yaptım :)

o bile yeter , hakkaten rahatlıyor ınsan

canım bişi sorcam aksam kuzenim yazdı doğum yapmış,bebiş geldi filan yazdı dedim madem yazıyo herhalde 3-4 gun oldu çocuk doğalı meğer 1 gün kalmışlar hastanede.. hakkaten 1 günmü kalınıyo şaşırdık çok

Normal doğumsa ve bebekte sıkıntı yoksa bazen aynı gün olmadı bir gün kalınıyor.Sezeryanda en fazla iki gün. O kadar yani çok kalınmıyor :)) Oh oh kavuşmuş bebişine ne güzel, Allah hayırlı evlat eylesin.

Ayy herkes temizlik yapmış, MaşAllah size yaa, ben büyük ihtimal yarın akşam yaparım... Belki bu akşam da olabilir:)
Benimkine temizlik demeyelim de ortalığı toparlama, bir tek banyoyu temizledim.Benim ağır temizlik haftasonuna inşallah :)

vee okadarda dip köşe olmasada dip köşe temizlik yapıp geldiim
utandımmı ne nekadar pismiş heryer meğer..
rahatladım oh miss

Oo kizlarr temizlikler yapilmis :) tutkum ohh mis mis oturmak bile daha guzel :)
Bende komsuya gittim 1 de kimse gelmedi kalktigimda 2.15 ti gec toplancaklar demek ki suanda otobusteyim heycan yaptim ya insallah babam anneme caktirmamistir

Oo kizlarr temizlikler yapilmis :) tutkum ohh mis mis oturmak bile daha guzel :)
Bende komsuya gittim 1 de kimse gelmedi kalktigimda 2.15 ti gec toplancaklar demek ki suanda otobusteyim heycan yaptim ya insallah babam anneme caktirmamistir
Böyle sürprizler yapmaya bayılırımm.. :)) Ben de okul zamanındayken çok habersiz gittğim olmuştu, o şokları çok güzel oluyor. :) Ki bu daha özel bir gün, güzel sürpriz olacak.Canım sanki sen istanbul daydın demi yanlış hatırlamıyorsam.Yaka farkı mı vardı annenlerle?

Gittim canim tam yemek yemisler ev kalabalikti sagolsun akrabam sayesinse zile basmadan eve girdim herkes soka girdi hele annnemi anlatamam cok cooook mutlu oldu gercekten bekledigimden daha cok ☺ canim annem zeytinburnunda ben gazi mahallesi sultangazi senin annende z.burnundaydi dimi

Bu arada tutkku yazmayi unutmusun eltimde yni sogum yapti sabah doguma girdi aksam eve gonderdiler hic kalmadi yani

Gunaydinn halilarim bugun geliyormus bu kadar erken beklemiyordum ama iyi oldu tabi ama ben ancak pazartesi yerlesebilirimm :)
Sizler nasilsiniz bakalim musmutlu bir gun olsun hepimiz icin insallahh

Gunaydinn halilarim bugun geliyormus bu kadar erken beklemiyordum ama iyi oldu tabi ama ben ancak pazartesi yerlesebilirimm :)
Sizler nasilsiniz bakalim musmutlu bir gun olsun hepimiz icin insallahh

Günaydın canımm..Oyyy ne güzel.Emeğine değdi hadi. :) Hı hı evet canım Zeytinburnu, bulvara yakın oturuyorlar :) Hehhh şimdi anımsadım. :)

Olsun daha iyi, ben de bugun bir soruşturucam, alıyorlarsa vericem ben de yıkamaya.
Amiiiiiin...Ben bugün çok iyiyiiimm..Heralde cuma gününün verdiği bir şey olsa gerek :)) Bir de çalıştıgım binadan kendime bir arkadaş buldum, o yüzden de hafiflemiş olabilirim. :))
Sen nasılsın canım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…