2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Eveet, oldukça yoğun hazırlıklar hem de.
Sizler evli barklı hanımlarsınız tabi artık, darısı başımızaa.
Allah kolaylık versin canım.Tadını çıkar, minimum stres yapmaya bak emi :)

Evet öyle çok şükür atlattık, önümüze bakıyoruz artık.Amiiiin amin :))

Nerdensin, nereye gelin gideceksin?

mutiiiiiiiim
hazirandamı kız düğün ay az kalmış yaa
alıştır kendini buralara he senide alalım aramızaa

hazırlıklar ne durumda kuzum

Kuzucuum, evet haziranda, 4 ayımız kaldı inşallah
Hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı, Eksiklerimiz var hala tabi. Bitmez de
Alın beni aranızaa

aynen canım bende anlamadım hangi ara üşüttüm

kızlar ya merak ettim dügünde kınada hangı şarkılarda dans ettiniz
Biraz geç cevap olacak benimki kınada ve nişanımda Gülşah tütüncü dua ediyorum 1.düğünümde irem derici 2. Mustafa cecelinin şeker şarkısında dans etmiştik :) ne hoştu o heyecanlar gelinliğimi tekrar giysem keşke içine girermiyimkiii

Bu usengeclik hepimizde var canim dert etmee ama tabi mecbur yapiyoruz zaten bi kere ipipn ucu kacarsa tutabilene ask olsunn :)

Dün baya toparladım gibi sabah çamasır mak çalıstırdım gidince asıcam dün çok yogundum cvp yazamadım kusura bakmayın

Kuzucuum, evet haziranda, 4 ayımız kaldı inşallah
Hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı, Eksiklerimiz var hala tabi. Bitmez de
Alın beni aranızaa

Benimkide soruu eksikler hic bitermi..
Az kalmis kuzum nasipse :)
Gelinliginide almissin huzurla, askla giyi insallah.. Diher topictende eksik kalmiyorum yine haberim var olanlardan he :)

Merak ettim sarkiyi bilgisayara gecince dinlerim..
Iki dugunmu yptiniz ne guzel :)
Sekeri bende dusunmustum ama dansida ona gore olmali diye vazgectim.
Eminim cok guzel olmustur :)

Buarada bebis masallah buyumus iyiice :) iyisiniz demi

Ehehehe takip ediliyorum
Az kaldı kuzucuum sonra daa nasipse
Benimki çok sabırsız çocuk istiyor ben istemiyorum bir süre ama nasip diyoruz bakalım

Ehehehe takip ediliyorum
Az kaldı kuzucuum sonra daa nasipse
Benimki çok sabırsız çocuk istiyor ben istemiyorum bir süre ama nasip diyoruz bakalım

Erkekler oyle canim ya, hemen cocuk isterler.. Allah bilir tabikide ama biraz evliligin tadini cikarmak degilde evlilige alisana kadar bari sabretsin..
Zaten zaman gectikse eksikligi fark edilip seninde bebis isteme vakrin geliyor :)

Kv deyle berabermi ayrimi oturacaksinoz canim,ve ailene yakinmi evin

QUOTE="Mutella, post: 39281021, member: 436904"]Nassınız efeniim?
Ben de 9 haziran 2015 gelini Muti
[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım benim, Musmutlu olursun İnşAllah, tadını çıkar, o kadar güzel günler ki keşke geri dönebilsem diyorum, tabi şimdide çok mutluyuz tabi ama o heyecan ayrı güzel

İki duğunum oldu canım biri istanbulda biri ankarada oldu istanbuldaki duğunumun sonuna doğru kına gecem oldu :)
Bebek büyüdü artık ara ara sancılar giriyo her seferinde hstaneye gidiyoruz bebek yerinde bi sıkıntı yok diyorlar geri donuyoruz heyecanlar artmış durumda her gece rüyamda doğum yapıyorum sonunda olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…