2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Gunaydinn halilarim bugun geliyormus bu kadar erken beklemiyordum ama iyi oldu tabi ama ben ancak pazartesi yerlesebilirimm :)
Sizler nasilsiniz bakalim musmutlu bir gun olsun hepimiz icin insallahh
Günaydın canım, bak ne kadar güzel olmuş annene gitmen... Ahh anacığım burnumda tütüyor resmen:cry:
Aynen hafta sonu geçsin sonra ser, hep hafta sonu daha çok kirleniyor benim evim o yüzden diyorum... :)
Amin canım İnşAllah hepimiz mutlu oluruz....:KK48:

günaydın :) bakıyorum herkez temizlik yapmış ben daha yapamadım ne kadar üşengeçim ya :KK43:

günaydın kızlar:KK1:
ben pek iyi değilim ya, ateşim falan var, heryanım ağrıyor.. dün temizlik yaparken üşüttüm sanırım, :KK51:

edam çok sevindim kuzum, ne güzel anneciğinede iyi gelmiştir:KK19:
halılarında gelmiş, bencede hafta sonu daha çok kirleniyor.

meltemim arkadaş bulmuşsun, hadi iyi bari hep erkek hep erkek insan kadın sohbetini arıyo bizaman sonra.

doğuma gelincee gerçekten şaşırdım kızlar yaa, bizim burda enn az 3 gün normaldoğumla.. gerektiğinde 1 hafta.
minnacık Allahım ne tatlı maşallah, her eve lazım:nazar::KK48:

duman91 duman91 sanada günaydın canımcıım:KK19:

Mia- Mia- canım yaparsın sende, ben yaptımda ne oldu busabah yine dağınık her yer:KK51:

ben pek iyi değilim ya, ateşim falan var, heryanım ağrıyor.. dün temizlik yaparken üşüttüm sanırım, :KK51:

meltemim arkadaş bulmuşsun, hadi iyi bari hep erkek hep erkek insan kadın sohbetini arıyo bizaman sonra.

doğuma gelincee gerçekten şaşırdım kızlar yaa, bizim burda enn az 3 gün normaldoğumla.. gerektiğinde 1 hafta.

Mia- Mia- canım yaparsın sende, ben yaptımda ne oldu busabah yine dağınık her yer:KK51:
Geçmiş olsun canım benim, dikkat et kendine, üşütme fazla.. Valla bu havalar insanı çok etkiliyor değişken çünkü..

GÜNAYDIIIIIIIIN :) :)

1416989858.jpg

aynen canım bende anlamadım hangi ara üşüttüm:KK51:

kızlar ya merak ettim dügünde kınada hangı şarkılarda dans ettiniz:KK28:

Geçmiş olsun şekerim..Havalar dengesiz bu ara normaldir..

Düğünde olmazsa olmaz İrem Derici :KK48:
Kınayı hatırlamıyorum yaaa :/ Plansız olmuştu çünküü.. Ama sanki Mustafa Ceceli den bir şarkıydı..

Geçmiş olsun şekerim..Havalar dengesiz bu ara normaldir..

Düğünde olmazsa olmaz İrem Derici :KK48:
Kınayı hatırlamıyorum yaaa :/ Plansız olmuştu çünküü.. Ama sanki Mustafa Ceceli den bir şarkıydı..

sağol canıım:KK51:

hadi ya :KK48: heyecandandır o heyecandan:KK28:

bizimde İrem Dericiydi , düğüne 3,4 gün kala kalitelisi çıkmıştı hatta, son anda yetiştirdi bize İremcik:KK53: klip çekmicek diye çok telaşlandıydım başka beyenememiştim.

kınadada Gökhan Akar- Sus

Günaydın canımm..Oyyy ne güzel.Emeğine değdi hadi. :) Hı hı evet canım Zeytinburnu, bulvara yakın oturuyorlar :) Hehhh şimdi anımsadım. :)

Olsun daha iyi, ben de bugun bir soruşturucam, alıyorlarsa vericem ben de yıkamaya.
Amiiiiiin...Ben bugün çok iyiyiiimm..Heralde cuma gününün verdiği bir şey olsa gerek :)) Bir de çalıştıgım binadan kendime bir arkadaş buldum, o yüzden de hafiflemiş olabilirim. :))
Sen nasılsın canım? :)
Evet canim yakinlar birborlerinee :) aa sendemi veriyorsun temiz topik oldukkk bizz bende suan dolaplari siliyorum koltugu hala silmedim ama yarin evden cikmadan once silerim ..ne guzel olmus canim is yerinde bir arkadasinin olmasi guzel :)) iyiyim bende iste simdi.kalkicam devam edicem dolaba :)

Günaydın canım, bak ne kadar güzel olmuş annene gitmen... Ahh anacığım burnumda tütüyor resmen:cry:
Aynen hafta sonu geçsin sonra ser, hep hafta sonu daha çok kirleniyor benim evim o yüzden diyorum... :)
Amin canım İnşAllah hepimiz mutlu oluruz....:KK48:
dogru diyosun canim haftasonu daha cok kirleniyo :) ahh ahh anne ozleniyor istee insallah yakin zamanda gorursun canim

günaydın :) bakıyorum herkez temizlik yapmış ben daha yapamadım ne kadar üşengeçim ya :KK43:
Bu usengeclik hepimizde var canim dert etmee ama tabi mecbur yapiyoruz zaten bi kere ipipn ucu kacarsa tutabilene ask olsunn :)

Kuzumnm gecmis olsun ceyran yaptirdiysan belki bende hep yaptiriyorum zaten 2 gundur atesim var ama kosturuyorum hala..halilarim daha gelmedi canim bugun icinde gelecekmis insallahh

sağol canıım:KK51:

hadi ya :KK48: heyecandandır o heyecandan:KK28:

bizimde İrem Dericiydi , düğüne 3,4 gün kala kalitelisi çıkmıştı hatta, son anda yetiştirdi bize İremcik:KK53: klip çekmicek diye çok telaşlandıydım başka beyenememiştim.

kınadada Gökhan Akar- Sus
:)) Heyecandan ziyade açık alanda olacaktı kına.O gün yağmur, sel, gök gürültüsü ,f ırtına ne varsa bulmuştu bizi :)) O yüzden kapalı alana taşınmak zorunda kaldık, o telaşeyle karıştı :))

Güzelmiş canım, çok anlamlı sözleri onun da :)

:)) Heyecandan ziyade açık alanda olacaktı kına.O gün yağmur, sel, gök gürültüsü ,f ırtına ne varsa bulmuştu bizi :)) O yüzden kapalı alana taşınmak zorunda kaldık, o telaşeyle karıştı :))

Güzelmiş canım, çok anlamlı sözleri onun da :)

hee anladım canım, nasip kısmet hepsı canım, varmıştır bir hayır.

MutluBulut_ MutluBulut_ sağol edamm, sanırım oyle oldu:KK51:

Evet biz ne provalar yaptık.. Ayy o günlere geri döndüm şimdi.... Ne çabuk geçti zaman, çok güzeldi benim için halende güzel tabi ama bebiş olursa daha güzel olacak..
:)) Biz de önümüze gelen düğünleri değerlendiriyorduk prova için :)Nerede prova yapıyordunuz? :)))Bence de çok güzeldiiiii.. Valla yarıyılı doldurduk, hangi ara demi.

Hm hm hm hmmmmmm...Bebiş diyorsuun :)))

bu yıl hakkaten hangi düğüne gitsem Duaaaalar eder insaaann.. diye başlayınca gerçekten bi ara bunalmıştım..
başını çok ağır gibi olduğu için şarkıları kesip biçmiştim, kınadakinide:KK28:

ama sanki böyle şarkı çıkmaz artık, tam danslık bu:KK30:

X