Günaydın canım benim..günaydıııınn
Heh canim iste bu babsettigimmm insallah olculere uyarsa 2 adet almayi dusunuyorummm :)
Evet kuzum sonunda karar verdik insallah iyi bisey aliriz :) ayy bilmiyorum esimin halasi ilede ailesi gorusmuyor ee boyle olunca cocuklarda yansiyo ben halasini gormedim hic hos cogu akrabasini gorsemdd hatirlamiyorum :) Siz oyle canim meltemde sende sobalar kalkinca yikanir halilar olsunn :)
dun ben resmennn oldum kizlar bode eldiven giymedim elimdeki egzama azdi gece acidan zor uyudum..dun baya is hallettim ama aferim bana :) bugun buzdolabini yikicam silicem yarin dolap ,koltuk,kapilar sonra halilar gelince sil yerlestir ohh :) dun onume gelen herseyi yikadim pakladim :)
Bu aradaaaa kizlar icim rahat etmedi ve bi karar verdim bugun 1.30 a dogru alt komsuya inicem 1 saat oturucam hadi 3 de otobus duraginda olsam 5 de annemlerde olurum sanirim dogum gunu suprizi anneme orda oturan akrabamizi ve arkadasimi aradim onlarda gelicek munlari binada yakicam kapi acilinca suprizzzzzz :) aksam donusum zor olaccak ama olsun artik
bide kizlar buzluk ne buyuk nimetmissss ben yazin koydum ama az koymusum bu aralar pazardan dogru duzgun bisey almadim malum fiyatlar ucmustu valla bende hep buzluktan pisirdim 2~e pket biseyim kaldi seneye Allah ozin verirse bol bol atmayi dusunuyorum menemenlikte yapicam seneye bu sene hep annem verdi
Hehe ay gittik de geri geldik yahuu:)
Kız valla sen ne diye uyanıyorsun ki eşini işe gönderdikten sonra uyumuyor musun? Valla ben 15. rüyamı görüyordum şimdiyehamarat geliin maşallah o zaman sanaa, sende rahat edersin bari, temiz olunca daha bi huzurlu oluyor insan.
annene gitmeklede iyi edersin kuzum, sevinir oda.
buakşammı dönüş yine, eşin gelir alır olmazmı, arabanız varmı bılmıyorum ama
Doğum günü kutlu olsun buarada anneciğinin, sağlıklı,huzurlu,torunlu yıl ve yıllar olur inşallah
sende atıyosun he buzluğa,aslında evet hazır olunca hemen bitiveriyor elindekiler
geldinizmi yine yaa
şaka şakaa
bende iş başı yapar gibi 7 de uyanıyrum yaa, nasıl uykum var ama uyuyamıyorum
yarın cumaa, haftayı bitiriyoruz yine nasipsee
Ellerine sağlık canım, valla sanırım sen baya titizsin, ben tembelmiyim neyim daha geçen kapılarımı mutfak dolaplarımın içini sildim, ama öyle çok detaylı bir temizlik değildi, perdelerimi daha hiç yıkamadım, ne bileyim hiç kirli gibi gelmiyor gözüme, birde evde sigara içen de yok belki o yüzdendir, ben anca baharda temizlik yaparım büyük ihtimal, o zamanda halılarımın hepsini yıkatmam tabi mutfak ve yatak odasınınkisini yıkatırım o kadar, yatak odası da makineye atılıyor, tek halı kaldı geriyeHeh canim iste bu babsettigimmm insallah olculere uyarsa 2 adet almayi dusunuyorummm :)
Evet kuzum sonunda karar verdik insallah iyi bisey aliriz :) ayy bilmiyorum esimin halasi ilede ailesi gorusmuyor ee boyle olunca cocuklarda yansiyo ben halasini gormedim hic hos cogu akrabasini gorsemdd hatirlamiyorum :) Siz oyle canim meltemde sende sobalar kalkinca yikanir halilar olsunn :)
dun ben resmennn oldum kizlar bode eldiven giymedim elimdeki egzama azdi gece acidan zor uyudum..dun baya is hallettim ama aferim bana :) bugun buzdolabini yikicam silicem yarin dolap ,koltuk,kapilar sonra halilar gelince sil yerlestir ohh :) dun onume gelen herseyi yikadim pakladim :)
Bu aradaaaa kizlar icim rahat etmedi ve bi karar verdim bugun 1.30 a dogru alt komsuya inicem 1 saat oturucam hadi 3 de otobus duraginda olsam 5 de annemlerde olurum sanirim dogum gunu suprizi anneme orda oturan akrabamizi ve arkadasimi aradim onlarda gelicek munlari binada yakicam kapi acilinca suprizzzzzz :) aksam donusum zor olaccak ama olsun artik
bide kizlar buzluk ne buyuk nimetmissss ben yazin koydum ama az koymusum bu aralar pazardan dogru duzgun bisey almadim malum fiyatlar ucmustu valla bende hep buzluktan pisirdim 2~e pket biseyim kaldi seneye Allah ozin verirse bol bol atmayi dusunuyorum menemenlikte yapicam seneye bu sene hep annem verdi
Kız valla sen ne diye uyanıyorsun ki eşini işe gönderdikten sonra uyumuyor musun? Valla ben 15. rüyamı görüyordum şimdiye
Evet evet çok şükür hafta sonu geliyor ...
Kız gözlerin baygın baygın bakıyor uykunu alamamışsın senyok ya uyuyamıyorum nebileyim
perdelerimi bende yıkamadım hiç yadediğin gibi sigara içen yok, gayette temiz duruyolar ama bilmem
Kız gözlerin baygın baygın bakıyor uykunu alamamışsın sen
Sende sobayı kaldırdığında yıkatırsın canım, azcık daha kirleniversinler..:)
nasıl bildin ya
evet öyle olur herhalde, hiiç temizlik modunda değilim.. öyle üstten üstten geçip giderim şimdilerde
Aynen ben de böyleyim bu ara bir toz al, süpür benim temizlik tamamAma çok gaza geldim...Cumartesi kıyı köşe temizliycem ben de :) Ayyy inşallah hava yine böyle olur da.
Günaydın canım:)))
Evet canım monserose'nin avatarında vardı geçen gördüm, o da hamileymiş bu foruma girmiyorda başka biryerde görmüştüm..ay evet bu birinin vatarında vardı çok güldüm ama oraya nasıll girmişde sıkışmış onlar, onu düşünmekteyim
temizliktee evet dediğin gibi toz al, süpür tamamdır..
sen gaza gelmıssn bari, bende oda yok tık yok daha..
Evet canım monserose'nin avatarında vardı geçen gördüm, o da hamileymiş bu foruma girmiyorda başka biryerde görmüştüm..
Amin İnşAllah canım, valla kendi annem çok sıcak bakmıyordu hani erken diye... Dün telefonda konuşurken komşularının torunlarını anlatıyor bana, bende anne sende heveslisin sanırım dedim, ne yalan söyleyim bende hevesleniyorum artık dedi ki benim annem daha 40 yaşındaevet bnde dicektim ama demeyeyim dedim
inşallah bizlerede nasip olurr
Kesinlikle kuzum ya temiz olmayinca ruhum daraliyo hersey gozume batiyo :) malesef canim esim gelemez arabamiz yok zaten esimin isi bizim eve yakin annemlere gelmesi 9 u gecer belki 10 olur o zamanda hic oturmadan cikmamiz gerek oradab anlami kalmaz.ben artik 8 gibi cikarim annemlerden insallah 10 olmadan eve varurim hatta trafik olmaz otobusler hemen gelirde 9 9~30 da evde olurum insalllahhhhamarat geliin maşallah o zaman sanaa, sende rahat edersin bari, temiz olunca daha bi huzurlu oluyor insan.
annene gitmeklede iyi edersin kuzum, sevinir oda.
buakşammı dönüş yine, eşin gelir alır olmazmı, arabanız varmı bılmıyorum ama
Doğum günü kutlu olsun buarada anneciğinin, sağlıklı,huzurlu,torunlu yıl ve yıllar olur inşallah
sende atıyosun he buzluğa,aslında evet hazır olunca hemen bitiveriyor elindekiler
geldinizmi yine yaa
şaka şakaa
bende iş başı yapar gibi 7 de uyanıyrum yaa, nasıl uykum var ama uyuyamıyorum
yarın cumaa, haftayı bitiriyoruz yine nasipsee
Yok kuzum ya ne titizi hatta kendime bakinca ne pisim diyorum aslinda ev temiz ama ne bileyimm.benimde yatak odasi banyoya atiliyo ama onu daha yeni yikadim diye yikamicam onu temiz daha.kiz perdeler kirlenmistir kac ay oldu evleneliEllerine sağlık canım, valla sanırım sen baya titizsin, ben tembelmiyim neyim daha geçen kapılarımı mutfak dolaplarımın içini sildim, ama öyle çok detaylı bir temizlik değildi, perdelerimi daha hiç yıkamadım, ne bileyim hiç kirli gibi gelmiyor gözüme, birde evde sigara içen de yok belki o yüzdendir, ben anca baharda temizlik yaparım büyük ihtimal, o zamanda halılarımın hepsini yıkatmam tabi mutfak ve yatak odasınınkisini yıkatırım o kadar, yatak odası da makineye atılıyor, tek halı kaldı geriye
yok ya uyuyamıyorum nebileyim
perdelerimi bende yıkamadım hiç yadediğin gibi sigara içen yok, gayette temiz duruyolar ama bilmem
Aynen ben de böyleyim bu ara bir toz al, süpür benim temizlik tamamAma çok gaza geldim...Cumartesi kıyı köşe temizliycem ben de :) Ayyy inşallah hava yine böyle olur da.
ay evet bu birinin vatarında vardı çok güldüm ama oraya nasıll girmişde sıkışmış onlar, onu düşünmekteyim
Ayyyy masallahhh annene Allah uzun omur versin ne guzel ya sen kacliydin canim.benim anacim bugun tam 56 yasina bastiii :) kadini anneanne yapmam lazkm benimm kardesim daha evlenecekte torun verecek ahh canim annemAmin İnşAllah canım, valla kendi annem çok sıcak bakmıyordu hani erken diye... Dün telefonda konuşurken komşularının torunlarını anlatıyor bana, bende anne sende heveslisin sanırım dedim, ne yalan söyleyim bende hevesleniyorum artık dedi ki benim annem daha 40 yaşında
Kesinlikle kuzum ya temiz olmayinca ruhum daraliyo hersey gozume batiyo :) malesef canim esim gelemez arabamiz yok zaten esimin isi bizim eve yakin annemlere gelmesi 9 u gecer belki 10 olur o zamanda hic oturmadan cikmamiz gerek oradab anlami kalmaz.ben artik 8 gibi cikarim annemlerden insallah 10 olmadan eve varurim hatta trafik olmaz otobusler hemen gelirde 9 9~30 da evde olurum insalllahhh
Sagol canim evet yaaa bu yilin sonunda insallah annem torun haberi alir kendim icin degil haaa annem torun sahibi olsuun diye :))))
Yok kuzum ya ne titizi hatta kendime bakinca ne pisim diyorum aslinda ev temiz ama ne bileyimm.benimde yatak odasi banyoya atiliyo ama onu daha yeni yikadim diye yikamicam onu temiz daha.kiz perdeler kirlenmistir kac ay oldu evleneli
Kizzz tutku nasil.hic yikamadin mi anaa ben mi tuhafim yaaayni zamanlarda evlendik ben 2.kez yikadim hatta mutfagi 3. Yada 4.kez ama dusunuyorum eda ne tembelsin 9 ayda 2 defa yikadin kimse duymasin diyee bizde esim sigara iciyo ama oda mutfak balkonunda iceriye bisey olmuyo haliyle bu arada kizlar toz al supur derken silmiyormusunuz
Ayyy boyle kaynana gibi oldum size ama :) benim baskim yuzunden psikilojiniz bozulcak hepiniz haftasonu dipkose girisiceksiniz temizligee haha :)
Ben size bisey sorucam koltugu nasil siliyorsunuz ben daha once sabunlu suyla siliyordum ama kir falan cikmiyo temizlenmiyomu acaba birazdan onuda sileyim ben evde yokken kurusun
ay evet bu birinin vatarında vardı çok güldüm ama oraya nasıll girmişde sıkışmış onlar, onu düşünmekteyim
Evet canım monserose'nin avatarında vardı geçen gördüm, o da hamileymiş bu foruma girmiyorda başka biryerde görmüştüm..
Biz anladık canım dert etme kendine.... Evet annem erken yaşta evlenmiş, ben 91'lim canım.. MaşAllah annene Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir İnşAllah.. daha fazla bekletme anacığını..Yatak odasi banyoya atiliyo yazmisim makine demek istemistim kendimce :)