2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bir türlü gecmeyen haftanın ortası yaramıs sana masallah sabahtan akşama gelişme büyük :))

ne yalan söyliyeyim canım buzluktan çıkan yemeklerin tadını beyenmiyorum, su tadı oluyo sanki, veya buzlukta olduğunu bildiğim icin bana öyle gelıyodur ama ..
kolaylık olmasına kolaylık ama bilmem

işte bizim buzluklar gibi degıl e ayrıca derin dondurucu olacak.Onlarda süper oluyor.Hmaurişi bile atsan , çıkar fırında ısıt taze gibi oluyor.

sen atıyomusun canım, benım tadı hoşuma gıtmıyor sonra ya
Canım önüme ne gelirse atıyorum diyebilirim, mesela şuan buzlukta taze fasulye, bamya, patlıcan (karnıyarıklık), közlenmiş patlıcan(salatası güzel oluyor), közlenmiş kırmızı biber, içli köfte, mantı, katmer, maydonoz bile var, arada kayınvalidemlerde kol böreği falan yapıyoruz, onlardan da koyuyorum ısıtınca muhteşem oluyor ilk günkü gibi

öyle ballandıra ballandıra anlatıyosunuzki deneyesim geldii..
sahi ben o tatlıyı yaptım söylemedim dimi..
çok güzel oldu ama adası azcık az oldu sanırım, ama olsun ilk olarak çok güzeldi

öyle ballandıra ballandıra anlatıyosunuzki deneyesim geldii..
sahi ben o tatlıyı yaptım söylemedim dimi..
çok güzel oldu ama adası azcık az oldu sanırım, ama olsun ilk olarak çok güzeldi
Yazın yapalım canım beraber... eşimle bahçeden topladık (kayınvalidemlerin bahçesinden), beraber yaptık, eğlenceli oluyor aslında... ki annemde yapardı zorlanmadım o yüzden aşinaydım yanii..
Yok canım söylemedin, sanırım şerbeti az oldu diyorsun evet banada öyle geldi yaaa itiraf edeyim şerbetini birer ölçek daha fazla koysak daha iyi olacak, birde irmik ya o yüzden çok şerbet çekiyor... bu aralar revaniye takmış durumdayım bende.. Sürekli onu yapıyorum irmikli tatlılardan master yapcam yakında

ağda nerden çıkmış yaa şerbet o şerbet
evet azıcık fazla olursa daha guzel olur..
bıkana kadar bişeyi yapmak olmazsa olmazımızdır yanii

bahçe annemlerdede var canım ama ne toplamasını, ne yapmasını, ne yemesini severim..
sevmiyodum yani ama şu son aylarda yemediğim herşeyi yedim yaa, bu yaz hazırlasam olur bişiler

eşinde yardım etmiş o zaman iyi, ister istemez eğlenceli olur

Kız ben çorumluyum anlarım leb demeden leblebiyi
Kesinlikle bıktırana kadar yaparım ben...
Canım valla evlenene kadar ne bahçe görmüşlüğüm vardı benim, eşim münasebetiyle tanıştım bahçeyle falan, ben sadece domates, fasulye, patlıcan topluyorum o kadar, o da eğlencelik.. Salça yaptık, menemenlik yaptık.. ayy ama o sıcaklarda insan yoruluyor yaaa... şimdi söylemesi kolayda

sen olmuşsun bence :)))

iyi bari kasmayayım kendmi

evet sıcaklarda uğraşması gerçekten zor,ama kış aylarndada yemesi oh miss
maşallah bayağı şey yapmışsınız siz, yiyin gariiiii

iyi bari kasmayayım kendmi

evet sıcaklarda uğraşması gerçekten zor,ama kış aylarndada yemesi oh miss
maşallah bayağı şey yapmışsınız siz, yiyin gariiiii
Kasma kasma canım.... Teşekkür ederim, gel beraber olsun İnşAllah:)

Sanırım bunlardan :)))Eki Görüntüle 1400617

Bence de harika bugun hava tam bahar temizliği yapmalık.Yıkat bakalım halıları.Ben şu soba kalkmadan adam akıllı bir temizlik yapamıcam galiba.
Heh canim iste bu babsettigimmm insallah olculere uyarsa 2 adet almayi dusunuyorummm :)

Evet kuzum sonunda karar verdik insallah iyi bisey aliriz :) ayy bilmiyorum esimin halasi ilede ailesi gorusmuyor ee boyle olunca cocuklarda yansiyo ben halasini gormedim hic hos cogu akrabasini gorsemdd hatirlamiyorum :) Siz oyle canim meltemde sende sobalar kalkinca yikanir halilar olsunn :)
dun ben resmennn oldum kizlar bode eldiven giymedim elimdeki egzama azdi gece acidan zor uyudum..dun baya is hallettim ama aferim bana :) bugun buzdolabini yikicam silicem yarin dolap ,koltuk,kapilar sonra halilar gelince sil yerlestir ohh :) dun onume gelen herseyi yikadim pakladim :)
Bu aradaaaa kizlar icim rahat etmedi ve bi karar verdim bugun 1.30 a dogru alt komsuya inicem 1 saat oturucam hadi 3 de otobus duraginda olsam 5 de annemlerde olurum sanirim dogum gunu suprizi anneme orda oturan akrabamizi ve arkadasimi aradim onlarda gelicek munlari binada yakicam kapi acilinca suprizzzzzz :) aksam donusum zor olaccak ama olsun artik
bide kizlar buzluk ne buyuk nimetmissss ben yazin koydum ama az koymusum bu aralar pazardan dogru duzgun bisey almadim malum fiyatlar ucmustu valla bende hep buzluktan pisirdim 2~e pket biseyim kaldi seneye Allah ozin verirse bol bol atmayi dusunuyorum menemenlikte yapicam seneye bu sene hep annem verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…