- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Aynen canım öğleden sonra gayet güzel geçti benim için, öğlen çok yemişim o biraz sıkıntı yaptı, soda falan içtim umarım geçer bu şişginliğim
Olsun olsun o da güzel vakit geçirtir, bende yanıma ders kitabı aldım ama hiç çalışasım yok şuanda, hava güzel, kafam güzel, ben güzelim eee daha ne olsun çok şüküray abarttım ne bende
ne yalan söyliyeyim canım buzluktan çıkan yemeklerin tadını beyenmiyorum, su tadı oluyo sanki, veya buzlukta olduğunu bildiğim icin bana öyle gelıyodur ama ..
kolaylık olmasına kolaylık ama bilmem
Aynen canım yaaa şu 2-3 saat cidden yaradı bana, boş boş oturmak da hiç iyi birşey değilmiş, hantallaşıyor insanı resmen...Bir türlü gecmeyen haftanın ortası yaramıs sana masallahsabahtan akşama gelişme büyük :))
Çok bir şey değil malesef.Bezelye, garnitür, asma yapragı, visne falan var cok bır sey yok bende :)Ne attınız bakalım kızlar buzluğa?
Canım önüme ne gelirse atıyorum diyebilirim, mesela şuan buzlukta taze fasulye, bamya, patlıcan (karnıyarıklık), közlenmiş patlıcan(salatası güzel oluyor), közlenmiş kırmızı biber, içli köfte, mantı, katmer, maydonoz bile varsen atıyomusun canım, benım tadı hoşuma gıtmıyor sonra ya
işte bizim buzluklar gibi degıl e ayrıca derin dondurucu olacak.Onlarda süper oluyor.Hmaurişi bile atsan , çıkar fırında ısıt taze gibi oluyor.
Tazecikte; canım atıyorum fasulye alamıyorsun bu mevsimde eee ne yapıyorsun buzluktan çıkarıyorsun bugün yaptığım gibievet, neyse ben tazecik yapmaya devam edeyım en iyisi
Canım önüme ne gelirse atıyorum diyebilirim, mesela şuan buzlukta taze fasulye, bamya, patlıcan (karnıyarıklık), közlenmiş patlıcan(salatası güzel oluyor), közlenmiş kırmızı biber, içli köfte, mantı, katmer, maydonoz bile var, arada kayınvalidemlerde kol böreği falan yapıyoruz, onlardan da koyuyorum ısıtınca muhteşem oluyor ilk günkü gibi
Tazecikte; canım atıyorum fasulye alamıyorsun bu mevsimde eee ne yapıyorsun buzluktan çıkarıyorsun bugün yaptığım gibi
Yazın yapalım canım beraber...öyle ballandıra ballandıra anlatıyosunuzki deneyesim geldii..
sahi ben o tatlıyı yaptım söylemedim dimi..
çok güzel oldu ama adası azcık az oldu sanırım, ama olsun ilk olarak çok güzeldi
Yazın yapalım canım beraber...eşimle bahçeden topladık (kayınvalidemlerin bahçesinden), beraber yaptık, eğlenceli oluyor aslında... ki annemde yapardı zorlanmadım o yüzden aşinaydım yanii..
Yok canım söylemedin, sanırım şerbeti az oldu diyorsun evet banada öyle geldi yaaa itiraf edeyim şerbetini birer ölçek daha fazla koysak daha iyi olacak, birde irmik ya o yüzden çok şerbet çekiyor... bu aralar revaniye takmış durumdayım bende.. Sürekli onu yapıyorum irmikli tatlılardan master yapcam yakında
Kız ben çorumluyum anlarım leb demeden leblebiyiağda nerden çıkmış yaa şerbet o şerbet
evet azıcık fazla olursa daha guzel olur..
bıkana kadar bişeyi yapmak olmazsa olmazımızdır yanii
bahçe annemlerdede var canım ama ne toplamasını, ne yapmasını, ne yemesini severim..
sevmiyodum yani ama şu son aylarda yemediğim herşeyi yedim yaa, bu yaz hazırlasam olur bişiler
eşinde yardım etmiş o zaman iyi, ister istemez eğlenceli olur
Canım önüme ne gelirse atıyorum diyebilirim, mesela şuan buzlukta taze fasulye, bamya, patlıcan (karnıyarıklık), közlenmiş patlıcan(salatası güzel oluyor), közlenmiş kırmızı biber, içli köfte, mantı, katmer, maydonoz bile var, arada kayınvalidemlerde kol böreği falan yapıyoruz, onlardan da koyuyorum ısıtınca muhteşem oluyor ilk günkü gibi
Teşekkür ederim canım benim ama bunların hepsini kendim yapmadım tabiki, mesela içli köfteyi annem yaptı verdi, mantıyı da kayınvalidemle yaptık, tabi diğerlerini de eşimle yaptıksen olmuşsun bence :)))
Kız ben çorumluyum anlarım leb demeden leblebiyi
Kesinlikle bıktırana kadar yaparım ben...
Canım valla evlenene kadar ne bahçe görmüşlüğüm vardı benim, eşim münasebetiyle tanıştım bahçeyle falan, ben sadece domates, fasulye, patlıcan topluyorum o kadar, o da eğlencelik.. Salça yaptık, menemenlik yaptık.. ayy ama o sıcaklarda insan yoruluyor yaaa... şimdi söylemesi kolayda
Kasma kasma canım.... Teşekkür ederim, gel beraber olsun İnşAllah:)iyi bari kasmayayım kendmi
evet sıcaklarda uğraşması gerçekten zor,ama kış aylarndada yemesi oh miss
maşallah bayağı şey yapmışsınız siz, yiyin gariiiii
Heh canim iste bu babsettigimmm insallah olculere uyarsa 2 adet almayi dusunuyorummm :)Sanırım bunlardan :)))Eki Görüntüle 1400617
Bence de harika bugun hava tam bahar temizliği yapmalık.Yıkat bakalım halıları.Ben şu soba kalkmadan adam akıllı bir temizlik yapamıcam galiba.
Evet kuzum sonunda karar verdik insallah iyi bisey aliriz :) ayy bilmiyorum esimin halasi ilede ailesi gorusmuyor ee boyle olunca cocuklarda yansiyo ben halasini gormedim hic hos cogu akrabasini gorsemdd hatirlamiyorum :) Siz oyle canim meltemde sende sobalar kalkinca yikanir halilar olsunn :)benimde hemen balkonumdan bakarsam halam karşımda ama mevludde geldi bitek, yengelerim,amcalarım filan var ama çağırmamımı bekliyolar acep, ki eşimin tarafından hiç kimse gelmedi daha, mevlud dışında.
uzaktakileri evet hiç konuşmayayım.
sen niyeine girmişsin çağır bari, ben birin çağırsam biri kızacak eminim, öyle gereksiz yere kavga arayan sülalem var benim.
gelene kapım açık, herkezi tek tek toplamaya kalkarsam..
bugunde devam ediyo bende..
içim rahat diil hiç, hayıra çıkar inşallah..
su falan iç canım, veya azcık ayağa kalk, hep aynı yerde durmakta sıkıyo insanı.
yarım saatcik daha sabır şimdi dışarı çıkınca kendine gelirsin inşallah
pc mı alcaksınız canım hadi hayırlısıı
evet anlatmışsın sen öyle bişiler , halalar hepmi böyle acaba..
benimkide düğünün ertesi günü sorun çıkarmıştı, o düğün telaşesinde insan ille unutuyor birşeyleri, anneme babama anneanneme laf ediyomuş, bana söylemediler üzülmemeyim diye ama öğrendiğimde soğdummm soğdum ondan.
bosver dediğin gibi kapı açık gelen buyursun..
hadi kolay gelsin sana, halıları vermen iyi olmuş, bende meltem gibi sobayı çıkarmadan yapamam sanırım temizlik.
Hehe ay gittik de geri geldik yahuu:)hadi iş gününüz bitti çok şükürr
kovmak gibi olmasın ama gidin hadeee