2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Heee yok yok canim kesinlikle boyle degil :) benim dedigim mutfak dolabinda raflar olutor ya hani mesela baharatliklarin oldu yere lazim baharatliklar kucuk o raftan alip kacak raf cikicam yani o kisada bitki caylarini falan koyarim :)

Kizlarrr bi anda karar verdim hava bugun guzel sansima artik haliciyi aradim mutfak ve salon halimi veriyorum almaya gelecekler bende cam silmeye basliyorum simdi opuldunuzzz :)

Sanırım bunlardan :)))
PE207259.jpg

Bence de harika bugun hava tam bahar temizliği yapmalık.Yıkat bakalım halıları.Ben şu soba kalkmadan adam akıllı bir temizlik yapamıcam galiba.

İşte her akraba ilişkisi çok iyi olmuyor malesef.Amcan tek mi yaşıyor canım?

Ama en azından halan kızları falan varsa bence cagır ne güzel yakınında akraban var , bence beklenti duyuyor olabilirler, sen çağır çağır :)
Aynen öyle, yok canım eşiyle birlikte yaşıyorlar yalnız değiller, yengemle de çok samimi değiliz zaten..
Şansımı deneyeyim bari:)

Kız bizimkiler alt mahallede oturuyor, halamlar, amcamlar daha hiç evime gelmediler 6 aydır öldüm mü, evliliğim nasıl gidiyor, ben nasılım sormuyorlar.. :cry: O yüzden uzak olanlara birşey deme boşver:)
Bende bu hafta sonu arıcam çağrıcam artık çağırınca gelirler heralde diye düşünüyorum...

benimde hemen balkonumdan bakarsam halam karşımda ama mevludde geldi bitek, yengelerim,amcalarım filan var ama çağırmamımı bekliyolar acep, ki eşimin tarafından hiç kimse gelmedi daha, mevlud dışında.
uzaktakileri evet hiç konuşmayayım.
sen niyeine girmişsin çağır bari, ben birin çağırsam biri kızacak eminim, öyle gereksiz yere kavga arayan sülalem var benim.
gelene kapım açık, herkezi tek tek toplamaya kalkarsam..

Senin dünkü kasvet bana geçti galiba canım..(Dün müydü evvelsi gün müydü karıştırdım şuan.)Daha şimdiden daraldım ben, nasıl akşamı edicem bilmiyorum. :/

bugunde devam ediyo bende..
içim rahat diil hiç, hayıra çıkar inşallah..

su falan iç canım, veya azcık ayağa kalk, hep aynı yerde durmakta sıkıyo insanı.
yarım saatcik daha sabır şimdi dışarı çıkınca kendine gelirsin inşallah:KK15:

Ahh senin yine iyi o zaman tutkum benim sadece bir dayim geldi oda yengemler mevlude gelmisti onlari almak icin aksam geldi oyle bi caya oturdu iste yengem 2 defa geldi..halamla konusmiyorum bundan sonrada konusmam zaten ne nisanima ne dugunume geldi ne babami arayip hayirli olsun dedi terbiyesiz kadin ustune nisanin ertesi gunu laf etmis..kucuk amcam surekli.gelcem diyo firsat bulamiyomus boyle isteee :))) aman gelen gelir gelmeyen gelmez kapim gelene her zaman acik..ahhh kuzum yaa keske o ihtimal olsa alt komsua oglen toplancaz az oturayim bile desem annemlere gitmek otobusleri bekle falan derken 1.5~ 2 saat kadar suruyo hele aksam ustune trafikte ekleniyo..kendi arabam olsa o kadar surmezde

Heee yok yok canim kesinlikle boyle degil :) benim dedigim mutfak dolabinda raflar olutor ya hani mesela baharatliklarin oldu yere lazim baharatliklar kucuk o raftan alip kacak raf cikicam yani o kisada bitki caylarini falan koyarim :)

Kizlarrr bi anda karar verdim hava bugun guzel sansima artik haliciyi aradim mutfak ve salon halimi veriyorum almaya gelecekler bende cam silmeye basliyorum simdi opuldunuzzz :)

pc mı alcaksınız canım hadi hayırlısıı:nazar::KK19:
evet anlatmışsın sen öyle bişiler , halalar hepmi böyle acaba..
benimkide düğünün ertesi günü sorun çıkarmıştı, o düğün telaşesinde insan ille unutuyor birşeyleri, anneme babama anneanneme laf ediyomuş, bana söylemediler üzülmemeyim diye ama öğrendiğimde soğdummm soğdum ondan.

bosver dediğin gibi kapı açık gelen buyursun..

hadi kolay gelsin sana, halıları vermen iyi olmuş, bende meltem gibi sobayı çıkarmadan yapamam sanırım temizlik.

benimde hemen balkonumdan bakarsam halam karşımda ama mevludde geldi bitek, yengelerim,amcalarım filan var ama çağırmamımı bekliyolar acep, ki eşimin tarafından hiç kimse gelmedi daha, mevlud dışında.
uzaktakileri evet hiç konuşmayayım.
sen niyeine girmişsin çağır bari, ben birin çağırsam biri kızacak eminim, öyle gereksiz yere kavga arayan sülalem var benim.
gelene kapım açık, herkezi tek tek toplamaya kalkarsam..

bugunde devam ediyo bende..
içim rahat diil hiç, hayıra çıkar inşallah..

su falan iç canım, veya azcık ayağa kalk, hep aynı yerde durmakta sıkıyo insanı.
yarım saatcik daha sabır şimdi dışarı çıkınca kendine gelirsin inşallah:KK15:

pc mı alcaksınız canım hadi hayırlısıı:nazar::KK19:
evet anlatmışsın sen öyle bişiler , halalar hepmi böyle acaba..
benimkide düğünün ertesi günü sorun çıkarmıştı, o düğün telaşesinde insan ille unutuyor birşeyleri, anneme babama anneanneme laf ediyomuş, bana söylemediler üzülmemeyim diye ama öğrendiğimde soğdummm soğdum ondan.

bosver dediğin gibi kapı açık gelen buyursun..

hadi kolay gelsin sana, halıları vermen iyi olmuş, bende meltem gibi sobayı çıkarmadan yapamam sanırım temizlik.

Uffff ne bileyim şekerim yaaa.Yarı günü bitirmenin rahatlığı var üzerimde ama artık işe ne zaman isteyerek gidicem o günü merakla bekliyorum..Burda ahım şahım yaptıgım bır sey yok ya kendimi işe yaramaz hissediyorum.Ah yaa bır önceki çalıştıgım yerde sabah 8 akşam 5 i hangi ara ediyorum anlamıyordum.Neyse el mahkum yapacak bir şey yok gidip gelmeye devam.Ama burada artık bana bır muhlet tanınmış da o vakti doldurmam gerek, yani sırf vakit doldurmak için yaşıyorum sanki son zamanda..Oyy oy..Yakın tarih tekerrür ediyor galiba bende.İşin kötüsü o zamanlar bu ruh halimi eşime yansıtıyordum.Ama artık bunu istemiyorum içime atıyorum, böyle rol yapmak da canımı sıkıyor.

Ayy kızlar yaaa anladım ki atraksiyon benim göbek adım :KK48:, bugün Adliye curcuna resmen...

Uffff ne bileyim şekerim yaaa.Yarı günü bitirmenin rahatlığı var üzerimde ama artık işe ne zaman isteyerek gidicem o günü merakla bekliyorum..Burda ahım şahım yaptıgım bır sey yok ya kendimi işe yaramaz hissediyorum.Ah yaa bır önceki çalıştıgım yerde sabah 8 akşam 5 i hangi ara ediyorum anlamıyordum.Neyse el mahkum yapacak bir şey yok gidip gelmeye devam.Ama burada artık bana bır muhlet tanınmış da o vakti doldurmam gerek, yani sırf vakit doldurmak için yaşıyorum sanki son zamanda..Oyy oy..Yakın tarih tekerrür ediyor galiba bende.İşin kötüsü o zamanlar bu ruh halimi eşime yansıtıyordum.Ama artık bunu istemiyorum içime atıyorum, böyle rol yapmak da canımı sıkıyor.

şimdi hamişlikte geriyodur seni, adette olmayınca normal olarak sıkıyodur..
işindende kaynaklanıyor, boş yere zamanı harcamak gercekten yoruyor insanı..
eve gidince güzellce dinlen, kafanı mekşuk etme bişile, geçer inşallah..
saat 3,30 oldu sabır sabıır:nazar:

Valla öğlenden beri adliye personelinden çok polis var... Baya sorunlu duruşmalar var sanırım, ayrıca seçimler vsss derken giren çıkan belli değil, ohh ya özlemişim valla:KK48:
:))))) Balıkesır ı aratmıyor bugun he , ne güzel hadi iyisin :)
Ben de kitabımdaki polisiye atraksıyonuyla ıdare edıyorum :)))

şimdi hamişlikte geriyodur seni, adette olmayınca normal olarak sıkıyodur..
işindende kaynaklanıyor, boş yere zamanı harcamak gercekten yoruyor insanı..
eve gidince güzellce dinlen, kafanı mekşuk etme bişile, geçer inşallah..
saat 3,30 oldu sabır sabıır:nazar:
Aynen öyle evet, çok şükür bugun de bitiyor. Ne kötü aslınd abu cumleyı kullanmak .Demek kı yasamanın tadına varamıyorum, ah ah.
Olabılır, belkı hormonlar..Öyle yapıyorum bu ara gıdıyorum tv yı acıyorum yedıye kadar bos bos oyalanıyorum karsısında :)

Valla öğlenden beri adliye personelinden çok polis var... Baya sorunlu duruşmalar var sanırım, ayrıca seçimler vsss derken giren çıkan belli değil, ohh ya özlemişim valla:KK48:

atraksiyon lazımmış sana he:KK75:
iyi bari tadın çıkar:KK73:

Aynen öyle evet, çok şükür bugun de bitiyor. Ne kötü aslınd abu cumleyı kullanmak .Demek kı yasamanın tadına varamıyorum, ah ah.
Olabılır, belkı hormonlar..Öyle yapıyorum bu ara gıdıyorum tv yı acıyorum yedıye kadar bos bos oyalanıyorum karsısında :)

geçen gün kuzenimde demişti adet günlerim yaklaşırken kendini belli ediyor, çok sinirli oluyorum diye.
boş boş oyalanmakta iyi boşver.

bende bazen yemeği erkenden sırf boş oturmak için yapıyorum:KK23:

geçen gün kuzenimde demişti adet günlerim yaklaşırken kendini belli ediyor, çok sinirli oluyorum diye.
boş boş oyalanmakta iyi boşver.

bende bazen yemeği erkenden sırf boş oturmak için yapıyorum:KK23:
evet günler yakın, olabılır ondan..

İyi yapıyorsun canım.Hatta bence derın dondurun varsa ya da buzlugunda yer varsa su bos zamanlarında yap bırseyler at buzluga hazırda elının altında ıuyı olur ..

:))))) Balıkesır ı aratmıyor bugun he , ne güzel hadi iyisin :)
Ben de kitabımdaki polisiye atraksıyonuyla ıdare edıyorum :)))
Aynen canım öğleden sonra gayet güzel geçti benim için, öğlen çok yemişim o biraz sıkıntı yaptı, soda falan içtim umarım geçer bu şişginliğim:KK53:
Olsun olsun o da güzel vakit geçirtir, bende yanıma ders kitabı aldım ama hiç çalışasım yok şuanda, hava güzel, kafam güzel, ben güzelim eee daha ne olsun çok şükür :KK48: ay abarttım ne bende:KK64:

evet günler yakın, olabılır ondan..

İyi yapıyorsun canım.Hatta bence derın dondurun varsa ya da buzlugunda yer varsa su bos zamanlarında yap bırseyler at buzluga hazırda elının altında ıuyı olur ..

ne yalan söyliyeyim canım buzluktan çıkan yemeklerin tadını beyenmiyorum, su tadı oluyo sanki, veya buzlukta olduğunu bildiğim icin bana öyle gelıyodur ama ..
kolaylık olmasına kolaylık ama bilmem

X