- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Evet canim uyumasan daha iyi ama dayanamaz insan tabi.ben calismak istemiyorum ama 5 de evde olsam isterdim sanirimGaliba bir tek sana hızlı geçmiş, evet kesinlikle 5'te evde oluyorum çok şükür, ama sabah 5,30 gibi kalkıyorum, tekrar yatıyorum, 7'de kalkıyorum bu seferde, bu nedenle sarhoş gibi oluyorum :)
İlk defa bu hafta iki gün üst üste erken geldi eşim, o da sekiz sekiz buçuk tabi :)) beşten sonra nasıl geçiyor anlamıyorum. Mutfakta oyalanırken bir bakmışım zil çalıyo :) Ama aman Allah ım saat beşi edene kadar ah ah :)
Is yerinde oyle oluyor canim mesela benim en erken cikis yaptigim is yerim 5.30 du cikisim tabi eve gelmem 7 yi gecerdi hep ama orayi cok severdim gun nasil bitti nasil cikis saati geldi anlamazdim haftasonuda tatildi..bi daha oyle bir is bulamadim zaten 6 da cikis dediler 8~9 lara kadar cikis yapamadigim olurdu haftasonu yrim gundu adi ama nerdeee aksama kadar bisey bulur cikarmazlardi yine bu acilardan cok sogudum calismaktan ben..zaten cocuklugundan beri hep calistim evde oturmak hayalimdi valla