- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin canım...Iyi canim masallah ya bebisin gelecegi tarihe ne kadar yaklasmissin :) saglikla kucagina al insallah ohhh tatilde yapildi ne guzel :)
Anaaammm gelin bitanem geliiiin...karşılaşalım e miii ıssız köşelerdekuzum aralık 2014'den beri kıpırtı başladı bende, istiyoruz yani artık.. nasip kısmet artık ne zaman gelir bebişimiz ,inşallah fazla bekletmez
esmaaamm
yaa gittinizmi orayaa, bizde gidecektik ama daha nasip olmadıı..
nasıl beyendinmi buralarıı, daha kapıdan girer girmez fark var demi böyle ıssız
kırcaaliye gelmedinizmi
bende güzel haber vereyim ozamaan nasipse haftaya pasaportlarımız çıkar herhalde, sonra edirne yolcusuyuuuz nasipse
Dimi edirne bugünlerde hep haberlerde...Ayyy hoşgeldin canım benim, bizler çok şükür iyiyiz, aslında haberleri izlerken hep aklımdaydın, çünkü hava şartlarından dolayı ne yaptı acaba diye aklımdan geçti, haber aldık yaa şükür rahatladım ne yalan söyleyim:)
hoşbuldum kusuuumm...Hoşgeldin ciciiiim.. Hadi bakalım, bir güzel gezip tozmuşsundur.Peki senin memleket miydi ki yoksa oralar?
Çok şükür iyiyiz canım.Bıraktığın gibi devam. :))
Düşünemiyorum galiba benKızlar yaa 14 şubata bir şey düşünüyor musunuz? :)
Amin canım, güzel bir tatil yapmana sevindim... Rabbim korusun sizi:)Dimi edirne bugünlerde hep haberlerde...
Nehirlerimiz taşıyor , bizi etkilemiyor ama edirne nüfüsündan etkilenenler var..
Allahım razı olsun iyiyiz , tatil yaptık işte...
Rabbim sizlere iyilik sıhhat versinnn....
Yaptık şükür, aminnn...Amin canım, güzel bir tatil yapmana sevindim... Rabbim korusun sizi:)
Anaaammm gelin bitanem geliiiin...karşılaşalım e miii ıssız köşelerde
Ben bulgaristan girişini ve sofyayı biliyordum , avusturyaya gidip gelirken görmüştüm orayı hiç beğenmezdim... korkardım çünkü...
Ama çok şükür ki madan , kırcaali , smolen daha güzel yerler , elbette fakirlik , ve komünizmin etkilerini her yerde görmek mümkün... ama eşimin olduğu taraflar kışın olmasına rağmen yeşillik çam ağaçlarıyla doluydu..yazın halinin resimlerini görmüştüm de harika...
Sen kırcaalide miydin yoksam yaaa
Bende pek birşey düşünmedim canım geçenkinin hayal kırıklığı nedeni ile, ayrıca 17 şubatta bizim nikah tarihimiz belki o zaman birşeyler olabilir:)Kızlar yaa 14 şubata bir şey düşünüyor musunuz? :)
kuzum aralık 2014'den beri kıpırtı başladı bende, istiyoruz yani artık.. nasip kısmet artık ne zaman gelir bebişimiz ,inşallah fazla bekletmez
esmaaamm
yaa gittinizmi orayaa, bizde gidecektik ama daha nasip olmadıı..
nasıl beyendinmi buralarıı, daha kapıdan girer girmez fark var demi böyle ıssız
kırcaaliye gelmedinizmi
bende güzel haber vereyim ozamaan nasipse haftaya pasaportlarımız çıkar herhalde, sonra edirne yolcusuyuuuz nasipse
Ayyy ben istiyorum aslinda esimde istiyo ama once su diyet bitmeli uff ama gecen ay verememistim bu ay ins veririm ama bisey oldu sanki bide adetim gecikti ondan dolayida hissedemiyorum verdigimi siskinliginden yani biz sadecr istiyorz ama calisma yok.heh yok yapmam, bence sende iste,edaam sende iste.. bebişlenelim artık
şaka tabi hayırlısı :)
Hic bisey kuzum ben tum ozel gunlere onem veririm ama su sevgililer gunu haricc :)Kızlar yaa 14 şubata bir şey düşünüyor musunuz? :)
Masallah canimm :) ayyy ne guzel sissle oruyosundur dimi ben sisi cok beceremiyorum bu yuzdende cok sikiliyorum aslinda yapabilsem yakinlarimin bebklerine hediye ormek istiyorum amaAmiiin canım...
Evet hamileliğin yarısının çoğunu atlattık
Çok şükür , Rabbim herkese nasip etsiinn...
Tatilimizi de yapalım bir daha kim bilir ne zaman olur demiştik
sen iyisin kuzum inşaAllah...
Bu arada örgüden konuşulmuş ,bende yelek patik örüp duruyorum, çok zevkli iş gerçekten yaa...
Evet canım bende gittim-geldim annemlere, özledim bile valla. Öbür aya gelecekler onlar da nasipseYaptık şükür, aminnn...
nasıl gidiyor iş güç kuzum.. sen tatil yaptın mı , annenlere gidebildin mi ?:)
Oooo ikiniz de uzaklardan he , peki akrabalarınız hep yurt dışında mı? Yoksa göçmenlik mi var?hoşbuldum kusuuumm...
bebişin nasııılll
Benim memleket avusturya/viyana
Eşiminki bulgaristan
Bu sefer eşiminkine gittik canım... bulgarcamı ilerlettim azcıcıııkk
Zor bir dil ama elimden geleni yapıyorum
Ah canıım...inan kırcaalideyken eşime dedim tuttku buralardan mı ki acaba diye...okulum orda canım, çok yakınım orayaa.. eşimde orda çalışıyoor.
demek geldinizzz of
nasip kısmet artıık
şahsen haberleri duydunca bizde korktuk gitsekmi şimdi diye ama ozaman kadar nasip artık, bitane köprü var orda o hep su altında halbuki geçenlerde eşime diyodum bak kafe falan var köprünün yanında otururuz filan.
sis en zevklisi bence de ...Heee calismalar basladi yani insallah cok bekletmez anne ve babasini
Ayyy ben istiyorum aslinda esimde istiyo ama once su diyet bitmeli uff ama gecen ay verememistim bu ay ins veririm ama bisey oldu sanki bide adetim gecikti ondan dolayida hissedemiyorum verdigimi siskinliginden yani biz sadecr istiyorz ama calisma yok.
Hic bisey kuzum ben tum ozel gunlere onem veririm ama su sevgililer gunu haricc :)
Masallah canimm :) ayyy ne guzel sissle oruyosundur dimi ben sisi cok beceremiyorum bu yuzdende cok sikiliyorum aslinda yapabilsem yakinlarimin bebklerine hediye ormek istiyorum ama
Ohh gelsinler canım, özler insan yaa , özlemez mi hiç...Evet canım bende gittim-geldim annemlere, özledim bile valla. Öbür aya gelecekler onlar da nasipse
Kızlar yaa 14 şubata bir şey düşünüyor musunuz? :)
Gecen annem oruyordu duz orgu deneyeyim dedim ama ne mumkun 2.siraya gecmem cok zaman aldi sonrada yapamayinca sikildim tabi sen modellimi oruyorsun ne guzelsis en zevklisi bence de ...
tığ çok yavaş ilerliyor :))
Öğrenirsin bence canım , kolayından başla git gide model öğrenmeye başlarsın...
beyaz renk ip al örmeye başla kendi bebişine de saklarsın
Benim annem avusturyalı , annemin tüm akrabalar ordan...Oooo ikiniz de uzaklardan he , peki akrabalarınız hep yurt dışında mı? Yoksa göçmenlik mi var?
İyi çok şükür canım, büyümeye devam ediyoruz.En son iki hafta önce gittik doktora çok şkür bir sıkıntı yoktu. :) Kalp atışını da duymuştuk. :) işte şu bir ay da geçsin cinsiyetini öğrenelim hayırlısıyla :)) siz de 22 olmuşsunuz, maşallah :))
Ohh gelsinler canım, özler insan yaa , özlemez mi hiç...