2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Eşim de tarçın hiç sevmez ben de çok az koyuyorum:)
 
tutkku canim sen cok et yapiyosun krsin lazim olur. Birde gecen yakit hrmrn bitiyo demistin sanki duduklu olunca daha cok gider.

Evet canim.o yonden dusunmemistim, yakit cidden cabuk.bitiyor, 1 ay gitmiyor bazen..
Bi arastirayim.ben bakalim heves ettim

tutkku canım giriş sayfamıza baktım şimdi SirriEyvan ve @cennetmeleğim hamile mi yaa? Şok oldum

Bende tekrar tekrar okudum Allahim.diyorum hamile degillerki bisimi kacirdim diye
Yok canim bayadir duzenlememisim orayi , zaten o ilk sayfagi daginik bir oda gibi hayal ediylrum icinden cikamiyorum oranin karmakarisik oldu

I ilknurrr22 oh hafi hayirli olsun canim disiniz, simdi 2,3 gun huzursuz olabilir sonra sakinlesir.

Evde bende oyleyim canim zaten busicakta napayim yani, belki yeni uyandim hala pijamayla duruyorum, belki tum gun oyle durucam.. ayh birak hep sinir bozan seyler


Mutella hadi simdi git hashasin ne oldugunu bul burda
Ama tarcinla olursa yapayim, elmali hic denemedim cunki merak ettim sagol canim.

Bakalim aralik,ocak aylarindan beri anahtarla girmiyorlar artik, e bi zahmet anlasinlar artik illa acikca soyletmesinler..
Haklisin evimde rahat edemiceksem yani..

PembeLokum ne kadar cok cocuk istedim demen bile nakadr iyi bir anne oldugunu gosteriyor canim.
Asla kendine haksizlik etme, hepimiz eminim o duygulari yasadik, bende bir ara oyle hissediyodum hatta yalanim yok daha bugun ayni seyi soyledim kendime iyi anne olamadigimi,neden cocuk edindigimi falan ama sonra aslinda kendime gelmem gerektigini dusundum.
Kolay degil canindan can cikti, hayat birden degisti, daha once hic yasamadigimiz hayati yasiyoruz, baskaninin degil bizim bebegimiz onlar, olmayan biri girdi yyuvamiza buna alismak tabikide insani hem yoruyor hem zamanla alisinca cook mutlu ediyor.
Bak imkanin varsa al bebegini cik gez, cok iyi gelecek eminim..
Boyle yipratma kendini, esin senden ev isi,yemrk jstemedigi icin sanslisin hatta, birtek bebegine odaklanma sansin var mesela.
Sadece sevgini ver ona gerisino Rabbim kolaylastiriyor.
Aglama krizleri gececek , bazinin biraz fazla suruyor sadece. Belirli pozisyonda susuyorlar evet, ayaz oyleydi dizlerimin ustund3 bana karsi tutup sallarsam susuyordu, kollarimi hissettmiyordum bazen ama bak geldi gecti hepsi.
Cok iyi bir annesin unutma tamammi, o senin bebegin, rahat ol, sen yanindasin kokun yeter ona, nazik bir sesle konusman yeter.

Kiloya gelince benim oglanda zayif,millet zayif,yuzu kucucuk kalmis, kemikleri gorunuyor diyor mesela ee umurumdami tabi uzuluyorum ama can saglisi yerinde olsun, takmamaya calisiyorum. Bana gore hicte zayif degil gayet iyi oglum.
Zaten 1sn durnuyor yerinde olur okadar.
Bir anneye soylenmemesi gereken ne varaa soyluyor millet ,sanada soyluyolarsa takma, takmamaya calis. Milley heo kusur bulur.


Asiyi sormussun 2,3,4,5,6,12,13.aylarda /yanlis hatirlamiyorsam/ oluyor asi ama bizim sarilik yuzunden gec baslandi asilara. En son 6.ayinda yapildi, simdi nasipse yasindan sonra olacak.
Burdada hep d3gisiyor asilar, sariligi oluo gec baslandigi icin yeni asi seysine gore daha az asilarimiz, erken yaoilsaydi daha fazla olacakti herseyde vrmis hayir :)

Siz naptiniz,ateslernirse korkma, geciyor
 
Ben yapıcam yaa, doğum gününde kış olduğu ve evimiz sobalı olduğu için o kadar kalabalık olamayabiliriz en iyisi havalar iyiyken hazır bahçede varken bişeyler yapayım diyorm..

Canim heo goruyorum instagramda dis bugdagi falan o ne icin oluyor ki merak ettim?
Burda yapilmiyor herhalde bilmedigime gore
 
tutkku canim zaten kac gundr huzursuzdu bi aglamalar felan uyaninca insallah ateslenmeden atlatiriz
Dis bugdayini sormussun disi cikinca yapiyosn dogum gunu partisi gibi dusun birilerini cagiriyosn bugday felan dokuyolar kafasından asagi bide tepsiye onune kitap kalem biseyler koyuyolsr o dis bugdayinda miydi tam hatrlamyrm ama hangisini secerse sozde mesela kalemi secinde ogretmen olcak felan diyolar
 
Atlatirsin canim yeterki kendini yipratip olumsuz dusuncelere kapilma bizimkide cok iyi olcmuyo gecen basini asagi cekmeden olctu sonra bi daha olctrdm

Sagol canim senin yaralar benden kotuymus ya kaniyodu diyosun nasil dayandin iyi dayanmissin ben sol tarafimi hic emzirmiyorum sadece sut sagiyorum ordan sag tarafin acisina alistim bi tek ordan emziriyorum ama boyle sol tarafimda sut kesilecek diye korkuyorum azaldi zaten sut bi an evvel duzelse iyilesse sut kesilmeden ya
 

Canim benim tesekkur ederim ben de Seni Seviyorum canım
Darisi basina tatlim yok mu sende bi seyler:))
Emzirme acisi icin de surmedigim krem yag kalmadi bakalim:)
 
Canim heo goruyorum instagramda dis bugdagi falan o ne icin oluyor ki merak ettim?
Burda yapilmiyor herhalde bilmedigime gore
Bende dedim kızlara bravo yani hemen ikinciyide yapmışlar, ilahii tutku yaaa:)
Canım ilknurun dediği gibi doğum günü gibi bişey buğday pişirilip dağıtılıyor, bebeğin önüne bişeyler konuluyor (onu yapmam sanırım) birde ben 40 mevlüdü yapmamıştım yine havalar soğuk diye Kur'an da okutmak istiyorum aynı zamanda, havalar iyiyken bahçede yapayım diyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…