2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet baya bi tezat olmuş, yaptıklarıyla söyledikleri.. Aynen kayınpederler çok mülayim olurlar işte bu yüzden de daha çok sevilirler.. Şimdi nişanlında askerdeymiş, o da streslidir.. Çok iyi bilirim:) O yüzden çok üstüne gitmemek lazım

fotoğrafçı yapmayınca bizde dügün salonu sahibine şikayet ettik o da yapmadım deyip suçlu durumuna düşmemek için böyle yalan uydurmuş...Bide aile dostumuz eşiyle gün bile yapıyoduk 15 günde bir hiçmi haber verilmez bizde kalsın istemiyoruz dedik zaten yapmıcaklar kaybettiler sanırım fotoğrafları

Aaaa canım sizin için kötü olmuş yaaa.. Fotoğraflar düğün esnasında çekilen miydi yani hani eşinle değilde?

Ben hiç açmam konuların üstünde durmam canım onun rahatı iyi şimdilik tabi kimse doldurmazsa
Geçengün görümce kardeşim gittiğinden beri anneme gittin mi diye soruyor nişanlım askere gideli daha 10gün olduydu sanki aylar geçmiş gibi

Sana şunu söyleyim o kadar da sıkı fıkı olmaya gerek yok.. Hele ki böyle bir durumda

Sana şunu söyleyim o kadar da sıkı fıkı olmaya gerek yok.. Hele ki böyle bir durumda
Yok ya sıkı fıkı hiç olmadık bi cuma arar halini hatrını sorar cumasını mübarekler kapatırdım, sık sık gitmedim hiç ayda 2kez nişanlımla yemeğe giderdik o yani. insan fesat olmaya görsün herşeyden nem kapar
Pofff işteyim iş yok sıkıldım ecük

:) Nerde çalışıyorsun canım, valla benimde canım sıkılıyor bende burda vakit geçiriyorum hep :)

Memursun yani ne güzel canım, bende kısmetse diğer kpssye artık, bu seneki sınavdan 71.5aldım
Hmm İnşAllah canım, önceden Kpss o kadar önemli değil di 70 puan alsan bile yazabileni alıyorlardı, ama artık hem çok yazmak hemde güzel puan almak gerekiyor sıralamaya girebilmek için. Hakkında hayırlısı olsun..

Öyle inşallah hayırlısı bakalım

Allah iyiliğini versin kız, 21 yaşında evlendin, bir de altı yıllık flört var maşallah.. :) Aneeeem 15 yaşından beri görüşüyorsunuz he, bilmiyordum bunu. :)

sorma yaa canım öyle küçüklükte tutulduk birbirimize , şimdi hak veriyorum aileme küçüksün derlerdide hep karşı çıkardım
ama pişmanmıyım hayır, birlikte büyüdük çok şükür resmen

hoş geldin kayıp geliin
kötü olmuş canım yaa, çokta saçma yanii..

nasılsın neler yapıyosun

sobayla ısınan varmı kızlar?
Kuşumm nasılsın bakalim, biz sobayla ısınıyoruz tuglali soba en büyük boy... Orta alana kurduk mutfak, yatak odasi, oturma odası ve antre mis gibi ısınıyor bazen kısa kollu bile geziyoruz elhamdülillah...ama evimizin duvarlari da çok kalın , o yüzden böyle çok şükür...:)
Siz isinamiyor musunuz kuzum yoksa ?

kuzum ısınıyoruz çok şükür ama sadece oturma odası ısınıyor, diğer odalar soğuk yani.. ha çok yakarsak kapıyı açarsak azda olsa yine ısınıyo diğer odalar ama .. tabi ben fazla üşüdüğüm için barii hol soğumasn diye kapı açmıyorum

ortaya kurmanız çok iyi olmus esmam her yer ısınır bari, sizin üşümemeniz gerekk kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…