Evet baya bi tezat olmuş, yaptıklarıyla söyledikleri.. Aynen kayınpederler çok mülayim olurlar işte bu yüzden de daha çok sevilirler.. Şimdi nişanlında askerdeymiş, o da streslidir.. Çok iyi bilirim:) O yüzden çok üstüne gitmemek lazımHoşbuldum canım, gelinler hiç sevilmiyor bu arada illa bi kulp takıcaklardeğişme mevzusuna değindi nişanlım annesi anlatmış bi komşuyu sözde aslında onu dolduruyor farkında değil
Evet kp. Seviliyor , kp çok mülayim sakin bi insan ama kv adama temizliğinden çamaşır bulaşık ne varsa yaptırıyor belim ağrıyor diye sonrada kocayı yerden yere vuruyor milletin içinde yazık kp de ddöktün tüm kirli çamaşırlarımı ortaya diyip kıskıs gülüyor yazık ya
KeKendisinin beli ağrıyor pazar alışverişine gidiyor koca evde temizlik yapıyor sence neresi mantıklı bununevi temizleyemeyen pazar alışverişine nasıl gitsin
Hoşgeldin canım evet bayadır yoktun ortada.... Ah o fotoğrafçılar, ah o kuaförler... Valla hiç hatırlamak bile istemiyorum, bizde geçen ay aldık fotoğraflarımızı insan hiç mi foto shop yapmaz, ya yanaklarım nasıl parlıyor, istemediğim resimleri koymuş, istediklerimi koymamış... Birde tanıdık olacaktı, tanıdığa asla iş yaptırılmaz, zaten kuaförü hiç anlatmıyorum, o kadını görmeyim sakın...:)
Aaaa neyi, nasıl yani nereye atmış,, manyak mı?
Aaaa canım sizin için kötü olmuş yaaa.. Fotoğraflar düğün esnasında çekilen miydi yani hani eşinle değilde?fotoğrafçı yapmayınca bizde dügün salonu sahibine şikayet ettik o da yapmadım deyip suçlu durumuna düşmemek için böyle yalan uydurmuş...Bide aile dostumuz eşiyle gün bile yapıyoduk 15 günde bir hiçmi haber verilmez bizde kalsın istemiyoruz dedik zaten yapmıcaklar kaybettiler sanırım fotoğrafları
Aaaa canım sizin için kötü olmuş yaaa.. Fotoğraflar düğün esnasında çekilen miydi yani hani eşinle değilde?
Ben hiç açmam konuların üstünde durmam canım onun rahatı iyi şimdilik tabi kimse doldurmazsaEvet baya bi tezat olmuş, yaptıklarıyla söyledikleri.. Aynen kayınpederler çok mülayim olurlar işte bu yüzden de daha çok sevilirler.. Şimdi nişanlında askerdeymiş, o da streslidir.. Çok iyi bilirim:) O yüzden çok üstüne gitmemek lazım
Hmm anladım canım, kötü olmuş ama bende birlikte çekindikleriniz sandım da.. Beterin beteri vardır diyorum şimdi kendimce..dügünde çekilenler canım ailemle falan çekindiklerimiz....
Sana şunu söyleyim o kadar da sıkı fıkı olmaya gerek yok.. Hele ki böyle bir durumdaBen hiç açmam konuların üstünde durmam canım onun rahatı iyi şimdilik tabi kimse doldurmazsa
Geçengün görümce kardeşim gittiğinden beri anneme gittin mi diye soruyornişanlım askere gideli daha 10gün olduydu sanki aylar geçmiş gibi
Yok ya sıkı fıkı hiç olmadık bi cuma arar halini hatrını sorar cumasını mübarekler kapatırdım, sık sık gitmedim hiç ayda 2kez nişanlımla yemeğe giderdik o yani.Sana şunu söyleyim o kadar da sıkı fıkı olmaya gerek yok.. Hele ki böyle bir durumda
:) Nerde çalışıyorsun canım, valla benimde canım sıkılıyor bende burda vakit geçiriyorum hep :)Yok ya sıkı fıkı hiç olmadık bi cuma arar halini hatrını sorar cumasını mübarekler kapatırdım, sık sık gitmedim hiç ayda 2kez nişanlımla yemeğe giderdik o yani.insan fesat olmaya görsün herşeyden nem kapar
Pofff işteyim iş yoksıkıldım ecük
Al bendede o kadar :) hukuk bürosundym cacanım sen?:) Nerde çalışıyorsun canım, valla benimde canım sıkılıyor bende burda vakit geçiriyorum hep :)
:) Yaptığımız işler yakın sayılır bende Adliye'de çalışıyorum canımAl bendede o kadar :) hukuk bürosundym cacanım sen?
Memursun yani ne güzel canım, bende kısmetse diğer kpssye artık, bu seneki sınavdan 71.5aldım:) Yaptığımız işler yakın sayılır bende Adliye'de çalışıyorum canım
Hmm İnşAllah canım, önceden Kpss o kadar önemli değil di 70 puan alsan bile yazabileni alıyorlardı, ama artık hem çok yazmak hemde güzel puan almak gerekiyor sıralamaya girebilmek için. Hakkında hayırlısı olsun..Memursun yani ne güzel canım, bende kısmetse diğer kpssye artık, bu seneki sınavdan 71.5aldım
Öyle inşallah hayırlısı bakalımHmm İnşAllah canım, önceden Kpss o kadar önemli değil di 70 puan alsan bile yazabileni alıyorlardı, ama artık hem çok yazmak hemde güzel puan almak gerekiyor sıralamaya girebilmek için. Hakkında hayırlısı olsun..
Allah iyiliğini versin kız, 21 yaşında evlendin, bir de altı yıllık flört var maşallah.. :) Aneeeem 15 yaşından beri görüşüyorsunuz he, bilmiyordum bunu. :)
Ahh kaynanalar ahhh :) slm hanımlar ben bayadır yazamıyorum bu aralar bende fotorafçıyla tartıştım dügünde çekilen fotorafları şeçtim ama kaç aydır yapmadı .Soruyoruz ben bakıyım hallediyim diyodu bide tanıdık en son gelmediniz bende attım demezmi sinirlerim tepeme çıktı...ayy içimi döküyüm dedim.... :)
Kuşumm nasılsın bakalim, biz sobayla ısınıyoruz tuglali soba en büyük boy... Orta alana kurduk mutfak, yatak odasi, oturma odası ve antre mis gibi ısınıyor bazen kısa kollu bile geziyoruz elhamdülillah...ama evimizin duvarlari da çok kalın , o yüzden böyle çok şükür...:)sobayla ısınan varmı kızlar?
Kuşumm nasılsın bakalim, biz sobayla ısınıyoruz tuglali soba en büyük boy... Orta alana kurduk mutfak, yatak odasi, oturma odası ve antre mis gibi ısınıyor bazen kısa kollu bile geziyoruz elhamdülillah...ama evimizin duvarlari da çok kalın , o yüzden böyle çok şükür...:)
Siz isinamiyor musunuz kuzum yoksa ?
günaydın güzel gelinlerr