2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

SirriEyvan SirriEyvan kuzuşum bişi sorcam sana..
pazar günü edirnede çalışan herhangi biyerler varmı? hangi gezmek alışveriş yapmak konusunda:KK64:

vee fonex veya totex veyaa kozmetik ürünlerin koliyle satıldığı yer varmı esmam oralarda:KK64:

kuzum ısınıyoruz çok şükür ama sadece oturma odası ısınıyor, diğer odalar soğuk yani.. ha çok yakarsak kapıyı açarsak azda olsa yine ısınıyo diğer odalar ama .. tabi ben fazla üşüdüğüm için barii hol soğumasn diye kapı açmıyorum:KK16:

ortaya kurmanız çok iyi olmus esmam her yer ısınır bari, sizin üşümemeniz gerekk kii:anneadayı::nazar:
Oyy canim benim...bende senin gibi çok usurum... Kendine dikkat et usutme sakin canimin iciii:)
Ovu.n geldi miiii :)

SirriEyvan SirriEyvan kuzuşum bişi sorcam sana..
pazar günü edirnede çalışan herhangi biyerler varmı? hangi gezmek alışveriş yapmak konusunda:KK64:

vee fonex veya totex veyaa kozmetik ürünlerin koliyle satıldığı yer varmı esmam oralarda:KK64:
Var tabii kuzum benim..pazarin diğer günlerden farki yok... :)
Hmm kozmetikcilere gidersen sana yardımcı olurlar canim, memnuniyetle satarlaer çok çok bence :)
Gelcen mi yoksa sonundaaaa :KK70:

İyiyim ne olsun çalısıyorum aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum :) Sen nasılsın :KK70:

hakkaten o düşünce hiç bitmiyokii.
benim akşamdan vardı bişiler,bugunlük iyiyim sanırım:KK16:

Oyy canim benim...bende senin gibi çok usurum... Kendine dikkat et usutme sakin canimin iciii:)
Ovu.n geldi miiii :)
gelmedi kuzum daha var

Var tabii kuzum benim..pazarin diğer günlerden farki yok... :)
Hmm kozmetikcilere gidersen sana yardımcı olurlar canim, memnuniyetle satarlaer çok çok bence :)
Gelcen mi yoksa sonundaaaa :KK70:

nasipse düşünüyoruz esmam, bakalım pasaport çıkartalım ilk başta, eşim çalıştığı için anca pazar gidebliriz, ki onada razıyım yeterki gidelimm, haberdar ederim seni nasipseEn Büyük TÜRKİYE

Merhaba canım, nasılsın güzel miniğin nasıl?
Evet yaa hiç bitmiyor bir türlü ama olsun ben yaparken çok büyük mutluluk duyuyorum, mutfağı seviyorum sanırım:)
İyiyim elhamdülillah kuzum... Ne yapalım büyümeye çalışıyoruz...kiz olduğu netlesti yavrumun inşaAllah :KK70:
Bende cook severdim hamilelikten midir nedir bazen hiç bir şey yapasim gelmiyor maalesef...

hakkaten o düşünce hiç bitmiyokii.
benim akşamdan vardı bişiler,bugunlük iyiyim sanırım:KK16:

gelmedi kuzum daha var

nasipse düşünüyoruz esmam, bakalım pasaport çıkartalım ilk başta, eşim çalıştığı için anca pazar gidebliriz, ki onada razıyım yeterki gidelimm, haberdar ederim seni nasipseEn Büyük TÜRKİYE
Ohh süper :):)
Ama bizde bulgaristana geliyoruz aynı zamanlara denk gelmese bari...:KK51:

İyiyim elhamdülillah kuzum... Ne yapalım büyümeye çalışıyoruz...kiz olduğu netlesti yavrumun inşaAllah :KK70:
Bende cook severdim hamilelikten midir nedir bazen hiç bir şey yapasim gelmiyor maalesef...
Oh MaşAllah canım benim yaa...
Mide bulantıların ne alemde geçmediyse o yüzden olabilir belki

Yok kuzum 13.haftada geçti onlar tamamen elhamdülillah... Bi uyuşukluk geliyor bazen :):)
Sen ne yapıyorsun görüşmeyeliii:)?
Hmmm anladım canım iyi o zaman bulantıların geçtiyse... Valla o uyuşukluk bize de geliyor ne yalan söyleyim bu hafta doğru düzgün yemek yapmadım..
Bende ne yapayım çok şükür iyiyim, haftaya günüm var menü ayarlamaya çalışıyorum, tek derdim bu şimdilik:)

Hmmm anladım canım iyi o zaman bulantıların geçtiyse... Valla o uyuşukluk bize de geliyor ne yalan söyleyim bu hafta doğru düzgün yemek yapmadım..
Bende ne yapayım çok şükür iyiyim, haftaya günüm var menü ayarlamaya çalışıyorum, tek derdim bu şimdilik:)
Oluyor arada sırada o uyuşukluk...
Benim de annem ameliyat oldu karnından yağ aldırdı... 2 hafta evde dinlenmesi gerekiyor , bende bize alıyorum annemle babamı , bu aralar bana tembellik yasak :KK45:

Kaç çeşit yapacaksın ki kendine bu kadar dert edindin canım benim.. bulursun yapacak bir şeyler...
Benim günüme daha çoook var Allahtan... Eylülde, bebiş bile olacak inşaAllah o zaman :KK48:

Oluyor arada sırada o uyuşukluk...
Benim de annem ameliyat oldu karnından yağ aldırdı... 2 hafta evde dinlenmesi gerekiyor , bende bize alıyorum annemle babamı , bu aralar bana tembellik yasak :KK45:

Kaç çeşit yapacaksın ki kendine bu kadar dert edindin canım benim.. bulursun yapacak bir şeyler...
Benim günüme daha çoook var Allahtan... Eylülde, bebiş bile olacak inşaAllah o zaman :KK48:
Aaa canım çok geçmiş olsun, biraz zor oluyordur senin için tabi.. Allah kolaylık versin...
Şimdilik 5-6 çeşit gibi belirledim sanırım kafamda, ya ben biraz takıntılıyım sanırım hep düşünürüm ya da planlıyım desem daha doğru olacak :)
Sizin gününüz baya kalabalık sanırım taaa Eylüle MaşAllah :)

Aaa canım çok geçmiş olsun, biraz zor oluyordur senin için tabi.. Allah kolaylık versin...
Şimdilik 5-6 çeşit gibi belirledim sanırım kafamda, ya ben biraz takıntılıyım sanırım hep düşünürüm ya da planlıyım desem daha doğru olacak :)
Sizin gününüz baya kalabalık sanırım taaa Eylüle MaşAllah :)
Allah razı olsun canım , geçirirz bunu da inşaAllah en güzel şekilde :KK19:
Hmm bende düşünürüm ama çeşit sayısı normalmış , bulursun sen yapacaklarını , miss gibi yaparsın ohhh :)
Bizim gün 13 kişiden oluşuyor , ayda bir kere oluyor , 50 lira toplanıyor :KK45:
Bende en son ismimi yazdıranlardandım... haziran temmuza geliyordu , bende o zaman doğum yapacağım inşaAllah...
Dedim ben eylülü istiyorum en son bana gelin, bebiş de büyümüş olur azcık :KK49:

X