2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım ben parfüm aldım ama bugün gitmeyeceğimiz için bir dahaki gidişimizde vereceğim, birde eşimden anahtarlık istemişti, onu da ben alcam.. Öyle geçiştirdik işte:)
Heee iyi işte nolsun, seneye de parfüm alırsın raklamdaki gibi olur :))))

Heee iyi işte nolsun, seneye de parfüm alırsın raklamdaki gibi olur :))))
Ay evet benimde aklıma geldi, ya canım sende resmi dairede çalışıyorsun bazı yerler öğlene kadar çalışıyormuş anlamadım bu işi tam gün çalışıyoruz değil mi saf saf duruyorum burda :)

Ay evet benimde aklıma geldi, ya canım sende resmi dairede çalışıyorsun bazı yerler öğlene kadar çalışıyormuş anlamadım bu işi tam gün çalışıyoruz değil mi saf saf duruyorum burda :)
Evet canım bizimki ilçe tarım, biz de bugün tam gün çalışıyoruz.Sizin de öyle değil mi ki, sen mi varsın tek?

Evet canım bizimki ilçe tarım, biz de bugün tam gün çalışıyoruz.Sizin de öyle değil mi ki, sen mi varsın tek?
Yok canım bizde herkes çalışıyor da babamın bulunduğu yerde çalışmıyorlarmış galiba da bizde mi bir sorun var acaba dedim:)

Heee sahi sen ne sürpriz yapacaksın ? :) Aynı saatte gidiyorsunuz, nasıl ayarladın bir de?
Canım öyle ahım şahım birşey değil de bayadır özenli sofra ve kendimi hazırlayamıyordum onun için... Asıl süprizi 18.01'de yapacağım İnşAllah sözlendiğimiz tarihte.
Yemeklerim ve sofram hazır, tabakları bile yerleştirdim, mumları vs.. :) Ay birde gittim öğle arası saçlarımı yaptım ilk defa saçlarımı düz görecek tepkisini merak ediyorum, hep kıvırcık görüyordu:)
Biraz zaman kazanmak için alışverişe gönderiyorum :)
Ay bak şimdi aklıma geldi, girişte mumların olduğu yere bir not yazayım ama ne yazayım ki acaba?

Oyyyy çok hoş maşallah ne güzel. :) Olsun kız daha ne olsun, ama o saç işi bayagı güzel olur, hatta en dikkat çekici o olur bence. :) Hmmm bir düşünmek lazım..Şu çıkolatalarla yapılan yazıyı biliyor musun? :)

Yok canım bilmiyorum nasıl birşey ki?

Ay canım sende yap hem senin vaktin var, eşin senden sonra geliyor.. :) Bak bak canım hayra girersin valla

Evet doğru söylüyorsun canım. :)

Çok ahım şahım bir şey değil ama son cümle de değiştirilebilir.. :)

Eklentiler

• 10620996_10152667150309456_888669441_n.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 93
Evet doğru söylüyorsun canım. :)

Çok ahım şahım bir şey değil ama son cümle de değiştirilebilir.. :)
Ay çok beğendim canım ama albenin yanındaki sözü okuyamadım ne yazıyor ki orda.. Hemen çay ocağından istedim valla hepiciğinden:)

ALBENİ senin olayım
sen de BENİMOl
tekTUTKUm sensin
bi BİSKREM versem
beni bir ömür sever misin?
:))
Yani eldeki imkanlarla yapılacak hoş bir şey :)

ALBENİ senin olayım
sen de BENİMOl
tekTUTKUm sensin
bi BİSKREM versem
beni bir ömür sever misin?
:))
Yani eldeki imkanlarla yapılacak hoş bir şey :)
Ayy vallahi aynen canım, çay ocağında çalışan getirdi diyoki hepsini şimdi mi yiyeceksiniz :) dedim yok akşama:)

Ayy vallahi aynen canım, çay ocağında çalışan getirdi diyoki hepsini şimdi mi yiyeceksiniz :) dedim yok akşama:)
Sana fikir verirken bende de oluştu yahu Galiba ben de yapıciiim :)) Hatta diğer yazılar için bilgisayardan çıktı alıcam :)

Sana fikir verirken bende de oluştu yahu Galiba ben de yapıciiim :)) Hatta diğer yazılar için bilgisayardan çıktı alıcam :)
Yap yap canım :) ay kendi kendime gülüyorum vallahi kalemde:) Yok bilgisayar çıktısı almıcam ben kendim yazıcam ohh kağıt kesiyorum şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…