- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Heee iyi işte nolsun, seneye de parfüm alırsın raklamdaki gibi olur :))))Canım ben parfüm aldım ama bugün gitmeyeceğimiz için bir dahaki gidişimizde vereceğim, birde eşimden anahtarlık istemişti, onu da ben alcam.. Öyle geçiştirdik işte:)
Ay evet benimde aklıma geldi, ya canım sende resmi dairede çalışıyorsun bazı yerler öğlene kadar çalışıyormuş anlamadım bu işi tam gün çalışıyoruz değil mi saf saf duruyorum burda :)Heee iyi işte nolsun, seneye de parfüm alırsın raklamdaki gibi olur :))))
Evet canım bizimki ilçe tarım, biz de bugün tam gün çalışıyoruz.Sizin de öyle değil mi ki, sen mi varsın tek?Ay evet benimde aklıma geldi, ya canım sende resmi dairede çalışıyorsun bazı yerler öğlene kadar çalışıyormuş anlamadım bu işi tam gün çalışıyoruz değil mi saf saf duruyorum burda :)
Yok canım bizde herkes çalışıyor da babamın bulunduğu yerde çalışmıyorlarmış galiba da bizde mi bir sorun var acaba dedim:)Evet canım bizimki ilçe tarım, biz de bugün tam gün çalışıyoruz.Sizin de öyle değil mi ki, sen mi varsın tek?
Yok demek ki kuruma göre değişiyor. :)Yok canım bizde herkes çalışıyor da babamın bulunduğu yerde çalışmıyorlarmış galiba da bizde mi bir sorun var acaba dedim:)
Valla bilemedim bende tuaf geldi bana, aman neyse eşime tatil olmasında, süprizim bozulur yoksa.. :)Yok demek ki kuruma göre değişiyor. :)
Heee sahi sen ne sürpriz yapacaksın ? :) Aynı saatte gidiyorsunuz, nasıl ayarladın bir de?Valla bilemedim bende tuaf geldi bana, aman neyse eşime tatil olmasında, süprizim bozulur yoksa.. :)
Canım öyle ahım şahım birşey değil de bayadır özenli sofra ve kendimi hazırlayamıyordum onun için... Asıl süprizi 18.01'de yapacağım İnşAllah sözlendiğimiz tarihte.Heee sahi sen ne sürpriz yapacaksın ? :) Aynı saatte gidiyorsunuz, nasıl ayarladın bir de?
Heee sahi sen ne sürpriz yapacaksın ? :) Aynı saatte gidiyorsunuz, nasıl ayarladın bir de?Valla bilemedim bende tuaf geldi bana, aman neyse eşime tatil olmasında, süprizim bozulur yoksa.. :)
Canım öyle ahım şahım birşey değil de bayadır özenli sofra ve kendimi hazırlayamıyordum onun için... Asıl süprizi 18.01'de yapacağım İnşAllah sözlendiğimiz tarihte.
Yemeklerim ve sofram hazır, tabakları bile yerleştirdim, mumları vs.. :) Ay birde gittim öğle arası saçlarımı yaptım ilk defa saçlarımı düz görecek tepkisini merak ediyorum, hep kıvırcık görüyordu:)
Biraz zaman kazanmak için alışverişe gönderiyorum :)
Ay bak şimdi aklıma geldi, girişte mumların olduğu yere bir not yazayım ama ne yazayım ki acaba?
Yok canım bilmiyorum nasıl birşey ki?Oyyyy çok hoş maşallah ne güzel. :) Olsun kız daha ne olsun, ama o saç işi bayagı güzel olur, hatta en dikkat çekici o olur bence. :) Hmmm bir düşünmek lazım..Şu çıkolatalarla yapılan yazıyı biliyor musun? :)
Biyere kaydetmiştim, bi bakınayım canım.. Valla beni de heveslendirdin şimdi hee :))Yok canım bilmiyorum nasıl birşey ki?
Ay canım sende yap hem senin vaktin var, eşin senden sonra geliyor.. :) Bak bak canım hayra girersin vallaBiyere kaydetmiştim, bi bakınayım canım.. Valla beni de heveslendirdin şimdi hee :))
Ay canım sende yap hem senin vaktin var, eşin senden sonra geliyor.. :) Bak bak canım hayra girersin valla
Ay çok beğendim canım ama albenin yanındaki sözü okuyamadım ne yazıyor ki orda.. Hemen çay ocağından istedim valla hepiciğinden:)Evet doğru söylüyorsun canım. :)
Çok ahım şahım bir şey değil ama son cümle de değiştirilebilir.. :)
ALBENİ senin olayım
sen de BENİMOl
tekTUTKUm sensin
bi BİSKREM versem
beni bir ömür sever misin?
:))
Yani eldeki imkanlarla yapılacak hoş bir şey :)
Aaaa iyi çayocagından bulduysan hemen ıyı :)) yazılarını da hazırlarsın madem şimdi
Ayy vallahi aynen canım, çay ocağında çalışan getirdi diyoki hepsini şimdi mi yiyeceksiniz :) dedim yok akşama:)ALBENİ senin olayım
sen de BENİMOl
tekTUTKUm sensin
bi BİSKREM versem
beni bir ömür sever misin?
:))
Yani eldeki imkanlarla yapılacak hoş bir şey :)
Ayy vallahi aynen canım, çay ocağında çalışan getirdi diyoki hepsini şimdi mi yiyeceksiniz :) dedim yok akşama:)
Yap yap canım :) ay kendi kendime gülüyorum vallahi kalemde:) Yok bilgisayar çıktısı almıcam ben kendim yazıcam ohh kağıt kesiyorum şimdi:)Sana fikir verirken bende de oluştu yahu Galiba ben de yapıciiim :)) Hatta diğer yazılar için bilgisayardan çıktı alıcam :)