2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yap yap canım :) ay kendi kendime gülüyorum vallahi kalemde:) Yok bilgisayar çıktısı almıcam ben kendim yazıcam ohh kağıt kesiyorum şimdi:)
:)))) Benim çıktı işi de yattı zaten, o da arkadaşım geldi. :) onun masasında yazıcı :))hahaa diycek ne bu böyle..

Bu arada canım ayın 18 inde sözlendik dedin ya, o zaman için de şöyle bir fikir verebilirm.Bir yerde görmüştüm..Ama bir kırtasiyeden falan uçan balonlardan almalısın..Şişirip ucuna ip baglıycan.İpin ucuna da söz fotograflarınızdan ya da baska fotolarınızdan ve de bir kagıda güzel sözler yazıp yapıştırabilirsin. :) Sonra da onu salıcan havada asılı durucak :) Çok harika duruyor :)

Kız Allah seni, evet bende ondan yapiciktim:)İnanamıyorum yaaa kalp kalbe bu kadar karşı olabilir mi yahuu :)
Ama uçan balonu burada nasıl bulucam bilmiyorum dün akşam gezerken bi balon sallanıyordu biryerden ilk hedefim orası

Harbiden miii :)) Ben de doğum gününde yapmayı düşünüyorum da sana da fikir olsun demiştim aynı seyi düşünmüşüz meger :)) iyi iyi en kötü ihtimal internetten alabilrsin :))

Harbiden miii :)) Ben de doğum gününde yapmayı düşünüyorum da sana da fikir olsun demiştim aynı seyi düşünmüşüz meger :)) iyi iyi en kötü ihtimal internetten alabilrsin :))
Ay vallahi canım benim aynen düşündüm hatta pazar gününe denk geliyor kuzenlere dicem onlar yatağın üzerine doğru gelmesini falan isticem onlar koycak yani:)
Eşinin doğum günü ne zaman?

yeni yıla başladık kızlar .. hakkımızda herşeyn hayırlısı olur inşallah bu yıl

ben buna şükür yine iyi geçirdim ama 3 ay önce köpek almıştık annemlerin bahçesinde besliyoduk, ama her gittiğimizde eşime laf sokuyolardı, çok büyük olacak, bilmem ne yapar, alıcak varsa verin diye.. eşimde akşam dayanamadı aradı bir ark. dün almaya geldiler ne yeniyıldan bişi anladım ne dünden
inşallah bizden daha iyi bakarlar ona, boş yere bizi soğuttular kendilerinden..
evimizde büyük bahçesi falan köpek lazımdı yani, babam işe,abim de gececi olunca annem yalnız kalıyodu.. çok bekliycek yine beni kızıım gel bu akşam diye.. kedim olmasa orda sanırım bi süre gitmeyecektim aşır çok üzüldüm,cünkü hayvanları aşırı aşırı çok severim

kızlar bu arada çok güzel süpriz fikirleri vermişşisiz.. bende değerlendireyim nasipse eşimin doğum gününnde..
meltemim varsa daha inciler dök yanii

kandiliniz mübarek olsun şimdiden kızlar,ben yeni yıla kötü başladım.inşallah bundan sonrası iyi geçer...

samsun a henüz kar yağmadı ama fecii soğuk var.5 gündür yağmur yağıyordu,bugün dindi.sizde kar vardır ama değil mi

31 aralıkta yağdı çok şükür karla girdik yeni yıla ama güneş fln çıkınca eridi gitti çoğu..
eskisi gibi kar yokki artık, dizlerime kadar yağıyodu ne güzeldi

31 aralıkta yağdı çok şükür karla girdik yeni yıla ama güneş fln çıkınca eridi gitti çoğu..
eskisi gibi kar yokki artık, dizlerime kadar yağıyodu ne güzeldi
ben yaz insanıyım,karla,soğukla hiç aram yok.biran önce yaz gelsin diye dua ediyorum zaten

duman91 kuzum yaptınmı o çıkolatal süprizi..
beğendimi eşin.. fikir çok hoşuma gitti ama sonucu beğenilirmi bilemedim

Oyy canımıniçi kıyamam..
bende çok çok üzülürüm böyle olaylara.
Maalesef büyükler düşünmeden konuşabiliyorlar, çok üzücü ama öyle
Ah canım ah.. ne desem faydasız kalır kuzum...

duman91 kuzum yaptınmı o çıkolatal süprizi..
beğendimi eşin.. fikir çok hoşuma gitti ama sonucu beğenilirmi bilemedim
Günaydın canım, evet yaptım süprizlerimi eşim çok ama çok beğendi, kapıyı ben açmadım kendisi açtı kahkalarını duydum yatak odasından delisin sen ya diyordu :) O da bana çiçekleri sevdiğim için iki tane menekşe almış tam da beğendiklerimden geçen gün çiçekcinin önünden geçerken görmüştüm..:) Çok şükür tatilimiz de güzel geçti...

Günaydın güzel gelinler, yılın ilk günleri karlı ve çok soğuk, ayy yataktan hiç kalkmak istemedim bir de o kadar tatil yapıp tembelliğe alıştıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…