2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kızlaar belki sonra giremem şimdiden hepinize sağLıklı, huzurlu, ailemizle,eşimizle,bebişimizle çoook güzel bir yıl diliyorum inşallah..
2014 hepimize iyi geldi,kavuştuk çok şükür sevdiklerimize.. inşallah 2015 bebiş getitir bizlere..
hepinizi çoook seviyorum kızlar iyiki varsınız

Ayy teşekkür ederiz canım benim, İnşAllah hepimiz çok çok mutlu oluruz

ne güzelmiş canım azcık kocişinle vakit geçirirdin dicektimki kv deler gelecek gibiymiş
sizdemi kalıyolar geldiklerinde

:) Ay çok güzel söyledin de bizim kocişte var birazcık, onlar gelelim falan demediler daha da annemler gelsin o zaman dedi bizimki, bende süpriz hazırlamıştım falan dedim ama bilemiyorum nasıl olur

diimi kkocişlerden çıkıyo zaten bu iş
erkek milleti değilmi işteee

Günaydın topiğimizin tatlı gelinleriiii... :)

Dün bakındım, okudum yazdıklarınızı ama evdeydim telden zor geliyor da biraz dedim yarın girer yazarım.. :)

Ahh var yaaa kalp kalbe bu kadar karşı olurmuş.Birkaç gündür yakınıp durduğum meseleleri konuşmuşsunuz dün.Of yaaa on yıllık evli gibi hissediyorum kendimi bu sebepten ötürü.Daha önce demiştim, kayınvalidemler merkezde oturuyorlar biz de merkeze bir bir buçuk saat uzaklıkta bir ilçede..Her haftasonu neredeyse merkezdeyiz.Nasıl desem kayınvalidemlerde çok çok rahatım, sağolsunlar o sıcaklığı veriyorlar, sıkılmıyorum da..Amaaa eşimle öyle rahat olamıyorum ben, çok komik ama ona seslenirken bile çekiniyorum, çok fazla konuşamıyorum onunla.Bu konuda henüz bir rahatlık oluşmadı.O yüzden eşimle ortak olan tek bir tatilimiz pazar, onda da doğru düzgün birbirimize vakit ayıramıyoruz.Mesela normalde kayınvalidemler bu akşam için bize gelin dediler, eşim de tamam dedi..Halbuki ben eşimle evimde olmak istedim.Sonra böyle dolunca haliyle patladım geçen gün..O da tamam evde oluruz dedi..Ama var ya nasıl içime oturdu sanki zorla evde tutuyorum onu..Anlamıyorum hani bir kez olsun o desin istiyorum, bu hafta evde olalım birbirimize vakit ayıralım diye..Bu haftasonu bir aksilik olmazsa ist a benim annemlere gidicez.O da dedi bundan sonraki haftasonları kalalım madem..Ama tabi çok fazla hoşnut oldum mu, hayır..Sanki benim zorumla yapıyormuş gibi hissediyorum..Şöyle de bir durum var hani yanlış anlaşılmasın bir tatil sabahı eşinle birlikte uyanmak gibisi yok bence, ama işte kayınvalidemlerde malesef yer sıkınıtısı oldugundan birlikte uyuyamıyoruz..Yaa ne bileyim diyorum ya sanki yıllardır evli olan bir bayanın derdinden bahseder gibi hissediyorum..Sanki benimle dolu dolu vakit geçirmeyi istemiyor gibi.Bunu eşime söylesem nasıl kızar bana ama öyle hissettiriyor napayım..

Neyse hadi içimi döktüm..Ama tabi rahatladım mııı hayır... :/

Aneeeem ne hoş :)) Çok sağol canım benim, güzel dileklerin dua niyetine geçsin inşallah..Ve ben de amiin diyeyim.. :)

2014 çok şükür güzel geçti, tayinim olduu, düğünümüz oldu, bebiş haberi bile verdi bize ve dee sizin gibi güzel arkadaşlar da kattı hayatıma ne mutlu bana :) Siz de iyi ki varsınız, ben de sizleri çok seviyoruum...

Günaydın canım, valla iyice dökmüşsün içini ama rahatlayamaman kötü tabi..
Ben şunu anladım yeni gelinler her zaman bekleniyor, evlenmeden de söylemişlerdi çünkü bize; çocuk olana kadar siz onlara gidersiniz, çocuk olunca da onlar bu sefer size gelir diye, arada çok mesafe olmayınca, gidilecek gibi olunca sürekli gidiyoruz işte, benimde eşimin burada yakını, arkadaşı vs yok, benim akrabalarımın bir kısmı burada o yüzden bazen çatışıyoruz işte, bir güne girdim akrabalarla her toplanmamızda laf söylüyor keşke girmeseydin diye, oysa ki her hafta zaten gidiyoruz yani bir hafta da gitmeyelim ama değil mi yok anacım yok, onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar ne yazık ki..
Evet kendimiz söyleyince de zorumuzla kalıyor imajını yaratıyorlar çok çok haklısın, oturup konuşulmazda bu konu şimdi, yani en azından ben böyle birşey diyemem yanlış anlaşılabilirim çünkü

Galiba öyle canım, çünkü bak şunun surasında beş aylık evliyiz nerdeyse, inan çoğu haftasonu ordayız.Geçen bir haftasonu evde durduk, beklemiştik sizi muhabbeti oldu.Tamam kötü niyetleri oldugunu zaten düşünmüyorum ama evimizde de birlikte dogru düzgün vakit geçiremiyoruz ki biz de..İnan kendi evimde evli oldugumdan henüz birşey anlamadım.İşten geliyorum eşim geç geliyor zaten, onikiye kadar en iyi ihitmal 4 saatimiz oluyor birlikte geçirdiğimiz.E haftasonu dolu dolu bir gün istemek çok mu..

Yaaa tabi ki kendince özel planların da olsun istersin.Sen de çalışıyorsun bir haftasonun var, haftasonu güne girmek istemen kadar doğal bir şey olamaz..

Valla ben konuştum canım napayım, hani bu konuda samimiyim zaten kayınvalidemlerde olmaktan sıkılmıyorum ama seninle özel bir vaktimiz olmuyor diye açıkladım.Hatta dedim şuan hamilelik durumu var ve ben çalışan bir bayanım.Mutlaka bebege bakmak için bizde kalan olacak, o zaman hiçten tek olamıycaz.Ama anlayan kim..

Ay evet canım yaaa... Artık işin dalgası oldu bizde herkes bu hafta da gidiyor musunuz falan diye soruyor gülüyorlar, bazen bende gülüyorum tabi ama gelde bana sor:) dediğin gibi kötü vakit geçirdiğimden değil ama ne bileyim evimde olmak huzur veriyor bana, kız biz birbirimize benziyoruz da kocalarımız da benziyor galiba :)
Ayrıca eşine nasıl söyledin ki, benimkisi hemen yanlış anlar, altında farklı bir neden arar?

heheheh.Hiç gülesim yoktu, evet onlar da benziyor galiba.:))

Ben olaya bebek konusundan girdim..Bu düşüncelerden ötürü moralim bozuktu geçen gün.Anladı noldu diye sordu.Dedim nolsun her zamanki gibi kuruntularım içinde boğuluyorum dedim.O da kuracak moral bozacak ne var ki dedi.Dedim şöööyle bir düşünüyorum 4-5 aylık evliyiz, şurda kaç haftasonumuz birlikte dolu dolu geçti.Düşünsene bir de bebek olucak ondan sonra illaki bebege bakmaya gelen olacak o zaman hiçten birlikte kalamıycaz.Hiç ben katmadım kayınvalidemleri araya.O kendi dedi sonra işte her hafta birşey çıkıyor, işte istanbuldu, yalovaydı öyle geçti dedi..İst deyince sinir olmadım değil, dur bismillah dha kaç kez gittik annemlere birlikte. :) Biraz merkezde olmamızın sebebi, eşimin işi merkezde her gün ilçeye gidiş geliş yapıyor.Hadi diyorum ben cumadan merkeze geçeyim, en azından bir gün yol çekmez.Ama cumartesi akşam evimize dönebiliriz, pazarımızı evde gecirebiliriz yani.Hep benim yufka yüreğimden oluyo noluyosa..Tabi kayınvalidemde kalınca e hazır burdasınız bu aksamda burda kalın dedikleirnde ben birşey diyemiyorum, eşim de olmaz demiyo..Öyle kalıyoruz..Herneyse laf kaynadı gene..Sonra eşim alınır gibi oldu, nerdeyse dedi bebek için pişman oldugunu düşünücem dedi.Bunları gündüz telefonda konustuk tabi.Akşam işten gelince biraz ciddi duruşlar falan, sonra dedi kızıyorum sana, dedim aaa niyeki güerek, sen biliyorsun sebebini dedi..Bak hayatım dedim, bu bebekten pişman falan değilim, o bizim mucizemiz niye pişman olayım.Ama dedim ben seni özlüyorum.Haftaiçi geçirdiğimiz vakit bana yetmiyor.E biliyorsun haftasonu da malum merkezde geçiyor çogu.Ve ben annenlerde evde oldugumuz gibi sana karsı rahat olamıyorum farkında değil misin.4-5 aylık evliyiz bu şekilde geçti hep, bir de bebek olunca nasıl olacagını bir düşünsene falan dedim.Öyle konustuk.Yumuşak bir şekilde lafları carpıtmadan güler yüzlü bir şekilde ifade edebilirsin kuzum kendini..Tamam ben ona karsı içimi döktüm, o da tamam su zamana kadar böyle oldu diye bundan sonra da böyle olacagı anlamına gelmez dedi ama ne kadar tatmin oldum gel de bana sor. :) Bakalımm zaman gösterecek nasıl olacagını..

Evet kesin birşey söyleyememiş, bilemiyorum ne kadar etkili olacağını tabi , ama ben işte böyle konuşamam, gece gündüz söylediklerimi düşünür, başka birşey arar durur altında. Benim kociş biraz takıntılı :) Neyse ki bu hafta gitmiyoruz hemde 4 gün tatil olmasına rağmen(günüm var çünkü) :) Belki onlar gelir o da kesin değil zaten, zamana bırakalım birazda nasıl olcak, acaba hafta içi o kadar ilgiyi gösteremesek hani onlara yetiyor sanırım ki böyle düşünüyorlar özletsek yani nasıl olur ki? Bu seferde hepten mi uzaklaşırız bunun orta yolu yok mu yahuuu

Aaa kar mı yağıyor daha bizim buralara gelmedi:)

yağdı yaa çok güzel yağıyoo

kuzum düşünme bukadar şimdi, haklısın insan çocuk olmadan evliliğin tadını çıkarmak istiyo ama napalım..
bunu azıcıkta onlar düşünmeli, yaşını başını almış insanlar azıcık mantıklı düşünmeleri gerekir ama bu sanırım ana-ogul sevgisi aşırıysa oluyo.. hep beraber olalım isteniliyor
ya sabır kızlar ya sabır

Son düzenleme:

Yaaa bu noktada eşinle huyumuz aynı, ufff ben çok takıntılıyım yaaa Hayret ama şaşırdım, genelde erkek basit düşünür, çok kurcalamaz ama..Ben de bu dertten muzdaribim eşim düz düşünürken ben çok fena ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden kendi kendime ediyorum..

Valla canım senin dediğini düşünmedim değil hani..Haftaiçi vakit kısıtlı da olsa ilgi alakamı kesmem ne bileyim ama yetmemeli yaa, yanlış anlaşılmasın sadece özel durumlardan bahsetmiyorum canım ama kendi evimizde ortak paylaştıgımız sey cok az, onun evimize ilgisi az oluyor haliyle..Haftaiçi cok üzerine gitmek istemiyorum, işten geç ve yorgun geliyor ama misal bir haftasonu evdeyken yemege yardım etmesi bile o kadar mutlu ediyor ki beni..(Haftasonundan kastım o cumartesi de calıştıgından bir pazarımız var bizim..)Neyse dedidiğin gibi o şekilde nasıl olur bilmiyorum, ama denenebilir. :))

Eşinle aynı alanda çalışman büyük şans canım :) Haftaiçi en azından aynı vakitte cıkıyorsunuz, birbirinize ayıracagınız vaktiniz bol.E bir de su resmi tatiller de on numara oluyor.İnşallah bir şey cıkmaz da dört gün birlikte evinizde olursunuz. :) Biz de bir yarın evdeyiz bakalım, onun kıymetını bılmeye calışıyorum suan . :)))

Ayy canım benim kıyamam bu kadar kurcalama ya valla olan sana olur hani bende ince düşünürüm ama eşimde bir erkek gibi düşüncesiz olmaz çoğu zaman. O da düşüncelidir. Anlar herşeyi bakışımdan, sözlerimden. O yüzden hiçbirşey saklayamam ondan:)
Evet sizin sadece pazar gününüz var, aslında cuma akşamı gidip cumartesi dönebilirsiniz canım bu fikri söyledin mi peki? Her iki tarafında gönlü olur hem bu şekilde.
O kadar çok bol vaktimiz var ki ama kışın bir ağırlık çöküyor saat 10'da uyuyoruz hele eşim dün 9,30'tu yattığında:)

İşte bana da hep şöyle gibi geliyordu.Kayınvalideme yakın olsam.Haftaiçi evimde olurum, haftasonu gittiğimde de oyle sık kalmam..Ama işte sen de baska bir dertten muzdarip..O kadar yakın olması da fena ama dediğin gibi ben anlamıyorum bu büyükleri yaa kendi evinde eşinle vakit geçirmek istemen kadar doğal ne olabilir ki.Tabi ki de tadını çıkarmalısın..
Cidden çok şükür biz böyleisne bile yakınırken Allah ım yaa aynı evi paylaşanlar napıyo, Rabbim mecbur durumda bırakmasın çok zor..
Bir açıklama yapmadan kendinizi geri çekseniz diyecem eşin de ısrarcı heralde beklerler gidelim diye..Hadı ben eşime gitmeyelim desem gitmez ama ben aranıyorum :)) illa o da adım atsın diye bekliyorum..Uff..Bilmiyorum daha başlarda bu kadar etkili olur mu şu hormonlar ama iyice alıngan oldum ben yaaa ((( Evet canım stres yapmam hiç iyi değil ama içten gelen birşey, engel olamıyorum kendimi, kafam takılıveriyor hemen :/ Mesela bu aksam kayınvalidemlere gidecektik.Düşünüyorum acaba alınmışlar mıdır, bekliyorlardı şimdi neden gelmiyorlar falan, acaba eşim de cidden gitmek istiyor muydu, vs vs..Eşim tamam evde duralım dedi ama şu düşüncelerden ötürü tadını bile çıkaramıyorum.. :/N

Canım sakın öyle düşünme, bak ikna etmişsin ne kadar güzel hani somurtup bişey deme, tadını çıkar ki o da senin ne kadar istekli olduğunu görsün.. Olsun düşünsünler, bir daha neden gelmediniz falan demezler en azından, bir sonraki gidişinizde de ilk yılbaşımızdı beraber geçirmek istedik desen kırıcı mı olur ki

Heee yook düz düşünür derken ben gibi öyle çok kafaya takmaz ama sağolsun dediğin gibi birşey sezsin üzerime düşer, elinden geleni de yapar, ama bu noktalardan neden benden önce düşünemiyor bilmiyorum. :)
Yok canım söylemedim, ama birkaç defa oldu öyle akşamın bu saatınde yola düşmeyin işte kalın falan dendi ama bundan sonra en azından bu şekilde alıştırıcam napayım..Öbür türlü alındılar mı diye kafamı takıyordum ama başbaşa kalmayı istediğimizi anlamıyorlarsa napayım artık takmıycam yani..

Hı hı tamam canım..Zaten cuma günü gidicez onlara, bir gün evde durmak istedik derim nolucak..Yılaşı akşamıysa da bayram değil seyran değil, yeniyıla giriyoruz işte ne var, çok özel bir gün değil yani bizim için..Ama ertesi gün tatil olması eşimle beni için büyük nimet..O yüzden kırıcı olmaz, e bundan da kırılınacaksa napayım, cuma zaten gidicez.Ve geçen haftasonu da zaten dolu dolu ordayız, hadi hiç gitmesek neyse.Bir de cumartesi eşim işten sabah yedide geldi, pazar da o yüzden günün çoğu uyudu.O pazardan birşey anlamadım zaten.Bir güncük eşimle olmak istememi anlarlar diye düşünüyorum..

Ooo cuma günü zaten gidecekmişsiniz o zaman sorun yok canım, neden birşey desinler ki boşver. Ohh tadını çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…