Bende özledim çok çok :)yaa özledimkii
maşallah ne çabuk geçtiki 3 ayy
yaa ne güzel çok sevindim kuzum gidip gelip enerji toplamana.. aile bambaşkadır
iş yerinede adapte olmak şimdi bi zordur
Evet cannim.. bende çok şasirdim... Amin amin...kızlar bir uçak daha kaybolmuşya endonezyada.. nekadar ilginç
Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah
Bugün garip Bi sancım oldu acilde aldık soluğu mideme kasıklarıma bi anda ağrı girdi kasıklarım hele çok fenaydı doğum olacak sandım çok korktuk ama gaz sıkışması ,kum doktuğumu söylediler çok utandımm :s çok sancım vardı amaİyiyiz şükür canim, siz nasılsınız paşayla :)?
Merhaba canım, çok şükür iyiyiz seni sormalı? :)
Bugün garip Bi sancım oldu acilde aldık soluğu mideme kasıklarıma bi anda ağrı girdi kasıklarım hele çok fenaydı doğum olacak sandım çok korktuk ama gaz sıkışması ,kum doktuğumu söylediler çok utandımm :s çok sancım vardı ama
İyi olmaya çalışıyorum tatlım kendimi rencide olmuş gibi hissediyorum
Günaydın kuzucuk:) Ayy vallahi özlemişim sizi de yagünaydın canlarııım
yaa korkmazmı insan
az kaldı canım sık dişini az daha nasipse kucağına aldığında her ağrılar unutuluyor derler bunu sanırım anne olmadan anlamycaz
Günaydın kuzucuk:) Ayy vallahi özlemişim sizi de ya
5. Ev hehehe ay hiç güleceğim yoktu:) aynen olabilirözlenmek iyidirbizde burda 5. evmi oluyoruz yaniii özlenmelii
5. Ev hehehe ay hiç güleceğim yoktu:) aynen olabilir
Huhu kızlar yılbaşında ne yapacaksınız, kutlama değil ama hani eşinize hediye vs aldınız mı? Ekstra birşey yapacak mısınız?
Valla aynen öyle canım benimdüşündümde hani 1. ilk kendi evimiz
2. okulumuz evimizdi
3.evlendiğimizdeki ev
4.kv evi
ee 5.de burası
evde olacağız biz nasipse kv deler falan..
hediyede almadım,moralsizim biraz hediyeyle filan uğraşasım yok şahsen..
siz ne yapacaksınız
Ah hayırlısıyla bi gelsegünaydın canlarııım
yaa korkmazmı insan
az kaldı canım sık dişini az daha nasipse kucağına aldığında her ağrılar unutuluyor derler bunu sanırım anne olmadan anlamycaz
Valla aynen öyle canım benim
aa hayırdır canım, alışveriş belki moral verir iyi olur bazen biz hanımlar için..
Ben ufaktan hazırlık içerisine girdim ne yalan söyleyim
Ah hayırlısıyla bi gelseiçimiz kıpır kıpır :) karnımda öyle bi oynuyorki hareketleri kolunu bacağını vurması çok belli oluyor bazen içerden çıkarıp sevip tekrar yerine koyasım geliyo keşke öyle bişi olabilse sabahları tekmelerle uyanmak çok farklı bişi artık hareketleri çok çok belli ne tarafa yatsam o tarafa vurup duruyor okadar uykum vardıki bende sallanıyom uyusun diye akla bak:) :)
Ay ay çok mutlu oldum ki ben ya, Cuma günü de tatilmiş ohh ne güzel yahuuu, bileydim annemlere şimdi giderdim, ama kayınvalidemler gelebilir galiba bu durumda ama ben kocacığıma süpriz yapacaktım ki yaa
Canım onlar bize 1 saat uzakta başka bir şehirde yaşıyorlar, burada başka kimseleri yok yani gelirlerse bizde kalmaya gelirler, hani gelsinler birşey demiyorum ama her hafta zaten muhakkak görüşüyoruz, birde tam süpriz hazırlamıştım ki bilemiyorum bencillik mi ediyorum böyle düşündüğüm için bile kızıyorum, ama işte daha tatil dönüşü evi bile temizlemedim, elbiseleri yıkatmadım perşembe günü hepsini yaparım diye, düşün yani durum çok vahim. Tatil oldu diye sevinsem mi üzülsem mi... (Kendime çok kızıyorum kafaya taktığım şeye bak, dünyada neler neler yaşanıyor)ne güzelmiş canım azcık kocişinle vakit geçirirdin dicektimki kv deler gelecek gibiymiş
sizdemi kalıyolar geldiklerinde
Bazen arada oluyor canım geçici şeyler bunlar, kafana birşeyi fazla takmamaya çalış:)sanmıyorum kii, düşün kendime bluz fln almak istiyodum bugün alacaktım ama onu bile alasım gelmedi
çok güzel kuzum sen bari yap hazırlığını süprizini
ay çok hoşsunn içinden çıkarıp sevmek cok iyiymiş
asıl heyecan bundan sonra başlıyo desene
Canım onlar bize 1 saat uzakta başka bir şehirde yaşıyorlar, burada başka kimseleri yok yani gelirlerse bizde kalmaya gelirler, hani gelsinler birşey demiyorum ama her hafta zaten muhakkak görüşüyoruz, birde tam süpriz hazırlamıştım ki bilemiyorum bencillik mi ediyorum böyle düşündüğüm için bile kızıyorum, ama işte daha tatil dönüşü evi bile temizlemedim, elbiseleri yıkatmadım perşembe günü hepsini yaparım diye, düşün yani durum çok vahim. Tatil oldu diye sevinsem mi üzülsem mi... (Kendime çok kızıyorum kafaya taktığım şeye bak, dünyada neler neler yaşanıyor)
:) Ay çok güzel söyledin de bizim kocişte var birazcık, onlar gelelim falan demediler daha da annemler gelsin o zaman dedi bizimki, bende süpriz hazırlamıştım falan dedim ama bilemiyorum nasıl olurşahsen bendede var o düşünceler, ama dediğin gibi sık görüşülünce özel günlerde bari rahat bırakmaları gerekir..bunuda kendi akıllarıyla bulmamılar ama malesef işte
kesinlikle gençler,yeni evliler rahat bırakılmalı ,bu günler bi daha gelmeyecekki..
ağlıcam şimdi of
:) Ay çok güzel söyledin de bizim kocişte var birazcık, onlar gelelim falan demediler daha da annemler gelsin o zaman dedi bizimki, bende süpriz hazırlamıştım falan dedim ama bilemiyorum nasıl olur