Yaaa bu noktada eşinle huyumuz aynı, ufff ben çok takıntılıyım yaaa
Hayret ama şaşırdım, genelde erkek basit düşünür, çok kurcalamaz ama..Ben de bu dertten muzdaribim eşim düz düşünürken ben çok fena ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden kendi kendime ediyorum..
Valla canım senin dediğini düşünmedim değil hani..Haftaiçi vakit kısıtlı da olsa ilgi alakamı kesmem ne bileyim ama yetmemeli yaa, yanlış anlaşılmasın sadece özel durumlardan bahsetmiyorum canım ama kendi evimizde ortak paylaştıgımız sey cok az, onun evimize ilgisi az oluyor haliyle..Haftaiçi cok üzerine gitmek istemiyorum, işten geç ve yorgun geliyor ama misal bir haftasonu evdeyken yemege yardım etmesi bile o kadar mutlu ediyor ki beni..(Haftasonundan kastım o cumartesi de calıştıgından bir pazarımız var bizim..)Neyse dedidiğin gibi o şekilde nasıl olur bilmiyorum, ama denenebilir. :))
Eşinle aynı alanda çalışman büyük şans canım :) Haftaiçi en azından aynı vakitte cıkıyorsunuz, birbirinize ayıracagınız vaktiniz bol.E bir de su resmi tatiller de on numara oluyor.İnşallah bir şey cıkmaz da dört gün birlikte evinizde olursunuz. :) Biz de bir yarın evdeyiz bakalım, onun kıymetını bılmeye calışıyorum suan . :)))