- 21 Ağustos 2014
- 127
- 158
Yok canım çalışmıyorum şimdilik evde takılıyorum:)
Evet evet öyleymiş, inşallah canım. :)
Sen naptın bakalım haftasonu? :)
Yok canım çalışmıyorum şimdilik evde takılıyorum:)
napayım bende kv de evdeydi gezmeye gittik biraz.. dün annemlerdeydik zaten..
yeni yılı bekliyoruz işte.. ne çabuk geçti çok şükür 1 yılı daha geride bırakıyoruz
hiç heyecan filanda yok.. eskiden ne güzeldi içimiz kıpır kıpır olurdu
canim alize diva aldim ipi cok jeyifli ormesi aslinda senin battaniye ne alemde
Oyy yerim fıstığı ben :)) maaşAllah ona :)
Göreceksini, insaAllah ,o an dünya senin oluyor...
Bizde iyiyiz hafif tekmele atıyoruz içeride :):)
Öyle yaa su
son 3-4 yıl nasıl geçti ben anlamadım.Bir bakıyoruz ocak, bir bakıyoruz yılsonu gelmiş gibi sanki.Çok şükür benim adıma güzel bir yıldı..2015 te de nasip olsun herkese inşallah..Ama dediğin gibi sanki yeni bir yıl dedğil de yılın 12ayından sonra 13. aya geçiyormuşuz, aynen devam ediyormuşuz gibi geliyor..Ki aslında öyle de yani :))
Kuzum bi denk gelemedikduman91 geldinmii kuzum anneciğinin yanından
Evet canim yaa... 3 hafta sonra hamileliğin ilk yarı evresi sona erecek nasipse... Zaman ne çabuk geçiyor :) sağlıkla kucagimiza almak nasip olsuun...:)Size de maşallah size dee :)) Takvimine baktım da kocaman olmuş kuzucuk :))
İyiyiz şükür canim, siz nasılsınız paşayla :)?Merhaba kızlar nasılsınıızzz
Hahayyy birisi bana mı seslendi?duman91 geldinmii kuzum anneciğinin yanından
Hahayyy birisi bana mı seslendi?
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok çok iyiyim çok şükür Rabbime, resmen enerji depoladımAnnemin, ailemin yanında olmak, özlenilmek çok güzeldi, gerçi iş yerindeki arkadaşlar izne ayrılmışlar enerjimi baya harcıyorum bu yüzden ama ohh rahat kafa dinliyorum hepsi erkekti çünkü:)
Ne kadarda rahat etsem yine de özlemişim evimi de tabi:)
Merhaba kızlar nasılsınıızzz
Kuzum bi denk gelemedik
Hahayyy birisi bana mı seslendi?
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok çok iyiyim çok şükür Rabbime, resmen enerji depoladımAnnemin, ailemin yanında olmak, özlenilmek çok güzeldi, gerçi iş yerindeki arkadaşlar izne ayrılmışlar enerjimi baya harcıyorum bu yüzden ama ohh rahat kafa dinliyorum hepsi erkekti çünkü:)
Ne kadarda rahat etsem yine de özlemişim evimi de tabi:)
Aynen canım benim, çok şükür ohh be diyorum resmen biliyor musun yaa, Ben bu kadar iyi gelebileceğini tahmin etmiyordum:)Oy oy oy kuzucuk hoşgeldiiiin
Yok kız niye harcıycan enerjisni dediğin gibi kafanı dinlersin.. :)
Özlenmez mi hiç, valla.Ben de haftasonları genelde evimde olamıyorum o şekilde bile özlüyorum.
Neyse hadi aştın kendini, iyi oldu. :) 2015 e enerjik bir şekilde girersin :)
Evet canım biraz zorlandım ama sağolsun işler hiç unutturmuyor kendini bir türlü fırsat bulup buraya bile giremiyorum ayolyaa özledimkii
maşallah ne çabuk geçtiki 3 ayy
yaa ne güzel çok sevindim kuzum gidip gelip enerji toplamana.. aile bambaşkadır
iş yerinede adapte olmak şimdi bi zordur
Evet canım biraz zorlandım ama sağolsun işler hiç unutturmuyor kendini bir türlü fırsat bulup buraya bile giremiyorum ayol