2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet evet öyleymiş, inşallah canım. :)

Sen naptın bakalım haftasonu? :)

napayım bende kv de evdeydi gezmeye gittik biraz.. dün annemlerdeydik zaten..
yeni yılı bekliyoruz işte.. ne çabuk geçti çok şükür 1 yılı daha geride bırakıyoruz

hiç heyecan filanda yok.. eskiden ne güzeldi içimiz kıpır kıpır olurdu

Öyle yaa su son 3-4 yıl nasıl geçti ben anlamadım.Bir bakıyoruz ocak, bir bakıyoruz yılsonu gelmiş gibi sanki.Çok şükür benim adıma güzel bir yıldı..2015 te de nasip olsun herkese inşallah..Ama dediğin gibi sanki yeni bir yıl dedğil de yılın 12ayından sonra 13. aya geçiyormuşuz, aynen devam ediyormuşuz gibi geliyor..Ki aslında öyle de yani :))

canim alize diva aldim ipi cok jeyifli ormesi aslinda senin battaniye ne alemde

Evet ben de o iple ördüm ama o örneği de birinin göstermesi lazım bana ancak öyle :)
Benim battaniye de güzel gidiyor canım, biraz daha öreyim gidişatı paylaşırım :)

aynen öyle canım
çok şükür kavuştuk sevdiceklerimize bu yıl.. yorucubi yıldı aslında ama güzeldi
darısı geride kalan bekarlara diyeyim

duman91 geldinmii kuzum anneciğinin yanından
Hahayyy birisi bana mı seslendi?
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok çok iyiyim çok şükür Rabbime, resmen enerji depoladım Annemin, ailemin yanında olmak, özlenilmek çok güzeldi, gerçi iş yerindeki arkadaşlar izne ayrılmışlar enerjimi baya harcıyorum bu yüzden ama ohh rahat kafa dinliyorum hepsi erkekti çünkü:)
Ne kadarda rahat etsem yine de özlemişim evimi de tabi:)

Oy oy oy kuzucuk hoşgeldiiiin

Yok kız niye harcıycan enerjisni dediğin gibi kafanı dinlersin.. :)
Özlenmez mi hiç, valla.Ben de haftasonları genelde evimde olamıyorum o şekilde bile özlüyorum.
Neyse hadi aştın kendini, iyi oldu. :) 2015 e enerjik bir şekilde girersin :)

Kuzum bi denk gelemedik

yaa özledimkii
maşallah ne çabuk geçtiki 3 ayy

yaa ne güzel çok sevindim kuzum gidip gelip enerji toplamana.. aile bambaşkadır

iş yerinede adapte olmak şimdi bi zordur

Aynen canım benim, çok şükür ohh be diyorum resmen biliyor musun yaa, Ben bu kadar iyi gelebileceğini tahmin etmiyordum:)
Sen nasılsın canım, bebeğin nasıl?

yaa özledimkii
maşallah ne çabuk geçtiki 3 ayy

yaa ne güzel çok sevindim kuzum gidip gelip enerji toplamana.. aile bambaşkadır

iş yerinede adapte olmak şimdi bi zordur
Evet canım biraz zorlandım ama sağolsun işler hiç unutturmuyor kendini bir türlü fırsat bulup buraya bile giremiyorum ayol

Evet canım biraz zorlandım ama sağolsun işler hiç unutturmuyor kendini bir türlü fırsat bulup buraya bile giremiyorum ayol

olsun kuzum toparla işleride sonra girersin
en son moralin bozuk gitmişsin çok sevindim iyi olmana canımcım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…