2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oyy kız senin minnağın bugün kolları oluşacakmış:)) yesin onu teyzesi:)
:))) Teşekkür ederiz teyzesi ama yaaa öyle diyor da sistem adet tarihine göre hesaplama yapıyor, bana göre önden gidiyor..Bence en fazla beş haftalık ancak olucak daha :)) Yarın doktora gidicez bakalım..Tam olarak belli olacak. :)

Kusum üzülürsun tabii istiyormussun... Geciktirmeyin çok bebisi o halde... Tedavini ol korunmayı birak derim...beklemeyin daha çok...
Kiyamam ben sana canim benimm...

Hooşgeldin canııım, bitirdin mi ütülerinii :)

bitirdim canım, of akşamlık yapmam gerek ama midem öyle bulanıyorki anlatamam hiç koku çekmiyo canım.. kadın olmaz ne zormuş
şu yumoşun ev içinolanından sıkmıştım odamı fena etti bilmem açtım heryeri havalansın diye..

Kusum üzülürsun tabii istiyormussun... Geciktirmeyin çok bebisi o halde... Tedavini ol korunmayı birak derim...beklemeyin daha çok...
Kiyamam ben sana canim benimm...

yaa esmam öyleymiş işler
nasipse zaten öyle düşünüyorum kuzum, kendimide avutuyorum demin ne kaldıki diyorum eşime aralık ayı çıkmak üzere bilmem ne

Öyle bitanem oyleee...sakin stres olma sakin sakin... Her zamanki gibi karı koca olun istemeye başlayınca e mii...stres çok etkiler çünkü... Hem kendin de biliyorsun şimdi hamile kalmış olsaydın , ilaçlar bebeğe yan etki etmiş olabilirdi...Allah korusun geri dönüşü olmauan olaylar bunlar... Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minnoslar :)

haklısın esmam, vardır elbet herşeyde hayır hemde herşeyyyde

Hiç üzülme canım her zaman hayırlısını dile zamanı gelince sen istemesende oluyor Rabbim veriyor hiç stres üzüntü yapma eşinede yansıtma canım çok önemli çünkü çok etkiliyor.. ilaçlarını kullanmayı bıraktığında huzurlu bi kafayla tekrardan denersiniz korunmayı bırakırsınız.. Çocuk istiyor olman çok güzel inşallah hayırlısı neyse o olsun senin için hiç moralini bozma.. Benim hamileligimde bi bakıma kararsız oldu eşim çok istiyordu ben de istiyordum ama eşim kadar değil kararsizdim.. eşim ben istiyorum dedi ve korunmayı bıraktı oldu inşallah sizinde olur Rabbim nasip eder hiç üzülüpte strese girme canım öpüyorum ben fazla nete giremiyorum bütün gün bulantilar kusmalar oluyor sürekli yatıyorum sevgiler öpüyorum

Son düzenleme:
B
haklisin canimcim, dune gore daha iyiyim cok sukur..uzulmek tabikid hic birseyin caresi degil :)
demekki.zamani degilmis :)

evrt zatenbu eslere ne kolay geliyor bebek istemek.. tabi onlara gore hava hoos :)
o bulantilar zor canim.ya,en azindan evdesin dinlen guzelce

Gunaydin kizlarrr :) kusura bakmayin nolur gunlerdir gecmisi okumak icin bakiyorum bi.kismet olmadi bende ojumaktan vazgectimm :) yeni bebis geliyormuss onu gordumm :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimm

Gunaydin kizlarrr :) kusura bakmayin nolur gunlerdir gecmisi okumak icin bakiyorum bi.kismet olmadi bende ojumaktan vazgectimm :) yeni bebis geliyormuss onu gordumm :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimm

kuzuucum günaydıın
tel senmedi bugüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…