2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet canım normalde midemde sorun var benim zaten, ama mide dışında çok farklı belirtilerimde var..
dün eşimin almadığı bir koku bana geldi sonunda dayanamadım çıkardım..
hayırlısı artık

Günaydın canlaaaar...Hayırlı cumalar..Rabbim hepinizin gönlündeki (hakkınızda hayırlı olacak) duayı kabul eylesin inşallah..

amiin kuzum inşallah hayırlısıyla benimledir

he misafir varsa iş bekler canım, yap sen işini.. benimde yapmam gerek ama oturdum kaldım pc de..

canım buarada evlilik tarihini yazarmısın ekliyeyim listeye

ben de artık değişmemek üzere ladypurple ım şeker,değişim için bilgine :))

Benim de 25/01/2014 :)

hamile değilmişim
üzülmem sanıyodum ama çok üzüldümki

sağolsun kız aradı haber verdi, son ana kadar umudum vardı..
bu kasıklarımdaki ağrıyı,yanmayı,kaşınır gibi olma nedenini merak etmekteyim şu an
YaRabbim ne kadar çok istiyomuşum meğer bebiş..
neyse vardır elbet bundada bir hayır, olsaydı belkide haftalarca almıştım ilacı zararı olurdu..

Hmmm aslında bu tecrübe senin için iyi oldu kuzucumm..Şu zamana kadar bebiş konusunda kararsızım diyordun, ama bak artık çok istiyormuşum meğer diyorsun.. O zaman sen bu ilaçlarının gidişatını bence doktorunla konuş ve hayırlısıyla niyetine gir madem.. :))
Hep hayırlısı diye dua ettik demek ki öyleymiş canım sıkma canını..Niyetine girip çok isteyip çokça deneyip başarısızlıkla sonuçlanan bir durum değil sonuçta bu, o yüzden hiiiiç moralini bozma emi..Rabbim tez zamanda, hayırlı zamanda nasip etsin inşallah size..

Hiç üzülme canım benim inan seni o kadar iyi anlıyorum kaaç kere yaşadım ben bu durumuama bak sonuçta bebişi ne kadar istediğini anladın hadi artık başlarsınız sizde çalışmalara :)) :) Rabbim en kısa zamanda sana bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin inş hiç üzülme kuzum benim

Bakarsın aynı ayda hamile kaliriz birlikte büyütürüz bebişlerimiziben inanıyorum inş olacak sakın üzülme

amiiin kızlar amiin inşallah
meltemim ilaçlarımı ocak sonuna kadar almam gerek.. e sonra birdende bırakamam 2*3 haftada yavaştan bıraksam biraz daha bekleyip nasipse niyetine girmek istiyorum..
2 tane hamiş kuzenim var, onlarda karşımda yaşıyolar onlardanda çok etkilendim, bugün birinin ultrason fotosunu gördüm , onların yanındayken geldi telefon zaten ama söyleyemedim onlarada.. onlar böyle hevesli hevesli konuşunca benimde canımın istememesi normal değil

dediğin gibi niyetine giripte olmayan bişi değil, zaten birtek bende değilim bunu yaşayan.. neyse hayırlısı
su misali22 inşallah canım hayırlısı artık, da var gibi hissedipte yok çıkınca içim bir garip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…