Mide bulantısı mideni üşüttüğündede olur canım bende öyle olmuştum:)1 ay hamileyim diye seviniyodum ama doktora gittiğimde mideni üşütmüşsün ondan Miden bulanıyodurdediAma inş sende öyle bir şey çıkmaz
amiin kuzum inşallah hayırlısıyla benimledir
he misafir varsa iş bekler canım, yap sen işini.. benimde yapmam gerek ama oturdum kaldım pc de..
canım buarada evlilik tarihini yazarmısın ekliyeyim listeye
Günaydın canlaaaar...Hayırlı cumalar..Rabbim hepinizin gönlündeki (hakkınızda hayırlı olacak) duayı kabul eylesin inşallah..
hhehehh sola kaymış şimdi iyice :))amaan listeyi düzenledikçe başka şekil alıyor.. isimleri ortaya almaya çalıştıkça yamuluyor
hhehehh sola kaymış şimdi iyice :))
Sağol canımhazır canım
Benim de 25/01/2014 :)tuttku - 31.05.2014CennetiMelegiM - 24.05.2014edaa91 - 11.05.2014SirriEyvan - 26.10.2013Çook şükür kavuştuk kii
su misali22 - 22.04.2014
duman91 - 30.07.2014
Ladypuprle - 09.08.2014
Gleenyn - 10.08.2014
AskInihan - 12.08.2014
sumeyra1990 - 17.08.2014
kayacans - 04.09.2014
monserose - 06.09.2014
theodore - 14.10.2014
Çok huzurlu olalım inşallah..
Hoş geLdiniz güzel geLinLeer ve geLin adayLarıı..
bu yıl bizim yıLımız oLdu.. çok şükür Rabbimize
lafı fazla uzatmadan konuya gireyim
burası bizim topiğimiz olsun.. ailemizi,dertlerimizi,mutLuLuğumuzu ve en önemlisi inşallah sadece güzel haberleri paylaşaLım burda
not: böyle bir topic var ama bu yıl evlenen arkadaşlarım çok ve hepimiz dağılmış durumdayız.. burada yeniden sohbet etmek dileğiğLe..
Listeye eklenmek isteyenler özel mesajla evlilik tarihinizi atarsanız sevinirim..
hamile değilmişim
üzülmem sanıyodum ama çok üzüldümki
sağolsun kız aradı haber verdi, son ana kadar umudum vardı..
bu kasıklarımdaki ağrıyı,yanmayı,kaşınır gibi olma nedenini merak etmekteyim şu an
YaRabbim ne kadar çok istiyomuşum meğer bebiş..
neyse vardır elbet bundada bir hayır, olsaydı belkide haftalarca almıştım ilacı zararı olurdu..
Hmmm aslında bu tecrübe senin için iyi oldu kuzucumm..Şu zamana kadar bebiş konusunda kararsızım diyordun, ama bak artık çok istiyormuşum meğer diyorsun.. O zaman sen bu ilaçlarının gidişatını bence doktorunla konuş ve hayırlısıyla niyetine gir madem.. :))
Hep hayırlısı diye dua ettik demek ki öyleymiş canım sıkma canını..Niyetine girip çok isteyip çokça deneyip başarısızlıkla sonuçlanan bir durum değil sonuçta bu, o yüzden hiiiiç moralini bozma emi..Rabbim tez zamanda, hayırlı zamanda nasip etsin inşallah size..
Hiç üzülme canım benim inan seni o kadar iyi anlıyorum kaaç kere yaşadım ben bu durumuama bak sonuçta bebişi ne kadar istediğini anladın hadi artık başlarsınız sizde çalışmalara :)) :) Rabbim en kısa zamanda sana bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin inş hiç üzülme kuzum benim
neyse kızlar ben ütü falan yapayım..
sonra geliriim nasipse