2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet idrar testin geçersiz olmuş kuşum... Kanda umarım yarın çıkar ya... Baya sabredeceksin yoksa kiyamam...dediğin gibi Rabbim en hayırlısıni versin...dikkat et kendine bu süreçte...

insallah esmam insallaah cikar yarin..
amin kuzum benim..

okadar bulantim.varki anlatamam, artik buda psikolojik degildir diyorum..
uyku desen basimi yastiga koysam hemen uyurum sanirim..

/pazartesiden beri 15dakika falan daha erken uyaniyoruz, ise gelmek icin ondandir belki uykusuzluk yorgunluk ama bilemedim..

sen nasilsin kuzum.. bebisin saclari bugun sekilleniyor yaziyo yaa Yesin onu teyzeleriii :)

Oy canim mide bulantısı için erken aslında... Ama belki de erken başlamıştir... Ağzında demir tadı var mi ?

Rabbim hayirlisii versin kuzum benim...merak ediyoruz hep beraber...:)

Oyy evet kuşum büyüyor teyzesi...30 unda randevu var şimdiden özledim minnaki :)

bencede erken ama halen dvam ediyor bulantilarim.. o dedigin aksam oldu kuzum.. okumustum biyerde onceden metal tadi hisseiliyor diye.. ama tam olarak metalmiydi bilmemm..
ya sabir artik bekliycez napalim

Selam fıstık hatunlar nasılsınız?

iyiyiz canim seni sormali :)

bencede erken ama halen dvam ediyor bulantilarim.. o dedigin aksam oldu kuzum.. okumustum biyerde onceden metal tadi hisseiliyor diye.. ama tam olarak metalmiydi bilmemm..

Bende iyiyim misafir gelecek ctesi evi temizliyordum ara verdim şimdi dinleniyorum :)

Hmmm bende hala var kuzum... Her şey gitti otat gitmedi...aağzımda bütün gün mentollu sakiz rahatsız ediyor yoksa ...:) neyse bakalim yarın öğreneceğiz kuşum hayırlısıyla...

Bende iyiyim misafir gelecek ctesi evi temizliyordum ara verdim şimdi dinleniyorum :)

hee olsun misafir guzeldir :)
kenndi evini baska bir hevesle temizliyor insan :)

SirriEyvan kuzum yarin sonuclar cikarmi.bilmem durumu anlatinca kiz yardimci olmak icin telefonumu aldi yari ararim dedi gelirse bekleme pazartesiye kadar dedi ama aramazsa mecburen beklicem ..

kuzum.buarada yazmissin randevum var die ama unuttum cevablamayi :)
nasipse yeni yila biraz daha buyuyerek.giriceksiniz he :)
heraymi.giiliyor kuzum ultasona

Elbette belli değil ama umarım kizcagiz yardımci olur çıkar sonuçlar sana söyler :)
Ayda bir oluyor kuşum...:) ilk zaman iki haftada bir çağırıyor doktor keseden sonra kalp atışını görmek için... Sonra hep ayda bir gidiyorsun...:) böyle olunca ozleniyor .. artık tekmelemeler başlar bende biraz özlem gideririm diyorum :)

insallah kuzum.bugun merakla telefon bekliycem ..

eh olsun kuzum ayda birse ayda bir :) onaa sukur :)
iste o tekmelemeler bamaska bisiii :)

Günaydın beden varım canım ama şimdi çıkıcam misafirlerin gelecek bir sürü iş var:) Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin.İnş bebişin seninledir sonuç ne olursa olsun üzülme canım:)

Mide bulantısı mideni üşüttüğündede olur canım bende öyle olmuştum:)1 ay hamileyim diye seviniyodum ama doktora gittiğimde mideni üşütmüşsün ondan Miden bulanıyodurdediAma inş sende öyle bir şey çıkmaz

amiin kuzum inşallah hayırlısıyla benimledir

he misafir varsa iş bekler canım, yap sen işini.. benimde yapmam gerek ama oturdum kaldım pc de..

canım buarada evlilik tarihini yazarmısın ekliyeyim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…