- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
buna şükür canım iyiyim bende.. uykum var çok amaa
günaydın canıım
iyiyiz seni sormalı
Benimde var ama kalkmam lazım en yakın komşum doğum yapıyor bugün yanında olmam lazum :) Sen dinlen cnm işin falan yoksa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna şükür canım iyiyim bende.. uykum var çok amaa
günaydın canıım
iyiyiz seni sormalı
Benimde var ama kalkmam lazım en yakın komşum doğum yapıyor bugün yanında olmam lazum :) Sen dinlen cnm işin falan yoksa :)
hadi yaa
ne güzell Rabbim kolay doğum, hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
git canım git, yanında ol
Lokum yaptım tarif istedi de ben yapayım dedim hastanese misafirlerine ikram edecek :)
evet kuzum bende nasilsin bakalimmkuzuucum günaydıın
tel senmedi bugüün
günaydın hatunlar,nasılsınız?
evet kuzum bende nasilsin bakalimm
gunaydin canim hosgeldin tanismadik sanirim eda ben :)
iyi yapmışsın canım..
sanada pratik olsun azcık sanada bulaşsın hamişlik hadi inşallah
Yakinmiydi canim evlenen havalar soguk.oluncada zor olur :) napim bemde ip aldim gecen pazartesi.suan 6. Amerikan servise gectim oruyorum oylee :)iyiyim edam ya ortalığı toparladım, dün düğündeydik bilirsin öyle olunca evin halini..
sende ne var ne yok
Memnun oldum canim :) soruna malesef bir cevabim yok bu aradabende iyiyim çok şükür,gene pazartesi,gene işe geldim,gene bunalım anlayacağınız birşey sormak istiyorum size; korunmayı bırakalı 10 gün oldu,adetime de 10 gün var. bugünde bikaç kere elim ayağım boşaldı sanki ve hiç olmam.bu kadar erken olur mu hamilelik ve belirtileri ? buarada merhaba eda,tanışmamıştık , bende ayşegül
Yakinmiydi canim evlenen havalar soguk.oluncada zor olur :) napim bemde ip aldim gecen pazartesi.suan 6. Amerikan servise gectim oruyorum oylee :)
bende iyiyim çok şükür,gene pazartesi,gene işe geldim,gene bunalım anlayacağınız birşey sormak istiyorum size; korunmayı bırakalı 10 gün oldu,adetime de 10 gün var. bugünde bikaç kere elim ayağım boşaldı sanki ve hiç olmam.bu kadar erken olur mu hamilelik ve belirtileri ? buarada merhaba eda,tanışmamıştık , bende ayşegül
ooo maşallah baayaa bayaa hamaratsın edoşum sen
benim boyunluğum halen duruyo, 2.ye başlamıtım ama yarım kaldı
eşimin KUZENİ (geçenlerde eşimin kızı okunmuş burda bukezz doğru yazayım)
aslında 6 ay oldu kuzum kaçarak evlendi, öyle tatsız düğündü gerçi her adeti yaptılar,ne kadar saçmaydı. sen eşinin yanından kalk, annenin evine git eşin tekrar alsın seni gelinlikle ordan
bilmiyorum kaçarak evlenen varsa darılmasınlar ama düğünün zoru ney ona anlam veremiyorum işte
canıım öncelikle ne güzel karar almışsınz öyle
canım benim anladığım herkezde belirtiler farklı oluyor, kimi erken anlıyor kimi geç..
bende bu ay çok heveslendim, halende umudum var ama hayırlısı tabi.
başka belirtilerin varmı
bekle bakalım az daha, tecrübemde yok ama bugun hamişlerdende kimse yokkiiii
cevabın için teşekkürler,bende bu konularda tecrübesizim ,hakkımızda hayırlısı o zaman
bende iyiyim çok şükür,gene pazartesi,gene işe geldim,gene bunalım anlayacağınız birşey sormak istiyorum size; korunmayı bırakalı 10 gün oldu,adetime de 10 gün var. bugünde bikaç kere elim ayağım boşaldı sanki ve hiç olmam.bu kadar erken olur mu hamilelik ve belirtileri ? buarada merhaba eda,tanışmamıştık , bende ayşegül
ooo maşallah baayaa bayaa hamaratsın edoşum sen
benim boyunluğum halen duruyo, 2.ye başlamıtım ama yarım kaldı
eşimin KUZENİ (geçenlerde eşimin kızı okunmuş burda bukezz doğru yazayım)
aslında 6 ay oldu kuzum kaçarak evlendi, öyle tatsız düğündü gerçi her adeti yaptılar,ne kadar saçmaydı. sen eşinin yanından kalk, annenin evine git eşin tekrar alsın seni gelinlikle ordan
bilmiyorum kaçarak evlenen varsa darılmasınlar ama düğünün zoru ney ona anlam veremiyorum işte
Bi heves yapiyorum valla canim :) yaparsin canim ya kis bitmeden bitirde kullanirsin.c almışsınz öyle
canım benim anladığım herkezde belirtiler farklı oluyor, kimi erken anlıyor kimi geç..
bende bu ay çok heveslendim, halende umudum var ama hayırlısı tabi.
başka belirtilerin varmı
bekle bakalım az daha, tecrübemde yok ama bugun hamişlerdende kimse yokkiiii[/COLOR]
amin,cümlemiz için hayırlısı olsun.evet ,adet bitiminde bıraktık korunmayı , adetime 10 gün var. kısmette ne var bakıp göreceğiz o zamanMerhaba canım galiba son adetin bittikten sonra korunmayı bıraktınız aynı şekilde bizde öyle oldu adet bitiminde korunmayı birakmistik bendeki belirtileri soyleyim adet günüme bir iki gün kala sağ kasıgıma ağrılar giriyordu geceleri.. Ve çok yorgun ve halsiz hissediyordum... adet günüm 10 günü geçtikten sonra test yaptım pozitif çıkmıştı.
hayırlısı olsun canım
ayy off yazdim yazdim karisti yazdikldimm ya
vLla bir heves oruyorum canim sende kis gelmeden bitir canim ne guzel bu kis takarsin . Canim valla banada tuhaf geliyo komik bi durum evlenmissin zaten 6 ay gecmis ne dugunu veee sen suphemi ediyosun bisey mi var bakimm :)
Ayy kızz hadi inşallah belki bebişin tahliller de görünmek istemiyordur bu arada bişey sorucam kaç gündür günün geçiyo canımyaa kuzum şüpelerim var, kan tesi yaptırdım negatif çıktı amaa halen gelen gidende yok..
belirtilerde var ama bilmem artık..
psikolojikmidir bilmem kii
yaa kuzum şüpelerim var, kan tesi yaptırdım negatif çıktı amaa halen gelen gidende yok..
belirtilerde var ama bilmem artık..
psikolojikmidir bilmem kii