2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın canım..Öncelikle hayırlısı diyeyim :) Eğer ki sen doğum kontrol hapı kullandıysan, onu bıraktıysan, bıraktıktan hemen ilk ay olursa çok büyük şanstır bence, ama tabi öyle olan da varmış..Ama diğer türlü korunmaysa onda bence daha yüksel ihtimal var..Neyse çok bir vakit kalmamış..Ama bence sabırsızlanıp günün geçmeden gidip kan testi yaptırma, en az bir hafta geçsin.Çünkü sonrasında belli süreçleri beklemek için vakit zor geçiyor.Doktor erken diye farklı seyler olabilir diyor, moralin bozulmasın.Günün geçtikten sonra evde gebelik testini yap, pozitif çıkarsa kan testi içn hastaneye gidersin.Hadi bakalım inşallah olur canım :)

Yakinmiydi canim evlenen havalar soguk.oluncada zor olur :) napim bemde ip aldim gecen pazartesi.suan 6. Amerikan servise gectim oruyorum oylee :)
Merhaba canımm..Oh oh maşallah, hamaratlığa devam.. görmek isteriz kendilerini :))

Gunaydin kizlarrr :) kusura bakmayin nolur gunlerdir gecmisi okumak icin bakiyorum bi.kismet olmadi bende ojumaktan vazgectimm :) yeni bebis geliyormuss onu gordumm :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimm

Amiiiin canım..Allah razı olsun. :)

günaydınlar, ben değil eşim korunuyordu.çok erken olduğunu bende biliyorum ama ah bu sabırsızlık var ya... bilemiyorum , birçok topik de okudum psikolojik olabiliyormuş.belki benimki de psikolojiktir.teşekkür ederim ilgilendiğin için.ALLAH ım hepimize hayırlısını versin.

Kimbilir o zaman belli olmaz.Ben de bu kadar erken beklemiyordum ama ikinci ayda oldu.. :) Nasip.. Akışına bırak elden geldiğince..

Ladypurple kuzuum alinti yaptim ama meger yapmamisim neyse..
azicik.sanssizlik olmus demekkii ama olsun vardir bundada bir hayir canim, hafta sonu gitmismiydiniz..

canim kan testi 0,100 cikti.. yani nette okuduguma gore bu degerle olup, tekrar tesr yaptiranlarin deerlerinin yukseldigi yaziyo cok hamis var yani bu degerle ama bilmemki. gelen gidende yok daha.. hayirlisi aartik kuzum

cumartesi gittim, dün döndüm ama ben kendimi çarş ya kadar odakladıgımdan yetmedi tabi :/

hmmm.galiba 10 dan sonraki değerler pozitif sayılıyor..hadi bakalım evet hayırlısı :)

cumartesi gittim, dün döndüm ama ben kendimi çarş ya kadar odakladıgımdan yetmedi tabi :/

hmmm.galiba 10 dan sonraki değerler pozitif sayılıyor..hadi bakalım evet hayırlısı :)

yaa oyle oluyor malesef canim.. eh olsun en azindan 2 gun kalmissin oda bisey :) nasipse yine gidersin saglik olsun :)

evet canım kavuştum çok şükür pazar gününe kadar burdayım İnşAllah :)

iyiymis canim, esin kaldiysa evde bolcada ozlersiniz birbirinizi :) degerini ztn biliyodur ama daha da cok bilir simdi :)

yaa oyle oluyor malesef canim.. eh olsun en azindan 2 gun kalmissin oda bisey :) nasipse yine gidersin saglik olsun :)

iyiymis canim, esin kaldiysa evde bolcada ozlersiniz birbirinizi :) degerini ztn biliyodur ama daha da cok bilir simdi :)
Ayy aynen canım benim, buna ihtiyacım vardı çünkü:)
sende test yapmışsın üzülme tatlım, vardır bir hayırlı zamanı

yaa kuzum şüpelerim var, kan tesi yaptırdım negatif çıktı amaa halen gelen gidende yok..
belirtilerde var ama bilmem artık..
psikolojikmidir bilmem kii

Kuzummm hayirli zamanda olsun insallah bende cok istiyorum.aslind ama biraz daha zaman var..minicik mis.kokulu.bir bebis ayy ben birdr bir ruya gordum ondan beri istegim artti

Merhaba canımm..Oh oh maşallah, hamaratlığa devam.. görmek isteriz kendilerini :))
oyyy yigenimizin kalp.atislari.duyulacak he bir.anne.icin en guzel duygularfan sanirim :) paylasayim bakalim becerebilecekmiyim ig de paylastiklarimdan :)
asagida dosya.yukleden yaptim ins olmustur :)

Günaydın kızlar size annemlerin oradan sesleniyorumm Ay çok mutluyum anacığma kavuştum, sizler nasılsınız?

oyyy ne gizel kuzum hasret giderin iste ne.kadar kalicaksin tabi

Eklentiler

• IMG_20141222_190249.jpg
    364 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20141218_232031.jpg
    374 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20141220_174725.jpg
    271,8 KB · Görüntüleme: 54
Kuzummm hayirli zamanda olsun insallah bende cok istiyorum.aslind ama biraz daha zaman var..minicik mis.kokulu.bir bebis ayy ben birdr bir ruya gordum ondan beri istegim artti

inşallah edaam inşallahh
aslında evet bizde biraz daha zaman var diyoduk ama nebileyim .. dışarda böyle gencecik anneler bebişleriyle gezinirlerken nasıl imreniyorum anlatamam.. zamanı gelmeye başladı sanırım

kuzum bayıldımmm yaptıklarınaa, maşallah.. ne güzel duruyolar öyle

Günaydın kızlar :)) hiç uyuyamadım kolumun ağrısından dun tetanos aşısı oldum kolumun üstüne yatamadım çok acıyo neden böyle oldu kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…