Günaydın canım bende seni merak ediyordum, aaaa ortasında mı çıktı çizgi hay aksi... Pazartesiye de daha bi dolu zaman varmış, olsun sen sıkma canını, ilaçlarını da alma artık ne yapalım daha kötüsü olmasındansa. Üzme sen kendini olur mu? Rabbim hayırlısını versin.
yok kuzum ya uzulmuyorum.elbet vardir bundada bir hayir :)
ne yalan soyliyeyim hala umudum.var.. bebis cikmazsa tabi uzulucem ama suanlik umudum var o bile guzel :)
sende yasadin bunu anliyosundur ne durumda oldugumu :/
Günaydın canııımm..
Anaaa pazartesi miii.Sağlık ocağı tarzı bir yer mi ki, hastane değil mi? Hani küçük bir yer mi yaşadığınız?
Hayırlısı canım hayırlısı..
Peki sen oraya gelin mi gittin? Hep orda mı yaşıyordunuz?Gerçi annemler de burda dedin ama
sorma canim ya, kucuk degil aslinda saglik.ocagimizda var buyuuk hastanemizde var ama sonuclarin ciktgi yer uzakta.. onu oraya gonderceklerde, sonucu cikaricaklarda ooo ..
yok canim burda yasiyoduk zaten, goc zamaninda anneanneler yani annemin tum tarafi goc etmis .. ana okulundaydim cok iyi hatirliyorum.bizde denedik goc etmeye, 2 tane adam vardi 3-4 aile vardinkapiya kadar goturuceklerdi bizi
yuruyerek gittik, ormandanmi gecmedik,tarlalara geldigimizde yerdemi surunmedik kii kapiya yaklasirken bizi goturen adamlar bizi ormanda birakip kactilar yemek alip gelcez diye bidaha donmediler.. bizde yola cikip polis aradik.. sonra zaten goturduler bizi, evlerimize donduk yine..
sonra ztn kapi acildi giris cikis kolaylasti bidahada denemedik goc etmeyi..
izmirde arsamiz bile hazirdi ama nasip degilmis.. kaldik burda iste..
misafirlige gidip geliyoruz en azindan..
okadar guzelki turkiye ordan buraya gecince kapidan nebileyim okadar bakimsizki buralar aanlatamam..
buna sukur dil ogrenme konusi disinda sorunumuz.yok en azindan, eskisi gibi sorunlar cikmasinda..
ne konustum yaa :)