canım o zaman sen bir an önce test yap, çünkü eğer hamilelik varsa ve Allah korusun daha kötü şeyler olursa kendini daha çok suçlu hissedersin, en azından şimdi yoksa bile rahat rahat kullanırsın ilaçlarını. Küçük bir hayal kırıklığı olur o kadar, diğeri daha da ağır, pazara daha çok gün var reglın geçti mi?
Tamam canım sen yap testini, gerisi Allah'a bırak eğer gebelik varsa bile bol bol dua edelim senin içinde miniğine birşey olmasın İnşAllahdiimi.canim buraya girmeden tam ona karar verdim..
4 gunum var gelmesine ama.hic boyle regl agrim yoktu.. hatta benim.agrim.olmazdi..
alayim.ben yarin ssabah nasipse yapayim testi buaksamda almayayim ilacimi evet evet :)
Ama gün geçmeden idrar testinde belli olur mu kii, hormonun kandan idrara geçmesi daha uzun sürede oluyor canım..diimi.canim buraya girmeden tam ona karar verdim..
4 gunum var gelmesine ama.hic boyle regl agrim yoktu.. hatta benim.agrim.olmazdi..
alayim.ben yarin ssabah nasipse yapayim testi buaksamda almayayim ilacimi evet evet :)
O zaman en garantisi kan testi yaptırsınAma gün geçmeden idrar testinde belli olur mu kii, hormonun kandan idrara geçmesi daha uzun sürede oluyor canım..
Yaniii benim de günüme üçgün vardı, çok düşük değerdi ama kanda çıktı.. Bence de o daha garanti içim rahat etmiyor , bekleyemiycem dersenO zaman en garantisi kan testi yaptırsın
diimi.canim buraya girmeden tam ona karar verdim..
aldim testi..
meltemciim onuda dusundum ama hic bir bilgim yok burda kan testine ne deniyo,nereye gitmeliyim.. cvremdende hic duymadim herkz testle ogrendi..
haklisin cikmaz ama enazindan deneyeyim..
M Miihrimah canim ilc kullaniyorum, kullanmasam hic dert etmem beklerim ama ilacimada ddevam etmem gerek artik 2-3 gun almasammi.ne yapsam..
duman91 sagolasin canim.benim.. elim ayagima dolandi resmen
özel ya da devlet herhangi bir hastanenin labaratuvar bölümüne gidip gebelik için kan testi yaptırma istiyorum dersen, hiç doktora yönlendirmeden yapıyorlar canım..iki saat içinde çıkıyor sonuç
Heee doğru tamam canım.. Bulduysan iyi, daha net olur sonuç, daha rahat edersin.. Olsun olsun birkaç saatlik dışarı çıkmış olursun, yine evde vakit geçirirsinevet canim ogrendim ne dendigini.. turkiyede yasamiyorum ya ben, o yuzden aklima gelmedi..
birforumda yazmislar 2 saatte cikiyor sonuclar diye.. nasipse yarin yaptirayim, vicdanim rahat degil.. ki varsa bisiler gideyim.doktoruma danisayimda soylesin ne yapacagimi..
bugun tamda tatile cikmistik,yarin evde vakit gecircem diye sevinirken.. amam neyse icim rahatlasin en azindan..
Oyy tatlim... Senin bat geldi mi bu arada ?
Canim benim regl günün geldiyse test yapmani oneririm...ilac kullanmam iyi olmaz kuzum... Ama regl gününden önce çift çizgiyi bekleme çıkmıyor genelde...benim adetimr 5 gün varken silik çizgi çıkmıştı ama bunyeden bünyeye çok fark ediyorinsallah esmam ya.. istiyormusum aslinda bunun farkina vardim.. tek korkum suan ilac kullaniyorum ya hani bebis vami.yokmu.onuda bilmem..
icmeyi biraksam tedavim alt ust olacak sirf o yuzden heveslenemiyorum.acikcasi , korkuyorum bebis varsa ona zarar gelir diye
Allah ım Yarabbimm eşimin kızının düğünü diye okudum iyi mii, nasıl yaa dedim kendime bir an.Kuzenmiş meğer.Allah iyiliğini versin :)))
Hayırlısı olsun bakalım..Yaaa kış düğünü olunca bir pantolon bir kazak giyip gidesim gelir hep, özenesim gelmez :))
Valla canım ben de bu havaları çok severim ama evde olucam soba sıcağında kitap okuycam ancak öyle.İş yerindeyken hava kasvetli olunca ben daha da kasvetleniyorum.. :)
İnan hep dua ediyorum...düzenin hemen geri gelsin o arada hamis ol hatta yaa meemure vardı onun da cookk uzundu döngüsü hiç umudu yoktu ama ha hamile kaldıBugün sökülebildim hayıt adaçayına başladım inş faydası olur 2 aydır düzensizim. Tekrar düzen bulana kadar bat olayım yok malesef. Mgül ve 2 kişi daha hamile bu arada :) bizler için de dualarını eksik etme hamile Duası kabul olurmuş :)
İnan hep dua ediyorum...düzenin hemen geri gelsin o arada hamis ol hatta yaa meemure vardı onun da cookk uzundu döngüsü hiç umudu yoktu ama ha hamile kaldı
Stres yapma tamam mi dualarimdasin :)
Heee doğru tamam canım.. Bulduysan iyi, daha net olur sonuç, daha rahat edersin.. Olsun olsun birkaç saatlik dışarı çıkmış olursun, yine evde vakit geçirirsin
Canim benim regl günün geldiyse test yapmani oneririm...ilac kullanmam iyi olmaz kuzum... Ama regl gününden önce çift çizgiyi bekleme çıkmıyor genelde...benim adetimr 5 gün varken silik çizgi çıkmıştı ama bunyeden bünyeye çok fark ediyor
Çok Oyi yapmışsin en doğru karar bu canim :)kuzum kan testine karar verdim.. normal testte aldim onuda. yaparim veya saklarim bakalim..
durumun ciddiyetini burda konusurken anladim ve cok dusunceye kapildim..
hayirlisi.insallah esmam
Çok Oyi yapmışsin en doğru karar bu canim :)
Yarın hayırlı haberlerini bekleyeceğim canim benim...:)