2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

diimi meltemim bekledik, deniliyor hep..
1-2 aksam gitmeyelim hadinsizi bekliyoruz ya biz deniyor.
bu evlendigimin. ilk gununden beri boyle o yuzden buaralar agir gelme esimle aramizi.bozmaya basladi.. hakkimizda hayirlisi, sanirim.bidaha konusmamin vakti geldi kv deyle.
o kadar evlat meraklisiysa evlendirmek icin ustelemeselermisde koynunda yatiraymis

heheheh..olsun olsun gayet iyi, boy da iyiymiş zaten..Öyle fena olmazsın..

Benim boy 1.50 kilo da 52 şuan, anne tarafı da genetik olarak kilolu...Allah ım Allah ımm tostoparlak oluciiiimmm..
Oyyy ben öyle hamilelere de bayılırım ama arkadaşim şu an ona doğru gidiyor çok tatli oldu yafff...:):)
Hep beraber vereceğiz sen hiiiic merak etme tatlim yaaa
Sen haftada bir aynı gün ayni kiyafetlerle tattık bakalim nasil gideceksin ortalama :)

İste iste...sonra tutkuyu da alcaz aramiza hehe :):)

ben supheleniyorum buaralar ztn kuzum soylemiyyim dedim ama dayanamadimkii
.
bakalim regl olazsam pazar gunu test yaparim nasipse..
ki tahmin ettigim tarihteyse 3-4 hafta gibi ama hayal kirikliginada ugramak istemiyorum..
regl belirtilerim dicem ama hic acimam olmuyodu goguslerimde.. daha birsurude belirti var ama nasip kismet.. hayirlisi ne zamansa insallah

O yüzden ben hiç söylediklerini kafama takmadan ara ara gitmemeye karar verdim..Hayırlısı ama kendi huzurunuzu bozmayın yaa, eşinle aranızda anlaşın çok sık gitmeyin, birşey deseler de takmayın bence..

ne güzel bir haber,umudu bile güzel inşallah hayırlısıyla hamilesindir

Veririz veririz inşallah, sağlıklı sıhatli olsun da yavrucağım o hiiiç problem değil..Diyorum ya dünkü bıçak saplama gibi acılar bile hoşuma gitti ben burdayım çalışmalara devam ediyorum der gibi, kilo kii hiiç sorun değil. :))) Veiririz Allah ın izniyle..

Hı hı tamam canım tartılırım o şekilde :)

Annneem çok mutlu olurum miiii:):):):):)
Regl tarihin ne zaman... Ve büyük soru göğüs ucunda acı var mi bitanem :)??

Anam cidden mi canım, hadii yaaa İnşAllah olsun canım hayal kırıklığına da uğrama sonuçta daha yeniyiz:)

Dimi o ağrılar ilk zamanlar tek tutanağımiz... Ayy minnos büyüyor diye seviniyoruz çok güzel her bir aşaması :)

Rabbim herkese nasip etsiiin:)

O yüzden ben hiç söylediklerini kafama takmadan ara ara gitmemeye karar verdim..Hayırlısı ama kendi huzurunuzu bozmayın yaa, eşinle aranızda anlaşın çok sık gitmeyin, birşey deseler de takmayın bence..

sorunda orda ya esimde Allah bekliolar diye gtmek icin 40 takla atiyor.. diyorum heraksam bekliyolar bak gel buaksam bari kalalim evimizde yok bekliyolar.. gidincede o saat illa 9:30 10u gececek.. ztn tum gun okuldu sedi derken evime uzagim birde oraya gidince deli oluyorum..
bugun resmen dolup tasmistim esimle bayagi konustuk dertlestik.. insallah bukez bari girmistir.bisiler kafasina

ne güzel bir haber,umudu bile güzel inşallah hayırlısıyla hamilesindir

diimi canim insallah hayirlisi.. bir yanim.bosa heves etme diyor bir yanim deli.gibi.hissediyor sanki varligini.. cok karisigim

evet kuzum hayal kirikligina ugramam lazim..
nasipse testinyapayimda sonra dusunurum simdi takmamaya ve illa vardie diye heves etmemeye calisiyorum hayirlisi

Beklenmedik zamanda olunca insanın kafasının karışması normal.Eğer ki hakkınızda hayırlı bir zamansa eğer olsun canım..Hadi bakalım nasip..Sen çok yorma kafanı..

desem deee valla ben şurda günleri zor geçiriyorum, takman normal de minimuma düşür emi :)

Annneem çok mutlu olurum miiii:):):):):)
Regl tarihin ne zaman... Ve büyük soru göğüs ucunda acı var mi bitanem :)??

dokununca var gibi kuzum .. 3 kez 2-3 gundur yani aciyodu,yaniyodu sanki..
cok cok aclik var.. midem .kaziniyor resmen..
kasiklarimda degilde o civarlarda bikez agri oldu.. bilmiyoeum kuzum ya, burdan okudullarimdan etkilendim psiolojiktir.dicem ama hic oyle yanmam olmuyodu sanki

takma diyene bak seen :) hayirlisi hayirlisi insallah kuzum..

bugun alacaktim.tesr yapacaktim dedim dur acele eetme.. biraz daha sabretmem gerek enazindan pazar gunu gecsin hayirlisiyla

Vallahi elbettenerkenden umutlanmayalim...geldiyse çok güzel olur
Benim gogusleriminnuclari asla acımazdi sütyen degince bile aciyordu ve aşırı acikiyordum... Sabah namazına kalktığımda ekmek arası yiyip yatıyordum... Bildiğin doymazdim :)
Kasiklarimda yanma çekilme gibi ağrılar oldu...:)
Hadi hayırlısı olsun tatlim yaa haberini merakla bekleyeceğimmm:)

insallah esmam ya.. istiyormusum aslinda bunun farkina vardim.. tek korkum suan ilac kullaniyorum ya hani bebis vami.yokmu.onuda bilmem..
icmeyi biraksam tedavim alt ust olacak sirf o yuzden heveslenemiyorum.acikcasi , korkuyorum bebis varsa ona zarar gelir diye

canım o zaman sen bir an önce test yap, çünkü eğer hamilelik varsa ve Allah korusun daha kötü şeyler olursa kendini daha çok suçlu hissedersin, en azından şimdi yoksa bile rahat rahat kullanırsın ilaçlarını. Küçük bir hayal kırıklığı olur o kadar, diğeri daha da ağır, pazara daha çok gün var reglın geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…