2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Çok doğru canim:)
Kilo almak önemli abartmamak şartıyla

Allahim yaa bende ne guldum kendime kendi msajimi.okuyorum hakkatenn kizinin okudum amaan :)

bnde dusunmedim degil, zaten hava nemliyken. saclarimda ucusacak ,hani pijamayla gitaem sanki daha iyi

Mmm soba basinda yagmurlu havaa :) okadar guzelkii :)

oo sen dokturuceksin nasipse :) tani iste olunca daha bi zor ama haftasonu gelselermis bari imkanlari varmidi.bilmem ama boyle cok sIkisiyor insan..

makarna evet uzun zzmndir yememistik, hep et hep et olurmu
hakkaten makarna yapayim ben.. zaten usengecligim uzerimde.

Öyle canim 16 da evlenmiş...eşim o 17 deyken olmuş... :)
Herkese nasip olsun kuzum...
Senin kayinvaliden nasil ?

wuu cok genc evlenmis :)
genc anne herzaman baskadir :)

benimkid iyi canim buna sukur.. var ufak teek beni uzen yanlari ama arayi uzal tutmaya calisiyorum artik..
cok yakin oldugumuz icin heraksam bizi oraya brkliyolar.. ki bilirsin insan azicik bari basbasa olmak evinin tadini cikarmak.istiyor.. napayim.bu olsun tek dert buna sukur

Oy oy maşAllah yaa, olsun sağlıklı doğsunda İnşAllah:)
Amiin canim...:) nasilsa gidecek canim... Doğumla dediğim gibi 10 - 12 kilo emzirirken de baya gidiyormus...:) tabii annenin dikkat etmesiyle...:)
Sende bir ay sonra bir çocuk yap beraber verelim sonra aldığımız kilolari :):)

Öyle canim benim...
Yeni evlisiniz başbaşa vakit geçirmek istersiniz gayet normal olarak...:)
..derdiniz bu olsun kuzum buna şükür :)

Eş dikkat ediyorsa kötü..Tabi kötü mü iyi mi tartışılır o da..Valla ben rahat eşim rahat, öyle rahat rahat takılıyoruz :)) Senin boy kilo oranın normal bence

Oyyyy, evet zayıfmışsııın bence sen de o sadece göbek olan hamişlerden olacakmışsın gibi geldi şuan :))

Amiin canim...:) nasilsa gidecek canim... Doğumla dediğim gibi 10 - 12 kilo emzirirken de baya gidiyormus...:) tabii annenin dikkat etmesiyle...:)
Sende bir ay sonra bir çocuk yap beraber verelim sonra aldığımız kilolari :):)
Ayyy nasıl gülüyorum şuaann
Hayırlısı canım artık yavaştan yavaştan istiyorum bende

Uf yaaa iki gündür ben de üşeniyorum yemek için..Bugün de ne yapsam düşünüyorum kara kara..

Yaaa evet insan tabiki istiyor başbaşa vakit geçirmek..Mesela biz kaç haftasonu gittik kayınvalideme üst üste, bi geçtiğimz haftasonu gitmedik..Bekledik sizi dediler..Arada insan der bunlar başbaşa vakit geçirmek istiyor demi..Tamam özlüyorlar anlıyorum, ben de onlarda güzel vakit geçiriyorum, kızmıyorum o yüzden ama şunun surasında dört aylık evliyiz daha.

bende yarim yamalak. izledim zaten pektw bisi anlamadim aksamki bolumden ama nekaaa kotu ya Allah korusun.. ki defne soylemeliydi esine ama dizi iste :)

Bence de çok kötü, ama bence kahramanın haberi olursa defne kayberder onu ...zaten adamın diğer kıza meyili var

Ayyy yaaa kızlar hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım :)

Oyyyy, evet zayıfmışsııın bence sen de o sadece göbek olan hamişlerden olacakmışsın gibi geldi şuan :))
Hehe gicik olduğun tipler :):):)
Şimdilik göğüsum büyüdü ve göbeğim...birde yüzüm azcik toparlandi... Benim zatenbasen kilo alırdı ama şimdilik o normal...bakalim tatlim ne olacak :)

Hehe gicik olduğun tipler :):):)
Şimdilik göğüsum büyüdü ve göbeğim...birde yüzüm azcik toparlandi... Benim zatenbasen kilo alırdı ama şimdilik o normal...bakalim tatlim ne olacak :)

heheheh..olsun olsun gayet iyi, boy da iyiymiş zaten..Öyle fena olmazsın..

Benim boy 1.50 kilo da 52 şuan, anne tarafı da genetik olarak kilolu...Allah ım Allah ımm tostoparlak oluciiiimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…