- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
Aynen kuzum... 7.9. Ay arasi ayda 4 kilo alanlar var ... ama 3 kilo ideal :)Hmm şimdilik normal gibi sanki canım ya ama en çok son zamanlarda alınıyormuş değil mi kilolar?
Çok doğru canim:)Bakın bugün ne okudum..
Başta karın bölgesi olmak üzere vücudunuzda yağ dokusu artar. Amaç emzirme dönemindeki muhtemel bir kıtlıkta sizin ve bebeğinizin sağ kalmasını garanti altına almaktır.
Ve çevremde kilolu başlayanlar genelde pek kilo almadı..Ama normal kiloda veya zayıf başlamışsa coştu gitti. (tabi buna genetik olarak zayıf kısılerı katmıyorum, öylesinde sadece bır göbek cıkıyor sinir oluyorum.. :)))) Hatta bir örnek kuzenim zayıf denecek durumda 20 kilo aldı, bir arkadaşı da bayagı bir kilolu başlamış 8 kilo almış sadece..Amaç gebelikte ,sonradan ihtiyaç olacak yağı oluşturmak.Zaten yagı olan kişilerde fazla yağ üretimine ihtiyaç duymuyor vucut..O yuzden çok aşırı kiloda değilsen zayıflamak için kasma bence canım :))
Oy oy maşAllah yaa, olsun sağlıklı doğsunda İnşAllah:)Aynen kuzum... 7.9. Ay arasi ayda 4 kilo alanlar var ... ama 3 kilo ideal :)
Allah ım Yarabbimm eşimin kızının düğünü diye okudum iyi mii, nasıl yaa dedim kendime bir an.Kuzenmiş meğer.Allah iyiliğini versin :)))
Hayırlısı olsun bakalım..Yaaa kış düğünü olunca bir pantolon bir kazak giyip gidesim gelir hep, özenesim gelmez :))
Valla canım ben de bu havaları çok severim ama evde olucam soba sıcağında kitap okuycam ancak öyle.İş yerindeyken hava kasvetli olunca ben daha da kasvetleniyorum.. :)
Canım akşa
ma patates yemeği birde bulgur pilavı yaptım, daha temizlik beni bekliyor birde dün meltemin verdiği irmikli lokumu, elmalı kurabiye, yaş pasta yapcam anam bacılar ne çok işim var benim, neyse ki süpürme işi eşime ait
Ama 10-15 dakika da ne olur en fazla makarna olur, ya da kahvaltılık birşeyler hazırlayabilirsin mesela bazen canım istemeyince öyle yapıyorum
Öyle canim 16 da evlenmiş...eşim o 17 deyken olmuş... :)
Herkese nasip olsun kuzum...
Senin kayinvaliden nasil ?
Amiin canim...:) nasilsa gidecek canim... Doğumla dediğim gibi 10 - 12 kilo emzirirken de baya gidiyormus...:) tabii annenin dikkat etmesiyle...:)Oy oy maşAllah yaa, olsun sağlıklı doğsunda İnşAllah:)
Öyle canim benim...Allahim yaa bende ne guldum kendime kendi msajimi.okuyorum hakkatenn kizinin okudum amaan :)
bnde dusunmedim degil, zaten hava nemliyken. saclarimda ucusacak ,hani pijamayla gitaem sanki daha iyi
Mmm soba basinda yagmurlu havaa :) okadar guzelkii :)
oo sen dokturuceksin nasipse :) tani iste olunca daha bi zor ama haftasonu gelselermis bari imkanlari varmidi.bilmem ama boyle cok sIkisiyor insan..
makarna evet uzun zzmndir yememistik, hep et hep et olurmu
hakkaten makarna yapayim ben.. zaten usengecligim uzerimde.
wuu cok genc evlenmis :)
genc anne herzaman baskadir :)
benimkid iyi canim buna sukur.. var ufak teek beni uzen yanlari ama arayi uzal tutmaya calisiyorum artik..
cok yakin oldugumuz icin heraksam bizi oraya brkliyolar.. ki bilirsin insan azicik bari basbasa olmak evinin tadini cikarmak.istiyor.. napayim.bu olsun tek dert buna sukur
Hımm anladım canım, valla benim çok yok ama ne bileyim yine de biraz versem iyi 1,64 boyundayım 57-58 kilo arasındayım işte. Hani 3-5 kilo :)
Zaten çok kasmıyorum kendimi ama eşim benden daha çok dikkat edince ister istemez o dikkat ediyorsa ben neden etmeyim diyorum, içten içe yarış halindeyim yani
Oy canim iyiyiz biiiz...:)
Edirnedeyiz biz eşimle ilçesindeyiz yarım saat merkeze...kayinvalidemler de başka bir ilçesinin köyünde :)
Haklısın kilo illa alınıyor... Bebek ve anne için lazimm..emzirirken lazım vsvs ama en azla kapatmaya çalışıyorum :):)
1.63 boyum... 53 civarıydim... Zayıftim...:) bakalim nasil olacağım...:)
Ben izledim kuzum yarım yamalak :))
Ayyy nasıl gülüyorum şuaannAmiin canim...:) nasilsa gidecek canim... Doğumla dediğim gibi 10 - 12 kilo emzirirken de baya gidiyormus...:) tabii annenin dikkat etmesiyle...:)
Sende bir ay sonra bir çocuk yap beraber verelim sonra aldığımız kilolari :):)
Allahim yaa bende ne guldum kendime kendi msajimi.okuyorum hakkatenn kizinin okudum amaan :)
bnde dusunmedim degil, zaten hava nemliyken. saclarimda ucusacak ,hani pijamayla gitaem sanki daha iyi
Mmm soba basinda yagmurlu havaa :) okadar guzelkii :)
oo sen dokturuceksin nasipse :) tani iste olunca daha bi zor ama haftasonu gelselermis bari imkanlari varmidi.bilmem ama boyle cok sIkisiyor insan..
wuu cok genc evlenmis :)
genc anne herzaman baskadir :)
benimkid iyi canim buna sukur.. var ufak teek beni uzen yanlari ama arayi uzal tutmaya calisiyorum artik..
cok yakin oldugumuz icin heraksam bizi oraya brkliyolar.. ki bilirsin insan azicik bari basbasa olmak evinin tadini cikarmak.istiyor.. napayim.bu olsun tek dert buna sukur
Canım hafta sonu kayınvalidemlerin gelme ihtimali var o yüzden hafta sonum dolu :) Olsun arada böyle misafirler iyi geliyor insana.
Sen yap makarna ohhhhhh yeyin afiyetle biz iki gün yedik :)
bende yarim yamalak. izledim zaten pektw bisi anlamadim aksamki bolumden ama nekaaa kotu ya Allah korusun.. ki defne soylemeliydi esine ama dizi iste :)
Ayyy yaaa kızlar hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım :)Uf yaaa iki gündür ben de üşeniyorum yemek için..Bugün de ne yapsam düşünüyorum kara kara..
Yaaa evet insan tabiki istiyor başbaşa vakit geçirmek..Mesela biz kaç haftasonu gittik kayınvalideme üst üste, bi geçtiğimz haftasonu gitmedik..Bekledik sizi dediler..Arada insan der bunlar başbaşa vakit geçirmek istiyor demi..Tamam özlüyorlar anlıyorum, ben de onlar da güzel vakit geçiriyorum, kızmıyorum o yüzden ama şunun surasında dört aylık evliyiz daha.
Ayyy nasıl gülüyorum şuaann
Hayırlısı canım artık yavaştan yavaştan istiyorum bende
Ama oldu mu olacak mı demicem ayyy o neydi öyle çok fenaymış stresiOooleeeeeeeyyyy :)))))
Hehe gicik olduğun tipler :):):)Oyyyy, evet zayıfmışsııın bence sen de o sadece göbek olan hamişlerden olacakmışsın gibi geldi şuan :))
Ama oldu mu olacak mı demicem ayyy o neydi öyle çok fenaymış stresi
İste iste...sonra tutkuyu da alcaz aramiza hehe :):)Ayyy nasıl gülüyorum şuaann
Hayırlısı canım artık yavaştan yavaştan istiyorum bende
Hehe gicik olduğun tipler :):):)
Şimdilik göğüsum büyüdü ve göbeğim...birde yüzüm azcik toparlandi... Benim zatenbasen kilo alırdı ama şimdilik o normal...bakalim tatlim ne olacak :)