2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet öğretmeniz :) dediğiniz gibi sürpriz yapmak çok zor, ama ilk sene her ayı kutlamak istiyorum, bu sayede eşiminde daha romantik daha özenli biri olacağını ümit ediyorum çünkü :) kapasitesi var çünkü birbirimize emek harcayarak özenli eşler olmayı planlıyorum :)

Ay İnşAllah canım, "ohh ne rahatmış böyle" falan demesinde kesin gıcıklığına der ama biliyorum.

Benimki de takılıyor yaa, oh oh sen git , istersen biraz daha uzun kal, ev bana kalsın, şöööyle bir keyif yapayım diyee.. Aynen böyle gıcıklıklar olmazsa olmaz :))) Halbuki ben yokken annesinde kalıyor :)))

Olsun lafta dese de öyle olmaz o :))

Bak bu çok doğru aslında sen ona yol gösteriyorsun vs o da daha sonra kendi isteğiyle birşeyler yapıyor, bende eşim hiç yapmaz zannediyordum ama bi akşam gittimki sofrayı hazırlamış, salatayı yapmış, evin içinde benim görebileceğim yerlere notlar yazmış falan yönlendirmek lazım bir süre:)

Hmmm eğer ki potansiyel varsa bu şekilde daha da geliştirilebilir tabi.. :)

Evet evet kesinlikle olması lazım gıcıklıkların yoksa çok monoton olur yaa :)
Ay sen yokken annesinde mi kalıyor, güldüm valla

Oyyyy maşallah yaa notlar falan hee ah ah inşallah ben de görürüm bir gün öyle sürprizleri :)) Neyse benden bayagı bir gec gelmesine veriyorum artık napayım.. :)) Ama sagolsun kimbilir kaçıncıya elinde çiçeklerle gelmiştir..Annem diyo söyle de bari saksı çiçeği alsın da ziyan olmasın, cık cık cık alem kadın.. :))

Evet evet kesinlikle olması lazım gıcıklıkların yoksa çok monoton olur yaa :)
Ay sen yokken annesinde mi kalıyor, güldüm valla

Napsın adamcağız koca evde bir başına tek kalmak koyuyor desem yalan oluur :)) Çünkü onun iş yeri annelerine 15 dk, bizim evimize 1-1 bucuk saat sürüyor..En azından o süreçte boşa benzin harcamayayım, hem de boş eve o kadar uzun yol gelinmez diyor :)

Bak seninkisi de çiçek alıyormuş benimki evlendiğimizden beri çiçek almıyor ama annenin dediği gibi saksı çiçekleri getiriyor iş yerindeki hediye gelenleri Ama dün Nutella almış gelmiş ben hastayım canım ister diye ayyy kıyamam nasıl sevindim anlatamam

Aaa o zaman çok mantıklı canım, hem onun da canı sıkılmaz yalnızlıktan. Bizimkisi kesin yemeği yediğinde dedemlere gider :)

E daha ne olsun canım, hediye gelenler var zaten boşa harcama yapmayalım diyorduur :))

Ayyy o nutella sürprizi ne güzel oluyor,bana da gelmişti öyle bir hediye .. :) Bak özel güne nutella alan adam bence çok ince düşüncelidir

Ay evet canım aynen, öyle bi sarıldım sevindim ki çiçekle gelse bu kadar sevinirmiydim bilemiyorum:)

Ay evet canım aynen, öyle bi sarıldım sevindim ki çiçekle gelse bu kadar sevinirmiydim bilemiyorum:)

Dimi şuan olsa da yesek kaşık kaşık. :)) Yahu bugün öğleden sonra bir türlü geçmedi bana.. Son saatlere doğru şekerim de düştü heralde ben galiba gidip abur cubur alıcam çay ocağından..

Dimi şuan olsa da yesek kaşık kaşık. :)) Yahu bugün öğleden sonra bir türlü geçmedi bana.. Son saatlere doğru şekerim de düştü heralde ben galiba gidip abur cubur alıcam çay ocağından..
Ay canım şimdi birde hamilesin ister tabi canın, tühh canın mı çekti, ay bir daha dikkat edeyim sözlerime

Ay canım şimdi birde hamilesin ister tabi canın, tühh canın mı çekti, ay bir daha dikkat edeyim sözlerime
Heee yok kıııııııız öyle etkilenmem ben, daha şimdiden de öyle şeyler olur mu ki. Ama iki gündür saat beşe gelmeden arıyorum birşeyler..Ve sonuç: ikram bisküvi :)))

Heee yok kıııııııız öyle etkilenmem ben, daha şimdiden de öyle şeyler olur mu ki. Ama iki gündür saat beşe gelmeden arıyorum birşeyler..Ve sonuç: ikram bisküvi :)))
Belki şimdi olmaz ama biraz zaman geçince canın çeker falan mazallah :) Yok benim tatlı isteğim geçti, hakime hanım tatlı söylemiş sağolsun:)

Belki şimdi olmaz ama biraz zaman geçince canın çeker falan mazallah :) Yok benim tatlı isteğim geçti, hakime hanım tatlı söylemiş sağolsun:)

En çok merak ettiğim de şu aşerme olayı zaten, hani acaba aşerdim diyenler naza mı vuruyor biraz yoksa acaip şekilde isteniyor mu bazı şeyler çok merak ediyorum :)))

Oh oh afiyet olsun cicim :))

En çok merak ettiğim de şu aşerme olayı zaten, hani acaba aşerdim diyenler naza mı vuruyor biraz yoksa acaip şekilde isteniyor mu bazı şeyler çok merak ediyorum :)))

Oh oh afiyet olsun cicim :))
Ay canın çekmese de söyle yaaa naz yap, yani ben öyle olsun istiyorum tabi yaparmıyım bilemiyorum:)
Teşekkür ederim canım sağolasın

Ay canın çekmese de söyle yaaa naz yap, yani ben öyle olsun istiyorum tabi yaparmıyım bilemiyorum:)
Teşekkür ederim canım sağolasın

Tabiii, bugün eşime de diyorum bütün fırsatları değerlendirmek lazım

Bu arada benim yavrucak 1.5 mm olmuş, çok büyüdü teyzesiii

hos geldin canim, masallah her ay supriz ama mantigi iyiymis.. disarda falan yemek yeseniz, madem eve ayni saatlerde geliniyor..

iyi bari canim..

bizde oyle yapiyoruz zaten, durabildiimizce duruoruz ama belliki yetmiyor..
hatta gecenlerde kalmadim diye benimle konusmadi dogru durust, bir kocana laf geciremedin dedi. sanki aramizi bozmaya niyetliymis gibi.. tam sevinmistim dugunden sonra annem degisti, dgerimi.anladi diye ama hala aayni.

duman91 cnm git ozaman hep destek tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…