2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kıııııız o izinleri kullanmamayı nasıl becerdin yaaa..40 gün üff ne güzel..Bana izin dayanmıyor..Bazen canım sıkılıyor, bir gün izin alıyorum.Evde vakit geçiriyorum, ya da arkadaşa gidiyorum..
Yaniii sen bilirsin ama ben uzun zaman geçince dayanamıyorum..Ama ben gittiğim zaman eşimin nöbetine çok geç geldiği zamana denk getiriyorum..Hani senin eşin erken çıkıyor, o açıdan zor gelebilir ona..Sen bilirsin ama bir hafta anne evi iyi gelir :)

Valla bende bebiş için saklıyorum izinleri eğer nasip olursa rapordu, yıllık izindi şuydu buydu derken uzatırım diyordum, o yüzden kullanmadım hiç ama artık film izlerken bile ağlıyorum (dün paramparçayı izlerken) o derece özledim anacığımı, işte eşimle ilk defa ayrı kalacağız, hemde 7-8 gün hani endişeli değilim yemeğini falan yapar herşeyini becerir ama çok özlerim onu da, ay iki arada bir derede kaldım bakalım nasıl olcak:)

Hmmm valla çok mantıklı, inşallah ben de sabrederim de ağustosa kadar, doğum sonrası kullanırım..
Bence biraz ihtiyacın var senin, uzun süreli olmasa da gitmen iyi olur.. Evet yaaa eş te özleniyor..Ama arada hasretlik de iyidir bak :)))

Öyle mi diyorsun peki bakalım yılbaşından sonra gideceğim büyük ihtimalle, inşAllah bir sorun çıkmaz:)

alisir aalisiir :) hele duysun anneanne olacagini oh miss :)
kardes heleki abla - kiz kardes iliskilerine hep imrenmisimdir.. abim var benim buna sukur ama virsey paylasamiyosunki abilerle..
birbirinizin degerini bilin hakkaten geco evlilikten sonra daha iyi biliniyor o deger :)

duman91 kuzucum bencede git annecigine..
cok uzakmiydiki ben cok karistiriyorumda kim nerdeydi ailesi nerdeydi diye kusruma bakma.

ama dedigin gibi este cok ozlenr..
hani en azindan esinle gidip 2 gun kalin, hem hasret gidermis ,hemde esini yalniz birakmamis olursun..

ben yakinim cok iki ailelerede cok sukur, annem hep aksamdan kalmami istiyo , esimide kendi ailesine gitsin sen gel diyo..
moralimi bozdu aacikcasi, bir kez kalmistik esim rahat edemedi uyuyamadi, annem inafina yapar gibi soguk odaya ve tas gibi yastiklarda uyuttu..
simdi hic ikiniz gelin demiyo,bende gitmiuorum, zaten kucuk yer herkez dedikodu pesi de ne diye ayri kalalim .

bilmiyorum farkinda olmadanmi yapti o misafirperverligi ama uzdu beni cok.

kendi derdime gectim ben kusura bakma canim.

Yok canım neden kusura bakayım ki kendi annen mi yaptı öyle? Belki sen yanlış anlamışsındır, o farkına varmamıştır canım üzülme.
Annemle aramızda 5 saatlik yol var, ama tek otobüs gitmiyor aktarmalı gitmem gerekiyor bu süre 7-8 saate çıkabilir yani, eşimle gidersek arabayla gideceğiz, bilemiyorum hem biraz ayrı kalalım istiyorum, hem istemiyorum kafam çok karışık yani, bakalım zaman ne gösterecek

bilmemki insallah farkinda olmadan yapmistir..
en azindan anladimki yorgan dosek nerde ev orda derlerdiya hakkaten oyle.. herkezin evinde rahati oluyor artik..

oy kiyamamkii uzakmis aslinda :/
aktarmali olmasi daha zor.
haklisin canim bazen birazda ozlem gerekiyor tabi kisa ve tatli ozlem olsun :)
bence okadar yolu iki gun icin cekmeye degmez canim,kal gitmisken. hayirlisi artik..

Aynen hayırlısı canım, eşimle gidersek 5 saatte gideriz ama 2 günlüğüne
Kendim gidersem 7-8 saatlik ama 7-8 günlüğüne :)

İnşallah muhabbetinizi bölmüyorumdur :) bende 2014 geliniyim. Yarın ikinci ayımız doluyor siz neler yaptınız eşinize :) ilk ay çok özendim emek verdim epeyce ilk olduğu için ama yarın için bi fikrim yok, sizden fikirler ve deneyimlerinizi bekliyorum. Sevgiler :)

Biliyoruz canım kıymetini, çok şükür

Annenin huyunu suyunu sen bilirsin canım, öyle kasıtlı bir şey yapar mı ki..Çok yakınsanız, yatma saatine kadar oturun sonra evinize geçin ki öyle ayrı ayrı evlerde kalmanız zaten mantıksız bence de..

Rabbim yardincin olsun canim, verilmesi zor bir karar..
ama senin yerinde olsam aile daha agir basardi sanirim

Yok yok hiç zor değil..O kadar uzun zamanda bir 7-8 günden bir şeycik olmaz.. :)) Valla ben yalova da ailem ist da ikinciye mi üçüncüye mi 4-5 gün kalıp gelicem..Özlem kuvvetlendirir bazı şeyleri, iyidir.. :))

Merhaba canım hoşgeldin aramıza, kız sen her ay kutlama vs yapmayı mı düşünüyorsun, ay ben hiç birşey yapmadım da kendimi bir tuaf hissettim

Estağfirullah..Hoşgeldiin.. :)) Oh oh ne güzel, Allah daha uzun yıllar nasip etsin inşallah.. Hmmm valla canım ne yalan söyleyeyim ben kafama estikçe yaparım :) Çok özenli bir sofra, özel olarak hazırlandıgını farkedecek süs püs ne olur ki başka ayyyy bizim de 4 ay oldu ama kendimden mi geçmişim hemencik ne :))

Çalışıyorum işten saat dört te geliyoruz ikimizde, yemek yapamıyorum :) geçen ay çok romantik sofra hazırladım ama pizza yedik düşünün :) yemek yine yapamiycam sanırım :)

Valla Meltemden aldım ben tüyoları gidiyorum tek başıma:) Allahtan birşey çıkmazsa
Hehhhh şöyleee.Tecrübeyle sabit..Tamam çok sık yapmak böyle şeyleri iyi değildir, boşlamamak lazım eşleri ama bu şekilde iyidir..Zaten birbirinizin kıymetini biliyorsunuzdur ama bu daha çok kıymet bildirir..Ah ah eşimin varlığı meğer ne kadar önemliymiş, düşüncesi daha iyi pekişir .. Hadi bakalım inşallah nasip olur..

Çalışıyorum işten saat dört te geliyoruz ikimizde, yemek yapamıyorum :) geçen ay çok romantik sofra hazırladım ama pizza yedik düşünün :) yemek yine yapamiycam sanırım :)

Oyyy ikiniz de hem de dört te geliyorsunuz, nasıl iş o öyle..Heee yoksa öğretmenlik mi? :)
Hmmm o zaman aynı saatte geliyorsanız senin sürpriz yapman çok zor kii :)

Ay İnşAllah canım, "ohh ne rahatmış böyle" falan demesinde kesin gıcıklığına der ama biliyorum.

Canım bizde eşimle aynı saatlerde geliyoruz ve süpriz yapmakta çok zorlanıyorum, çarşıya markete gönderiyorum hani biraz geç gelsin diye anca o şekilde oluyor ama yemek öyle 30 dakikada olan birşey değil ev yemekleri yapan yer var mı öyle birşey olabilir pizza yemektense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…