- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Ay aynen yaaa, ama şu kasıklarımdaki ara ara batmalar(gerçi baya azaldı) böyle her an regl olacakmışım gibi moralini bozuyor insanınson iki saat:) varya stresten olmuyorum sanırım, o kadar şartladım ki artık kendimi, Allah'ım sen yardım et şu mübarek günde..
Günaydın günaydın canım amin İnşAllah, lütfen dua edin olur mu?günaydın güzel ve heyecanlı gelinleerr
inşallah herşeyin hayırlsı olur kızlar
Günaydın günaydın canım amin İnşAllah, lütfen dua edin olur mu?
Allah razı olsun, Amin İnşAllah canımdualarım seninle sizinle kuzum..
haberdar et bizide ..
inşallah güzel haberler verirsin
günaydın güzel ve heyecanlı gelinleerr
inşallah herşeyin hayırlsı olur kızlar
Bundan daha tatlı bir günaydın olamazdı heraldee :)) Sana da canım :)))
Oyyyyyy...İnşallah kuzum inşallah :))diimi canım ne tatlı maşallah
inşallah yarınki günaydın daha güzel daha tatlı olur sana canım
Canlar size güzel bir haftasonu diliyorum..Öğleden sonrası için izin aldım ben..Gidip birazcık evle uğraşıcam..Yarın eşim benim için izin almış.(Kaç haftadır birlikte vakit geçiremiyoruz diye azıcık huysuzluk etmiş olabilirim) Hem cumartesi hem pazar dolu dolu birlikteyiz, ne kadann mutluyum Allah ımmm :))
duman91 cığımmm hayırlı haberlerini bekliyorum canım..Ara ara girer bakarım.. :)
Haydi kalın sağlıcakla kuzucuklaarrr :)))
Canlar size güzel bir haftasonu diliyorum..Öğleden sonrası için izin aldım ben..Gidip birazcık evle uğraşıcam..Yarın eşim benim için izin almış.(Kaç haftadır birlikte vakit geçiremiyoruz diye azıcık huysuzluk etmiş olabilirim) Hem cumartesi hem pazar dolu dolu birlikteyiz, ne kadann mutluyum Allah ımmm :))
duman91 cığımmm hayırlı haberlerini bekliyorum canım..Ara ara girer bakarım.. :)
Haydi kalın sağlıcakla kuzucuklaarrr :)))
iyi yapmışsın canım, eşinde iyi etmiş hadi gidin güzel güzel geçirin inşallah haftasonunu.. 3 kişi olarak geçirirsiniz inşallah bundan sonraki zamanınızı hayırlısıyla
güzel haberlerle gel inşallah kuzum
Ay ne kadar güzel, sana da mutlu hafta sonları canım, vallahi gidip testi aldım, ama yapmaya çok cesaretim yok,, Allah'ım yardım et lütfen..
Sende güzel haberlerini verirsin İnşAllah canım görüşürüz, hoşçakal:)
Ay ne kadar güzel, sana da mutlu hafta sonları canım, vallahi gidip testi aldım, ama yapmaya çok cesaretim yok,, Allah'ım yardım et lütfen..
Sende güzel haberlerini verirsin İnşAllah canım görüşürüz, hoşçakal:)
Amin canım, hadi görüşürüz, keyfini çıkar şu iki günün...:)Şu cuma saati dua niyetine olsun inşallah güzel dileklerin canımm :))
Sağol canım..
İyi heyecan yaptırıyorsun ama böyleee :)) Şaka bir yana hakkında hayırlısı.. Gerçeklerden kaçış yok, hadi bakalım..
Aldım canım, hiç hesapta yoktu zaten eğer olursa süpriz olacak, Hayırlısı olsun İnşAllah..aldınmı canım, hadi hayırlısı..
biliyorum söylemesi kolay ama sonuç neçıkarsa çıksın üzülmek yok tamam
sağ hoş olalım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Aldım canım, hiç hesapta yoktu zaten eğer olursa süpriz olacak, Hayırlısı olsun İnşAllah..
Eveeet testi yaptım ve koskocaman TEK ÇİZGİduman91 merakllaa bekleniyosunuz hanımefendiii
Evet canım kavanozlar çok kullanışlı, ohh rahat rahat pişirebilirsin artık yemeklerini:)olmazmı hiç
canım bu arada o kavanozlar ne rahatlıkmış yaa.. iyiki sormuşum.. çok şükür böcek möcek kalmadı..
hem dolabın görüntüsü daha bir temiz oldu.. paketlerle karmakarışık duruyodu..
Karnım büyümüştü ama birden pörtledi eşimle sarılmaya çalışınca göbüş itiyo eşimiAlahiim :) kiz dikkat et bebisi ezmeyesin :)
masallah, gobek olsunda aman oyle olsun.. nasipse 9 ay sonra inecek ..
bazi esler yarisiyor.. kuzenimin karni yengemden daha buyuk.. o once dogurcqk sanirim..sana destek olarak buyuttum bu karnimimi diyodu dalga geciyodu gecenlerde
Canım evlendiğimde 57 kiloydum yeni evli halleri bilirsiniz abur cubur falan derken 62 oldum doymak bilmedimOyy yaaa iyi bari gobek ve bebek almış hehe :):)
Kaç kilo aldın sorması ayıptur canimm:)