2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hehe kalpleiniz karsi karsiyaymis.meltemle :)

iyi fikir aslinda hic aklima gelmemisti.. tamda onlari kullanma zamani havalar iyice sogudu :)

yazayim onu ben aklimin bir.kosesine

hehe kalpleiniz karsi karsiyaymis.meltemle :)

iyi fikir aslinda hic aklima gelmemisti.. tamda onlari kullanma zamani havalar iyice sogudu :)

yazayim onu ben aklimin bir.kosesine

Ay inanamıyorum, vallahi görmemiştim mesajını:)
Ne güldüm yaaaa:)

Evet bak iki kişi habersiz diyorsa hem de gayet güzel bir fikir :))))
Ben de iyi güldüm :)))

gecenlerde gormustum biyerde,kendime alacaktimda hic kullanmanmadim oyle .. hep istemistim aslinda ama..
suan ayaklarum.usuyor olsada sicaciiik otursam :)
Canım çok iyi oluyor ben annemlerde bırakmışım yeniden alıcam, özellikle regl döneminde:)

gecenlerde gormustum biyerde,kendime alacaktimda hic kullanmanmadim oyle .. hep istemistim aslinda ama..
suan ayaklarum.usuyor olsada sicaciiik otursam :)
Valla çok rahat oluyor, hani kocaman gelir bana giyemem rahat edemem dersen, ev botu tarzında olanlar daha rahat gelebilir bak..

bisi daha sorayim boyle coraplardan, bazi pantolonlardan felam hep siyah siyah kucuk seyler dokuluyo halilarima evin heyerine.. supurgeyle bile zor cikiyolar..
isyan ettim resmen, esimin pantolonunu attim hatta, cok sinir bozucu..
temizlikten 2-3 saat sonra hoop yine ayni..
varmidir bunun caresi :/

Canım vallahi bilemiyorum çok bir fikrim yok ama sanki hani halı fırçaları varya nemli olarak fırçalasan geçer gibime geliyor ama halılarına zarar verir mi bilmiyorum

Hmmmm, ben hiç denk gelmedim ama şu rulo tüy toplayıclar var kıyafet üzerlerinde kullanılan, onlar iş görür mü ki

Canım vallahi bilemiyorum çok bir fikrim yok ama sanki hani halı fırçaları varya nemli olarak fırçalasan geçer gibime geliyor ama halılarına zarar verir mi bilmiyorum

Hmmmm, ben hiç denk gelmedim ama şu rulo tüy toplayıclar var kıyafet üzerlerinde kullanılan, onlar iş görür mü ki

rulo tuy toplaticiii evet canim onu deneyeyim, aklima gelmemisti.. her gun supurge tutmak zorunda kaliyorum, ki tutmuyorum tabi ..onunla gecerim bari..

duman91 canimcim.zarar verir gibime geliyor

Oyyy canim canimmm:):) minikleri yerim ben maasAllaaahhh:):)
Sagol kuzum...birde şimdi nakış bebek battaniyesi başlayacağım kursta önce arkadaşımin bebeğine yapacağım onun doğumu nisan başı nasipse :) eklerim.onu da :)
Senin atkı nasil gidiyor kuşummm:)?

hee masallah sen usta olmussunki ozamaan :)
el emegi herzaman baskadir :)

atkinin birini bitirmistim kuzum soylemismiydim hatirlamiyorum, bitameye daha basladim ama sinavlardi okuldu evdi derken yarim kaldi..

durumlar nasil canim gelecekmisinz bu ay buralara :)

Daha çok fırın ekmeği yemem gerekiyor gerçi bu ara ekmek yemesem daha iyi ama ekmek de çok tatki geliyor yased :):)
53 civarıydim hamile kaldığım zaman şimdi 55.5 :):)
Bakalim kaç kiloyla bitirecegim...
Evet görmüştüm ikincisi de biter kuşum zamanla Ohhh ne güzel emek veriyoruz :)

Gelmek planimizda var ama yil başından sonra olur diye düşünüyorum... Bu ay borçlarimiz bitiyor hamd olsun.. bakalim nasipse bir daha ki ay inşaAllah..tabii yine aksilik olmazsa :)

ye sen ye kiloya takma zamani degil.. :)
ayni kilodaymisiz bende 53 civariyim..
55 normaldir canim ya.. artik kac ay oldu.. nasipse dogumdan sonra gideronlar..

bosvrrin kuzum ya hayirlisi nezamansa ozaman .. simdi zaten havalar yagislik,
yollar filan kapali.. gecenlerr kapidada cok su varmis..
kis gunleri tehlikleli olabiliyor yollar malesef

Ah ah... Yine de çok almak korkutuyor beni güzelim ne bileyim... Zayıf olunca göbek bile farklı geliyor :)
Yakında 60 i görünce ben çok değişik olacağım hehe :)

Doğrudur burda da sel vardı... MerkeMerkezde değil de ormanlik alana doğru...bu aralar havaoyle... Uygun zamanda ggeleceğiz inşaAllah :) ama iyice karnim büyümeden de gelmek gerekiyor o taraflara...

Selam kızlarr Sizi uzaktan takip ediyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım nasılsınız Aramızda yeni bi hamiş var hayırlı olsun diyeyim şimdiden çok sevindimm

Selam kızlarr Sizi uzaktan takip ediyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım nasılsınız Aramızda yeni bi hamiş var hayırlı olsun diyeyim şimdiden çok sevindimm
Merhaba canım, öyle uzaktan olmuyor tabiki:)
Biz iyiyiz çok şükür asıl şampiyonla sen nasılsın? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…