2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ah ah... Yine de çok almak korkutuyor beni güzelim ne bileyim... Zayıf olunca göbek bile farklı geliyor :)
Yakında 60 i görünce ben çok değişik olacağım hehe :)

Doğrudur burda da sel vardı... MerkeMerkezde değil de ormanlik alana doğru...bu aralar havaoyle... Uygun zamanda ggeleceğiz inşaAllah :) ama iyice karnim büyümeden de gelmek gerekiyor o taraflara...
tabii orasida oyle canim ya.. normal kiloda olmak herzaman en sagliklisi..

sahi hani biri vardi mesajlasmistik neoldu ona..
erkekmiymis acaba.. gelmez oldu

CennetiMelegiM CennetiMelegiM canim hakkaten oyle uzaktan olmuyor :) saka saka nasilsiniz bebis masallah iyice buyumus kii :)

tutkku tutkku kocaman oldukk bizz artık ayaklarımı göremiyorum kilo aldım ama bebişe ve göbeğe gitti kocaman oldum eşim bakıp bakıp gülüyor:KK48: çamaşırlarını katlarken ayağımı düzelteyim dedim popomun üzerine devrildim topaç gibiyim:KK68:

Kızlar bilginiz varmı sağlık bakanlığı yeni doğan bebeklere hoşgeldin paketi veriyormuş varmı etrafınızda alan:anneadayı::KK69:

tutkku tutkku kocaman oldukk bizz artık ayaklarımı göremiyorum kilo aldım ama bebişe ve göbeğe gitti kocaman oldum eşim bakıp bakıp gülüyor:KK48: çamaşırlarını katlarken ayağımı düzelteyim dedim popomun üzerine devrildim topaç gibiyim:KK68:

Alahiim :) kiz dikkat et bebisi ezmeyesin :)
masallah, gobek olsunda aman oyle olsun.. nasipse 9 ay sonra inecek ..

bazi esler yarisiyor.. kuzenimin karni yengemden daha buyuk.. o once dogurcqk sanirim..sana destek olarak buyuttum bu karnimimi diyodu dalga geciyodu gecenlerde :KK48:

Oyy yaaa iyi bari gobek ve bebek almış hehe :):)
Kaç kilo aldın sorması ayıptur canimm:)

Selam kızlarr:KK68: Sizi uzaktan takip ediyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım nasılsınız :KK37: Aramızda yeni bi hamiş var hayırlı olsun diyeyim şimdiden çok sevindimm:KK73:

Canımm hayırlı olsun çok sevindim :KK68: ciciside pek güzel olmuş:D

Çok sağol canımmm, Allah razı olsun..Bakalım inşallah yarından itibaren daha bir sevinicem ben de :)
Siz de büyümüşsünüz he bayağı, maşallah maşallah :))

Kuzuuuuum sana da hayırlı cumalaar..Yoksa hala gelen giden yok muuuu :KK8::KK35::KK48:
Allah razı olsun, Evet canım hala gelen giden yok, ve sabah namazında çok dua ettim, ağladım eğer miniğim varsa gitmesin diye,, ay çok tuaf bir durummuş, öğlene kadar gelen olmazsa test yapcam

Allah razı olsun, Evet canım hala gelen giden yok, ve sabah namazında çok dua ettim, ağladım eğer miniğim varsa gitmesin diye,, ay çok tuaf bir durummuş, öğlene kadar gelen olmazsa test yapcam
Oyyy çok duygulu şeyler bunlar yaa :/ Hani nasıl desem ben de niyetine girdiğimde hala tereddütlerim vardı.Ama böyle bir şeyin ihtimali içinde olmak bile bağlıyor insanı, hiç tereddütün kalmıyo çok ilginç..Şuan sende de aynısını gördüm..Hani hazır olmadığını düşünmene rağmen, onun ihtimalinde bile varlığını istiyorsun..Hayırlısı olsun kuzum..Senin için de en hayırlı zaman buysa, seninle olsun inşallah..

Oyyy çok duygulu şeyler bunlar yaa :/ Hani nasıl desem ben de niyetine girdiğimde hala tereddütlerim vardı.Ama böyle bir şeyin ihtimali içinde olmak bile bağlıyor insanı, hiç tereddütün kalmıyo çok ilginç..Şuan sende de aynısını gördüm..Hani hazır olmadığını düşünmene rağmen, onun ihtimalinde bile varlığını istiyorsun..Hayırlısı olsun kuzum..Senin için de en hayırlı zaman buysa, seninle olsun inşallah..
Aynen öyle oldu canım, aslında kendimi umutlandırmak istemedim, ama ne bileyim gün geçince falan etkilendim baya, şimdi içimde bir his var diyor, gitmemesi için dua ediyorum sürekli, eşim her dakika soruyor:) Rabbim hayırlısını versin İnşAllah, olursa eğer benim mucizem olacak:)

Aynen öyle oldu canım, aslında kendimi umutlandırmak istemedim, ama ne bileyim gün geçince falan etkilendim baya, şimdi içimde bir his var diyor, gitmemesi için dua ediyorum sürekli, eşim her dakika soruyor:) Rabbim hayırlısını versin İnşAllah, olursa eğer benim mucizem olacak:)
Gerçekten öyle, asıl sürpriz seninki olacak :) Amiiin amin..

Sen nasılsın yarın gidiyorsun değil mi hastaneye test yaptırmaya?
Evet canım gidiyorum :) İyi hissediyorum çok şükür, bakalım ne durumdayız..Ama iki gündür ara ara hani böyle adet günün gelmeye yakın hafif hafif ağrı olur ya öyle oldu korktum biraz ama şükür bir sıkıntı yok..Valla daha ilk haftadan böyle evham yapıyorum nasıl geçer 36 hafta bilmem :KK48: Hani devamını da Rabbim bilir ama doktor tamam hamilesin dese rahatlıycam sanki akışına bırakıcam gibi duruyor :))

Evet canım gidiyorum :) İyi hissediyorum çok şükür, bakalım ne durumdayız..Ama iki gündür ara ara hani böyle adet günün gelmeye yakın hafif hafif ağrı olur ya öyle oldu korktum biraz ama şükür bir sıkıntı yok..Valla daha ilk haftadan böyle evham yapıyorum nasıl geçer 36 hafta bilmem :KK48: Hani devamını da Rabbim bilir ama doktor tamam hamilesin dese rahatlıycam sanki akışına bırakıcam gibi duruyor :))
Değil mi valla insan çok sabırsızlanıyormuş bir an önce öğrenmek için, ama hayal kırıklığına da uğramak istemiyor insan temkinli oluyor, ama senin değerlerin gayet iyi bence canım günün geçmemesine rağmen, Rabbim inşAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. Ayhh öğleni sabırsızla bekliyorum ben bile:)

Değil mi valla insan çok sabırsızlanıyormuş bir an önce öğrenmek için, ama hayal kırıklığına da uğramak istemiyor insan temkinli oluyor, ama senin değerlerin gayet iyi bence canım günün geçmemesine rağmen, Rabbim inşAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. Ayhh öğleni sabırsızla bekliyorum ben bile:)

Evet canım çok şükür, senin hakkında da hayırlısı inşallah :) Biz de istemem yan cebime koy der gibi olduk heee, o kadar kararsızız derken can atıyoruz şuanda.. :)))

Evet canım çok şükür, senin hakkında da hayırlısı inşallah :) Biz de istemem yan cebime koy der gibi olduk heee, o kadar kararsızız derken can atıyoruz şuanda.. :)))
Ay aynen yaaa, ama şu kasıklarımdaki ara ara batmalar(gerçi baya azaldı) böyle her an regl olacakmışım gibi moralini bozuyor insanın:( son iki saat:) varya stresten olmuyorum sanırım, o kadar şartladım ki artık kendimi, Allah'ım sen yardım et şu mübarek günde..

Back