kızlar bi şey soracam ben şimdi parasıyla başkasına ceyizimi yani sandık kısmını yaptırıyorum çünkü örgüden pek anlamıyorum bi çocunuda hazır örülüp satılanlar var onlardan alacam peki ya mutfak eşyalarım dahha başlamadım diyorum ki 2013 ocak ayında başlayayım sonuçta 2014 de evlenecez hem modası geçmemiş olur diyorum sizce nasıl fikir
hoşgeldiiinnnbne geldim
ben de resmimizi çizmeyi istiyorum bakalım yapıcam inşallahŞimdide beni 5. yıl dönümü hediyesi ne olabilir heyecanı sarı iyi mi
:)
Aklınıza güzel birşeyler gelirsee söyler misiniz :)
Bu arada belirteyim maddi yönü az manevi yönü çok birşey istiyorum...
Çünkü pijama falan alcam ona bohçalık...
Neler olabilir...
harmonyy naber:)
aşağıda görüyorum okuyup gidiyorsun
iyiyim bebeğimm senden nbr
sorma ya canım ders kayıtlarıyla uğraşıyorum kredi hesabı yapıyorum falan
o yüzden sohbetinizi okuyorrum yazamadan çıkıveriyorum :))
Muradımıza Erme Tablomuz
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Başlangıç Tarihi [/TD]
[TD]Tahmini Düğün Günü[/TD]
[TD]Kalan Gün Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecm[/TD]
[TD]10 Ekim 2008[/TD]
[TD]10 Mayıs 2014[/TD]
[TD]824 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Edss[/TD]
[TD]13 Haziran 2007[/TD]
[TD]1 Ağustos 2014[/TD]
[TD]907 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harmonyy[/TD]
[TD]29 Kasım 2007[/TD]
[TD]29 Haziran 2015[/TD]
[TD]1239 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirperisi[/TD]
[TD]22 Nisan 2007[/TD]
[TD]6 Nisan 2014[/TD]
[TD]790 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nylien[/TD]
[TD]5 Mayıs 2009[/TD]
[TD]14 Haziran 2014[/TD]
[TD]859 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opra[/TD]
[TD]8 Temmuz 2007[/TD]
[TD]24 Mayıs 2014[/TD]
[TD]838 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SimgeD[/TD]
[TD]13 Mart 2009[/TD]
[TD]15 Mayıs 2015[/TD]
[TD]1194 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sonsuzask55[/TD]
[TD]14 Kasım 2009[/TD]
[TD]22 Haziran 2015[/TD]
[TD]1232 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin89[/TD]
[TD]29 Haziran 2008[/TD]
[TD]29 Haziran 2014[/TD]
[TD]874 Gün[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayrıca sen nerde yaşıyorsun,nerde okuyorsun, ne okuyorsun ben hiç birini bilmiyorum:44:
Selammm kızlar nasılsınız bakalımm hepinizi çoookk özledimmmmm.. :)
Gizemcanımm artık burdayım inş.hep, müsait oldukça görüşelim canım benimmm..
anladım canım eee sen ailenle yaşıyorsan nasıl gidiyorsun sevgilinin yanına?istanbulda ailemle birlikte yaşıyorum,burada okuyorum.. okuduğum üninin ismini vermeyeyim tanıdık manıdık çıkar sonra :) uluslararası ilişkiler öğrencisiyim canım
kızlar erkek arkadaşım benden bir yıl önce mezun olacak.. iki yılı var mezun olmasına... o mezun olsun mezun olur olmaz kısa dönem askere gitsin gelsin sözü öyle istiyoruz biz... ben de son sınıfta, okulu bitirmek üzere olacağım.. yani sözlülük nişanlılık olayını çok fazla uzatmak istemiyoruz..malum babam biraz sert bu konuda ve henüz haberi yok.. erkek arkadaşım mzun olana kadar da söylemeyeceğim ciddi bir ilişkim olduğunu... uzun süre sözlü nişanlı kalırsak zaten ayrı şehirlerdeyiz,ailesi de ayrı şehirde, çok yıpranırız.. sözleniriz 3-5 ay içinde herşeyi hallederiz diye düşünüyoruz biz.. önceden daha erken düşünüyoduk ama fikirler değişti.. bu daha mantıklı geliyor bana... sizce :26:
anladım canım eee sen ailenle yaşıyorsan nasıl gidiyorsun sevgilinin yanına?
annem erkek arkadaşımla tanışıyor ve annemin haberi oluyor, babam da annemin izni olunca arkdaşıma gidebilir miyim deyince birşey demiyo canım
bence daha iyi olur canım ben de söz nişan fazla uzun olsun istemiyorum tadında kalsın herşey:)
hem zaten çok uzun zaman da yokmuş ki 2.5 yıl sonra söz nişan olur sen mezun olunca da evlilik...
artık bana 3 sene çok kısa geliyor, 6-7 yıla kıyasla
ne kadar güzel tatlım ben anneme söyledim sabah gidip akşam dönsem diye ona bile mırın kırın etti, gidersen bile kalmak yok dedi
2 sene ne ki çok çabuk geçer
anladım canım ya bizim mesafe çok uzun olunca 11 saat, kalmak zorunlu oluyo çünkü geri dönüş şansı yok, günün yarısı yoda geçiyo.. sizin 3-4 saat ya, annen ondan öyle diyordur.. bizim de öyle olsa, annem bana da izin vermezdi canım :)
aynen öyle caınm çabuk geçsin bitsin gitsin inşallah :))
siz ne zaman düşünüyorsuuz canım peki söz vs. ?
Yani canım mantıklı..
Sonuç olarak aynı parayı kenarına koy ayarla aynı şey olur zaten...
Bu arada güle güle kullanman nasip olsun...
Ne kadara yaptırıyorsun? Özel değilse :)
anladım canım yani dolaylı olrak 11 saat uzakta olması güzel bi olaya sebep oluyor
bizim çok karışık tatlım biz de bilmiyoruz
iki seçeneğimiz var eğer kazanırsa üni yi o zaman evlilik bi 6 yıl sonra olabilir yani söz nişan da 1 yıl öncesinde desek 5 yıl sonra
ama eğer kazanamazsa askere gidecek, dönünce işe girer ben mezun olana kadar çalışır 3 sene sonra yani evlilik olabilir
yine 1 yıl öncesinde nişan düşünürsek 2 yıl sonra olabilir ben son sınıftayken
bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun diyoruz:106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?