biz de hep öyle diyoruz canım 'hakkımızda hayırlısı neyse o olsun'
bizim o kadar yakın olsa bilmiyorum ne yapardım
sevgilin okuyor mu çalışıyor mu?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrbenim kesin değil ama bende aranıza katılabilirmiyim bizim 5. senemiz olcak askere gitti geldi falan bu yaz sonu istemeye gelelim diyo ama ben aileme en ufak bişey sölemedim:S hissediyolar böle imalı konuşuyolar ama söleyemiyorum işte:S ben iş arıyorum iş bulursam herşey daha kolay olur diye:S inş bende seneye yada 2014de evlenirim
2014 değil aslında ben hemen olsun istiyorum seneye falan ama böle hazırlıksızda birden evliliğe atılmak istemiyorum bizimkiler he dese seneye evlensem keşke
Çalışıyor canım...
88Li Benim aşktanem :)
Dediğin gibi hakkımızda hayırlsıı...
Canım biz pek yapamadık benim aile yaptı sadece annem. Bende elimden geldiği kadar yapmay açalıştımda olmadı öğrenci parasıyla...
Gerçi 1 sayfa dolusu çeyiz var...
Sana tavsiyem her ay 50 Tl de olsa at kenarna... Sevdiğinde atsn... İnan sonradan çok gelecek onlar eline...
Bizim düşüncemiz kurban bayramında tanışma olcak... Bizimkiler tepki göstermezse kesin ... Sözde 1 ay içinde olur, söz olmazsa bile nişan olsun istiyorum. Ufak birer bohça yaparız Benim hesaplara göre 1000 den aşağı tutmuyor da en azın ben 3 er 4 er iç çamaşırı takımını alıcam. 2 Pijamasını alıcam. Param artarsa 1 tanede gömlek alıcam Sonrasını da annemler tamamlar zaten :)
Biz sıkışıcaz gibi geliyor para biriktirmeden evlilie atılıcam. E seninde bu kadar yıllık ilişkiden sonra öyle olucak...
Doğum günü haricinde falan hedaye almayın birbirinize bol bol para atın kenara :)
Benim daha bir 3 senem olsa bu şekilde bir uygulama yaparım. Çünkü sizin 2015 te okul bitse askerlikte var...
İşine karışmak gibi olmasın ama çok fayda sağlar cnm
aileminde para sıkıntısı var aslında birazda ondan söleyemiyorum:S bide abim var herşeyime karışıyoonun için iş bulmak istiyorum ailem önce kendi ayakların üstünde dur diyor. iş bulunca herşeyi yavaştan kendimiz yaparız diye düşünüyorum çünkü ailem borç ödüyor
canım benim var baya çeyiz
fincan, bardak,çorap, iç çamaşırı, nevresim takımı,havlu, dantel vs. baya şey var evde
hepsini annem aldı ama
aileden uzakta para çok zor arttırılıyor canım mutfak alışverişine çok para gidiyor
bi de üstüne benim bölümümde acayip kırtasiyeye para gidiyor
ama ben yine de az da olsa biriktircem
amin canım yaarada çıtlatıyorum işe başlayım hemen eşyalarımı alcam kenara para koycam falan diye ama şakaya vuruyolar hiç ciddiye almıyolar:)
resim öğretmenliği canımHangi bölümdeydin cnm sen?
Hakkımızda hayırlısı... Ya bende çeyiz topiği istiyorum da yaş kaç muhabbeti olunca lise son diyince tepki yemekten çekiniyorummmm
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinBunlar benim çeyizlerimmm
Ahh tabiii fotoları bende yokkk... Açsam bile bazı şeyleri öylesine nette foto bulmam gerekçek... Ahh ahh bu topik içinde ay bekicem genee :)
Aminnnn İnşallah...inşallah canım yaa çok istiyorum herkes sevdiğine kavuşsun:)
resim öğretmenliği canım
niye tepki alasın ki 18 yaşındayım dersin olur biter,biri bişey derse de verirsin cevabını
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
şimdi ben çeyizleri açmaya kalksam annem noluyor der
Benim konuşmalaraa alıştılar artık :)
Bizim çatıda büyük sandk içinde herşeyO yüzden çıkartamyorumm...
İnşallah hepimiz tüm herşeyimizi güzel günlerde kullanalım allah nasip etsin...
Bölümün çok güzel cnm :)
Erkek arkadaşın ne okuyor?
bu konularda hiç bi bilgim yok ama ne 25 bin tutuyor cnm?:44:
yani sonuçta tüm eşyayı siz almıyorsunuz ki erkek tarafı da alacak
Benim çeyizler haricinde kalanların tutarı + nişan + Kına + düğün vs. Bana düşenler canım.
En az ama dediğim gibi...
inanmıyorum ya
çok fazla ama şaşırdım gerçekten hiç haberim yokmuş benim evlilikten düğünden masraftan anlamış oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?