• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Az kaldı sabredin kızlar topu topu 2 saat var mesai bitimine :)

Nasılsınız bakalımm :51:

:16::16:İyi geceler güzel gelincikler..:16::16:

(Marmaraçicek.com sitesinden alıntı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yaa bizim sayfaya geceleri kimse gelmiyor amaa :5::5: Gelin de kaynatalım yahuu :27::8::8:

Günaydınn kızlarr sayfayı en erken ziyaret eden bnm sanırım:32::9:

mrb kızlar ben geldim nasılsınız özledim sizleri:52:

Bende özledim cnım hepinizi...
Ben iyiyim tatildeyim sen nasılsın..
Tatlımm merak ettim seni, hatta nerelerde bizim peri diye de yazdımm :) Nasıl geçiyor bakalım tatil? Keyfini çıkar.. :16:
Aaaa bu arada Aslı'ydı di mi arkadaşının adı, bebişi doğdu mu? :49:

Kızlar aklıma bi şey takıldı şimdi:)
Söz mendili yapmayı düşünüyor musunuz siz? İstemeyle söz birlikte oluyor artık genelde, istemeye de çok kalabalık gelmiyor insanlar haliyle, yani taş çatlasa 10 kişi olur bence.
O zaman da söz mendili çok gereksiz olmuyor mu ya :) Ben yapmak istiyorum ama nişan da mı dağıtsam?:26:
Ama nişanı da dışarıda düşünüyoruz, orada da dağıtmak sorun olur. Haydi konuşucak konumuz olsun kızlar siz ne düşünüyorsunuz? :34::1::1::1::1:

Bende özledim cnım hepinizi...
Ben iyiyim tatildeyim sen nasılsın..

bende iyiyim çook şükür cnm ya benim laptopta net yok o yüzden eskisi kadar sık giremiyorum evdeki masaüstünden fırsat buldukça giriyorum

Tatlımm merak ettim seni, hatta nerelerde bizim peri diye de yazdımm :) Nasıl geçiyor bakalım tatil? Keyfini çıkar.. :16:
Aaaa bu arada Aslı'ydı di mi arkadaşının adı, bebişi doğdu mu? :49:

Ahh canım saolasın. Nasılsın canım benim.
Tatil güzel Ispartaya ablamın yanına geldim cnm :) Kar falan harika :) Gerçi eriyor bugün. C.tesi geri dönücem İzmir'e.
Sen neler yapıyorsun cnaım...
Ahh Prensesimiz doğdu sağlıkla:nazar::nazar:
Haftaya Cuma kırkı çıkıyor meleğimin:nazar:
Adı da Ela:nazar::nazar:
Maşallah prensesimee :)):nazar::nazar:

Kızlar aklıma bi şey takıldı şimdi:)
Söz mendili yapmayı düşünüyor musunuz siz? İstemeyle söz birlikte oluyor artık genelde, istemeye de çok kalabalık gelmiyor insanlar haliyle, yani taş çatlasa 10 kişi olur bence.
O zaman da söz mendili çok gereksiz olmuyor mu ya :) Ben yapmak istiyorum ama nişan da mı dağıtsam?:26:
Ama nişanı da dışarıda düşünüyoruz, orada da dağıtmak sorun olur. Haydi konuşucak konumuz olsun kızlar siz ne düşünüyorsunuz? :34::1::1::1::1:

Canım ben düşünmüyorum... Siz ne zaman söz düşünüyordunuz?
Ben bu konuyla kafayı yemiş bulunmaktayım :) Kurbanda tanışılcakta isteme-söz kasım son haftası ya da aralıkta olur... Çok heyecanlıyım ben valla. 9 ay kaldı resmen yaa :) Hamileyim sanki son 9 ay :D Heheh :))
Yalnızz karşı taraf bize biraz kalabalık gelcek gibi ...
Yani tahminen bir 10-15 kişi. Bizdende o kadar olsa nasıl sığılcak eve düşünüyorum:27:
Biz sözde bohça yapar mıyız bilmiyorum... Ama annesi ufak birşey yaparız biz dedi. Ama ben nişanda büyük birşey istediğimden vazgeçebilirler :)
Canım ben şimdiden her ay 20-30Tl koyup koyup alcam 2 takım pijama Takımı + 3 er takım iç çamaşırı. Tahminen benim biriktirceğim 160-180 biriktiricem. 130 falan tutucak. birkaçta son zamanlar gömlek ya da 2 tişört falan alıp tamamlarım. Ama işte bunları nişan için almayı düşünüyorum. Bekler sanırım. En azından bir anda yığılmasın. :)

bende iyiyim çook şükür cnm ya benim laptopta net yok o yüzden eskisi kadar sık giremiyorum evdeki masaüstünden fırsat buldukça giriyorum

Gelmeye çalış göüşürüz bol bol canım benim...
Aaaaa bu saat olmuş kimse gelmemiş amaa. :26::5:

Benn Geldimmmm Canımmm...:16: :29:

Back
X