İyi Akşamlarrr
Nasılsınız bakalımmm
iyi akşamlarr
ben çok iyiyim..
çünkü barıştık bizz
sen nasılsın tatlım
OhhhÇok sevindim mutlu oldum şimdi iştee
Bende iyiyim cnm ya yorgunluk nolsun...
Neler yapıyorsun bakalım?
İyi akşamlarr çok iyiyim bebişim işten geldi yemek yedik ohh
Sizler nasılsınız...
Ferihayı izleyen var mı aranızda
İyi akşamlarr çok iyiyim bebişim işten geldi yemek yedik ohh
Sizler nasılsınız...
Evet canım bnm. Biz kurban bayramında tnaışma yani 25 ekim gibi. Ee söz da kasım son haftası ya da aralığın ilk hafta bakalımne yapayım tatlım yaa evdeyim finaller yaklaşıyo ama bende tık yok
şubatı iple çekiyorum aşkım taa şubatta gelecek çünkü
bir de okuduğuma göre seninle aynı zamanda sözleniyoruz galiba tatlım
eskiden çok izliyodum artık izlemiyorum
şimdi bir çocuk sevdime taktım ben :)
Ferihayı izleyen var mı aranızda
yasmin hoşgeldin cnm demiştim ben bunlara ceza aldı o herhalde diye neyse seni yeniden aramızda görmek güzel
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğalıyoruz ne güzel
2 saat önce çokgüzel bi şey oldu benimki aradı açtım teelfonu açar açmaz hiç konuşmadı bana benimle evelnirmisin diye hakan altuğdan bi şarkı dinletti ayy nasıl sevindim anlatamamseviyorum ben çocuğu ya deli aşkım işte
ewt kızlar yeni yılımız kutlu olsun herkeze mutluluk ve huzur getirsin yine sevdiğimizle olmak nasip etsin rabbim ayırmasın bizleri sevdiklerimizden
kızlar hastayım son olarak çok konuştum biliyorum ama dün doktora gittim idrar yollarım intahaplanmış ilaç falan kullanıyorum şimdi
yavrum benim düğün tarihimi 14 haziran 2014 olarak değiştirir misin şimdi erkek arkadaşımla konuştum haziran sonu olması daha iyi olur dedi :)
Afiyet olsun cnm benim...
Bende iyim napayım..
Evet canım bnm. Biz kurban bayramında tnaışma yani 25 ekim gibi. Ee söz da kasım son haftası ya da aralığın ilk hafta bakalım
Ayyy düşünüyorumda 2007 de de konuştuğumuzda hep 5 6 yıl sınra diyorduk şimdi 10 11 aydan bahsediyoruzz ŞAKA gibi
Arada cimcikliyom kolumu yok gene 2011 in son günlerindeyizz:)))
Canım Birazdan sevdiğim msn gelcek camdan konuşucaz. Ben bi yarım saat-1 Saat yok olabilirim habeniz olsun...:26:
vallahi doğru diyosun canım şaka gibi cidden
ama bizim 2013 kasımda :) benimki teklifi yaparsa tabii
o zaman ben de son sınıfta olucam o mezun olucak böyle daha iyi olur sanırım :9
tmm canım size iyi sohbetler
Sizin Kasmda mı 5. yıl?
kızlar merhaba hepinize bizde erkek arkadaşımla 2014 yazında evlenmeyi planlıyoruz allah nasip ederse 5 yıllık ilişkim var :) şu an üniversite 2. sınıftayım bende aranıza katıldım allah hepimizi bir an önce sevdiğimize kavuştursun:)
edss hoş geldin canımm
hoşgeldin canım aramıza, hadi sende bilgilerini ver girişteki listeye ekleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?