• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım sizde bizim gibiymişssinz bizde 2009 da çıkmaya başlamıştık bu ekimde nişanlandık benm nişanlımda geçen haziranda bitti okulu allah yardımcınız olsun biraz zor bi dönem herşeye rağmen bizimkilerde erken iş olmadan olmaz fln derken şimdi böyleyiz çokta mutlu herkes babam çok karşı çıkmıştı ama şimdik çok seviyolar birbirlerini inş. sonuna kadar böyle gider biz iş olmasını beklioz olsun hemencecik evlencez:34:

hoşbulduk canım 13 haziran 2007 de çıkmaya başladık biz seneye yazın söz düşünüyoruz erkek arkadşım bu yıl okulu bitiriyor yarım dönem uzatabilir ama bakalım ikimizde birbirimizin ailesiyle tanıştık onun annesi tanışmak istiyor ailemle ama bizimkiler daha zamanı var dedi:) tahmini düğün tarihi ağustos 2014 olabilir ama daha tam tarih hiç düşünmedik:)

Canım ağustos gibi dediğin için ben düz 1 ağustos dedim , sen değişiklik olursa haber verrisn :)

kızlar ben yatıyorum pek iyi değilim..
daha beter atıtık bnmkiyle
başım felaket ağrıyo uyumaya çok ihtiyacım var..
yarın grirebilirsem görüşebilirz inşallah

Canım ağustos gibi dediğin için ben düz 1 ağustos dedim , sen değişiklik olursa haber verrisn :)
tamam canım haber veririm zaman nasılda geçiyor ilk başlarda 6 7 yıl var derken şimdi 2 yıl kaldı ama sonlara doğru beklemek daha zorlaşıyor sanırım :( birde askerlik filan girince araya biz aynı şehirde okuyoruz nerdeyse hep beraberiz yanımda 1 gün ayrı kalmaya tahamülüm olmazken önümüzde ki yıl buradan gittiğinde özellikle askere gittiğinde ne yapıcam ben:( arkadaşlarıma söylüyorum beni anlamaları çok zor çevremde benim gibi ilişkisi olan yok onlar şimdiden düşünme diyor ama burada benim gibi birçok arkadaş var paylaşımlar güzel olur inşallah:)

canım sizde bizim gibiymişssinz bizde 2009 da çıkmaya başlamıştık bu ekimde nişanlandık benm nişanlımda geçen haziranda bitti okulu allah yardımcınız olsun biraz zor bi dönem herşeye rağmen bizimkilerde erken iş olmadan olmaz fln derken şimdi böyleyiz çokta mutlu herkes babam çok karşı çıkmıştı ama şimdik çok seviyolar birbirlerini inş. sonuna kadar böyle gider biz iş olmasını beklioz olsun hemencecik evlencez:34:

çok zor gerçekten bizimkiler çok seviyor erkek arkadaşımı annem filan tanıyor babannem teyzemler halamlar filan:) bi babam bilmiyor o da tanısa sever fakat biraz sert babam çok çekiniyorum bu yazın başında söyliyeceğiz artık nasıl söyliyeceğiz bilmiyorum ama allah yardımcımız olsun gerçekten:)

tamam canım haber veririm zaman nasılda geçiyor ilk başlarda 6 7 yıl var derken şimdi 2 yıl kaldı ama sonlara doğru beklemek daha zorlaşıyor sanırım :( birde askerlik filan girince araya biz aynı şehirde okuyoruz nerdeyse hep beraberiz yanımda 1 gün ayrı kalmaya tahamülüm olmazken önümüzde ki yıl buradan gittiğinde özellikle askere gittiğinde ne yapıcam ben:( arkadaşlarıma söylüyorum beni anlamaları çok zor çevremde benim gibi ilişkisi olan yok onlar şimdiden düşünme diyor ama burada benim gibi birçok arkadaş var paylaşımlar güzel olur inşallah:)

canım aynen bende senin gibiyim , evlerimizin arası 1 km yok bile , nerdeyse hergün beraberiz , bi gün görüşmesek akşam gelir 1 saat bizim buralarda yüryüş yaparız gider , yani bende bilmiyorum askere gidince nolcak , yazın yazlığa gidiyoruz 2 hafta , o 2 haftanın 1 haftasında da geliyor beraber oluyoruz zaten , sonra 1 hafta uzak kalıyoruz işte , maksimum bu , aaaah ah askerliğe düşünemem ben :(((

Oooooooooo sayfamız şenlendi ne güzel
:21::21::8::8::21::21::21::8:

Evet Canmmm...

Yeni Gelen Arkadaşlar Hoş Geldinizzzzzzzzzzzzzz Tekrardannnn :16:

kızlar ben yatıyorum pek iyi değilim..
daha beter atıtık bnmkiyle
başım felaket ağrıyo uyumaya çok ihtiyacım var..
yarın grirebilirsem görüşebilirz inşallah

Ah canım ya çok üzüldüm...
Ama bu ara oda hassas zamanları o zaman biraz daha alttan almaya çalış ...
Gelde görüşürüz bol bol...

Günaydınnlarrrr Herkese:16:

Yasmin'cim nasılsın:16:

hoşbuldum kuzum :54:

geçmiş olsun öncelikle , sanırım adı sistit demi hastalığının adı çok fena ya sürekli çişin var gibi hissedion :66:

kıyamam ne güzel romantik dakikar yaşattı demek sana , hep böyle olun inş :nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy cnm hiç sorma ya gidiyorum bi damla geri geliyorum birde:27: çok yakıyo deli oldum ya ağrımda oluyordu :37:şimdi ilaçları kullanalı normale döndü iyiyim şimdi çok şükür cnm ya
cnm çok teşekkür ederim rabbim hiç birimizin ağız tadını bozmasın :nazar::nazar:

kimler var bakalım hu huuu:52:

canım aynen bende senin gibiyim , evlerimizin arası 1 km yok bile , nerdeyse hergün beraberiz , bi gün görüşmesek akşam gelir 1 saat bizim buralarda yüryüş yaparız gider , yani bende bilmiyorum askere gidince nolcak , yazın yazlığa gidiyoruz 2 hafta , o 2 haftanın 1 haftasında da geliyor beraber oluyoruz zaten , sonra 1 hafta uzak kalıyoruz işte , maksimum bu , aaaah ah askerliğe düşünemem ben :(((

aynen:):) ne yapacağız bilmiyorum gerçekten ben söylüyorum şimdi ona diyo ki düşünme şimdi bunları ama elimde değil o benden önce üniv kazanmıştı o zaman 2 yıl ayrı kalmıştık ama 2 haftada bir yanıma geliyordu yakın çünkü oturduğumuz şehirle okuduğumuz şehir istanbulda da evlerimiz aynı yerde :) o zaman ayrı kalmak ne demek çok acısını çektim ama maksimum 2 hafta sonra görüyodumm 5 ay nasıl geçer:(

Başta Sağlıklı Sonra Mutlu Bir yıl diliyorum canlarımm:16:

Kızlar bu arada Sevdiğimden yılbaşı hedayem Karaca Nescafelik Fincan Takımı :9:

Kıyamam daha yeni doğum günümdü açıkçası hedaye beklemiyordum :))

İnşallah vatanımız ve bizim iöçin iyi bir sene olur.
Bu sen ebenim için çok zor önemli. Hem ygs hem KPSS hem ailelelerin tanışması söz of of :52:
Aslında 4,5 yıldır beklediğim zaman geldii Haydi Hayırlı ol 2012:nazar:

Mutluu Yıllar kızlarr:16:
İnşallah bu yıl çok güzel paylaşımlar yaparız mutlu mutlu haberlerimizi paylaşır sevinçlerimizi katlarızz :52::52:

selamlar kızçelerr :3:
ben bugün ekonominin başından kalkamiciimmm
malum finaller kapıya dayandı
totomu sıkıp oturup çalışmam gerek.. :27:
ara sıra girer bakarım yazdıklarınıza...
bu arada bnmkiynen barıştık 00:00da aradı konuştuk :69:
herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun
hepimizie huzur mutluluk başarı bereket sağlık en çok da aşk dolu günler getirsin :16:

selamlar kızçelerr :3:
ben bugün ekonominin başından kalkamiciimmm
malum finaller kapıya dayandı
totomu sıkıp oturup çalışmam gerek.. :27:
ara sıra girer bakarım yazdıklarınıza...
bu arada bnmkiynen barıştık 00:00da aradı konuştuk :69:
herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun
hepimizie huzur mutluluk başarı bereket sağlık en çok da aşk dolu günler getirsin :16:
Canımm seninle aynı kaderleri paylaşıyoruzzz ben de muhasebe çalışıorum sıkıntıdan patladım ara verdimm :( Of ekonomiye de bakmam lazımm yandımm ben :5::5:
Başta Sağlıklı Sonra Mutlu Bir yıl diliyorum canlarımm:16:

Kızlar bu arada Sevdiğimden yılbaşı hedayem Karaca Nescafelik Fincan Takımı :9:

Kıyamam daha yeni doğum günümdü açıkçası hedaye beklemiyordum :))

İnşallah vatanımız ve bizim iöçin iyi bir sene olur.
Bu sen ebenim için çok zor önemli. Hem ygs hem KPSS hem ailelelerin tanışması söz of of :52:
Aslında 4,5 yıldır beklediğim zaman geldii Haydi Hayırlı ol 2012:nazar:

Canım benimm sana da mutlu yıllar,her şey gönlünce olur umarımm..
İnşallah bütün zorlukların üstesinden gelirsin, sınavlarında şimdiden başarılar..

Canımm seninle aynı kaderleri paylaşıyoruzzz ben de muhasebe çalışıorum sıkıntıdan patladım ara verdimm :( Of ekonomiye de bakmam lazımm yandımm ben :5::5:

Canım benimm sana da mutlu yıllar,her şey gönlünce olur umarımm..
İnşallah bütün zorlukların üstesinden gelirsin, sınavlarında şimdiden başarılar..

Saolasın cnm bnm :16:
Canlarım ben geldim çeyizlerle geldim :52:
Hedayelerimi göstricem + Benim aldığım 1 2 şeyi :)

Telefon kamerası çok iyi değil kusura bakmayın...

İş Yerinde Sevdiğim ablamdan hediyem Pasta Standım

Uploaded with ImageShack.us

Üstü:

Mikrofiber Bezlerim- Gerçekten bunları çok beğeniyorummm

2Li Setim.

Kase Çerezliklerim 2 Tane

Reçelliklerimm , Şekillerine bayılıyorum :69:

Arkadaşımın Hediyesi Foto Albümü...
Ben mavi Turkuaz KArışım renklerine bayılırım...

Aşktanemin Hediyesi :69: :nazar: :69:
Karaca Kahve Fincan Takımı ( Kahve ama baya geniş :27:)

Son düzenleme:
Back