• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzel hepsii erken diye hiçbi şey almdm erkek arkadaşım ben alıcam ailelerimze aldırmayalım diyo çok büyük eşyalar haricinde napayım sizce ben ??

Canım ben modası geçmicek her zaman beğeniceğim şeyleri aldım şimdilik..
Ama erkek arkadaşının düşüncesiyle biraz zorlanırsınız kız çeyizi başlı başına çok masraflı birde beyaz eşya mobilyalar düğün parası vs düşün artık..
Ufak tefek şeyleri alabilirsin bence..Bizde büyükleri beraber alıcaz aileye bırakmadan:31:

kızlar merhaba hepinize bizde erkek arkadaşımla 2014 yazında evlenmeyi planlıyoruz allah nasip ederse 5 yıllık ilişkim var :) şu an üniversite 2. sınıftayım bende aranıza katıldım allah hepimizi bir an önce sevdiğimize kavuştursun:)

bnimde günlük yemek takımım, kahvaltı takımım var ve çin battaniyesi, iskoç battaniyesi, nevresim takımları vb

sonradan beğenmeme ihtimalime karşı başka bi şey cesaret edemiyorum :)

Canım ben modası geçmicek her zaman beğeniceğim şeyleri aldım şimdilik..
Ama erkek arkadaşının düşüncesiyle biraz zorlanırsınız kız çeyizi başlı başına çok masraflı birde beyaz eşya mobilyalar düğün parası vs düşün artık..
Ufak tefek şeyleri alabilirsin bence..Bizde büyükleri beraber alıcaz aileye bırakmadan:31:

Haklısın ne yapıcaz bakalım senin yaptığın mantıklı son ana bırakıp telaş yapmaktansa... Bi de bnm son zaman hiç fırsatım olmaz bence hayılısı.

kızlar merhaba hepinize bizde erkek arkadaşımla 2014 yazında evlenmeyi planlıyoruz allah nasip ederse 5 yıllık ilişkim var :) şu an üniversite 2. sınıftayım bende aranıza katıldım allah hepimizi bir an önce sevdiğimize kavuştursun:)

Hoşgeldinnnnnn:3::3::3:

Back