2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar bu nişan bohçası hazırlığında olanalrınız varmı bende yakında yaparım ama acemiyim:2::2::2: bilgilerimizi paylaşalım

Canım ben bu konuları o kadar detaylı araştırdım ki herşeyin fiyatından tut neler noluyor biliyorum
Kuzenimde evlenmişti 2 sene önce az çok ordanda biliyordum zaten :)
İstediğin herşeyi öğrenebilirsin...
Tahminen ben tam 1 yıl sonra nişan hazırlığına girerim...

kızlar son yedi gün aşkıma kavuşmama çok heyecanlıyım :119:

Ooo canım azcıkk kalmış :))
Bizim şafak topiğimizde şey derdik asker beklerken
Ne kola ne Fanta sadece Yedi Gün
Ahh ahh valla geleli 25 ay oldu nasıl geçti aman yaa

Merhaba tatlılar hepinize çok teşekkürederim Allah size çok daha iyilerini versin inşallah.Buarada benim ki Bulgaristan macırı :)Bende öyle olduğum için kültür çatışması hiç yaşamadık adetlerde aynısı zaten

ayy canım sağol valla senden bilgiler alırım o zaman

kızlar şafak pano muzu güncelliyorum :)

oleyy 854 oldu bugünnnn
Buda benim yaşama sevincim işte napayım

Adınıza çok sevindim cnm... Aileler arasıda iyi anlaşır o zaman ne mutlu sana

ayy canım sağol valla senden bilgiler alırım o zaman

Tabiki canım benim her zaman

Canlarımm
Bakın bir tavsiyem var ...Tupperware ler pahalı :44: Ancak vazgeçilmezlerden... Bence...
Alabilirsiniz...
Ben almayı planlıyorum... :)

Son düzenleme:
Canlarımm
Bakın bir tavsiyem var ...Tupperware ler pahalı :44: Ancak vazgeçilmezlerden... Bence...
Alabilirsiniz...
Ben almayı planlıyorum... :)

Sana katılıyorum canımm çok şeker duruyorlar, resmen mutfağın, evin havası değişiyor :) Azıcık pahalılar ama daha vaktimiz var nasıl olsa, azar azar alırız

Offf bizim daha çok var, depresyona giricem bu gidişle

Aaa bu arada Harmonyy, Sonsuzask55 nickli arkadaşlarımızın yıldönümleri geçmiş, yeni fark ettim :) Kızlar nice mutlu,huzurlu senelere..Hep mutlu olun,olalım inşallah. Allah tamamına erdirsin.

çook teşekkürler canım benim amin inşallah.. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah hayırlısıyla 4. senemizi de bitirdik gdiyoruz bakalım

çook teşekkürler canım benim amin inşallah.. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah hayırlısıyla 4. senemizi de bitirdik gdiyoruz bakalım

Rica ederim canım benimm, amin inşallah hepimiz hep mutlu olalım.. Maşallah canım,Allah daim etsin.

cnm benim hadi bakalım hayırlısıyla daha nice seneleri bitirin inşallah allah ayırmasın

cnm benim hadi bakalım hayırlısıyla daha nice seneleri bitirin inşallah allah ayırmasın

canımm benimm amin allah razı olsun.. Allah hiçbirimizi ayırmasın hayırlısıyla inşallah.. hepimiz daha nice nice seneleri bitirelim Allahım herşeyi gönlümüze göre versin inşallah

kızlar bu arada bu gğnler cumartesi mi dşüyo yoksa pazar günleri mi :)) yani haftada bir yenilenince yedi günden mi kurtulmuş oluyoruz benim bütüm şafaklar karıştı yaa güya asker beklemiyoruz beklesem nolurdu acep yok aşkımın yanına gitmek için şafak, yok evlilik günümüz için şafak şafaklarla gitti ömür yaa

tatlım pazarları değiştiriom günleri :)))

bu arada SimgeD şafak rekoru bizde kuzu :)) hepsi gidecek biz kalacaz burda

istersen ayda bir değişreym , çat diye 30 gün düşsün

hahayyy ne güzel olurdu amma aa o zaman da düşmesi için 30 gün beklicuukk yok yok iyidir böyle 7 gün de düşse azaldığını görünce mutlu oluyorum ben gariban yavrum yaa

hahayyy ne güzel olurdu amma aa o zaman da düşmesi için 30 gün beklicuukk yok yok iyidir böyle 7 gün de düşse azaldığını görünce mutlu oluyorum ben gariban yavrum yaa

hahaha ah daha asker beklerken , odamın duvarlarına yazcam günleri valla , hapishanelerdeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…