2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşgeldiniz cicişlerrrrrr benimde yaşım 22 , 2008 den beri beraberiz , 2014 yazı istiyorum bende düğünü ama , açıkçası sıcaklarda nası olcak bilmiyorum o yüzden belki bahara kaydırabiliriz tabiki şimdiden kesin bişey yok :))

totalde 6 sene çıkmış olcaz bizde , kimisi diyor uzatmak ii diil falan ama napalım kaderimiz buymuş , sevgililerimizi erken çıkarmış allah karşımıza dimi ama :)

benim 2 ay'ım kaldıda; baslıgı görünce topice girmek istedim, kızlar Allah bir an önce sevdiginize kavustursun beklemek çok zor.. hele ki bu 2 ay geçmek bilmiyor bana Allah sabırlar versin

ben de 20 yaşındayım kızlar..
4 yıldır beraberiz..
2014 te söz yapıcaz biz 2015 gibi de düğün olsa 25 olucam kızlar
allah su gibi geçmesni nasip etsin inşallahhh

benim 2 ay'ım kaldıda; baslıgı görünce topice girmek istedim, kızlar Allah bir an önce sevdiginize kavustursun beklemek çok zor.. hele ki bu 2 ay geçmek bilmiyor bana Allah sabırlar versin

inşallah tatlımm allah razı olsun evet beklemek çok zor ama sonuda msevdiğimiz kişiler olması sabır veriyor insana..
allah sana da huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin
düğününre kadar zaman su gibi geçsin inşallahh

ben de 20 yaşındayım kızlar..
4 yıldır beraberiz..
2014 te söz yapıcaz biz 2015 gibi de düğün olsa 25 olucam kızlar
allah su gibi geçmesni nasip etsin inşallahhh

Maşallah 4 yıl olmuş ne güzel neden söz için o kadar bekliyosunuz peki canım ?

ayyyy ne güzel :) allah mutlu etsin , bir yastıkta kocatsın sizi inş , tebrik ederim cnm mutluluklar :) bizler evlenirken , sende bebişim olcak dersin belki :)

2 ay su gibi akıp geçsin canım benim mutluluklar bi an önce kavuş emi

valla benim asker bekleme derdim yok çok şükür ilk sayfalarda bahsetmiştim 3 yıldır beraberiz bi maddi durumdan bekliyoruz

Maşallah 4 yıl olmuş ne güzel neden söz için o kadar bekliyosunuz peki canım ?

tatlım allah onu biraz erken çıkardı benim karşıma o zaman daha lisedeydik.. lise bitti ikimiz de üniyi kazandık şu anda üniyi okuyoruz canım.. ben hazzırlık okuduğum için aşkım benden bir sene önce gidiyo.. 2014te o mezun olacak ben de son sınıfta olacağım canım.. o zaman söz yapıp bir yıl sonrasına da düğün istiyoruz.. ben son sınıtayken o askerliği falan halledecek...aslında sorma hiç istemiyoruz ama beklemeye mecburuz canım yaa... sence de bu anlattığım daha mantıklı değil mi ama? :26:

okuldan sonra olması daha iyi boşver zaman su gibi akıp geçiyor birde bi bakmışsınız evlenmişsiniz

valla benim asker bekleme derdim yok çok şükür ilk sayfalarda bahsetmiştim 3 yıldır beraberiz bi maddi durumdan bekliyoruz
Asker beklemek gerçekten zor

Çok doğru düşünmüşsünüz canım okulun bitmesini beklemek en mantıklısı.
Okul,askerlik,iş durumlarını halledip birşeylere başlamak en iyisi..Bizde askerliği bekliyoruz işte.

okuldan sonra olması daha iyi boşver zaman su gibi akıp geçiyor birde bi bakmışsınız evlenmişsiniz

kesinlikle canım.. ne kadar var eskerliğin bitmesine sizin?
ya aslında tabii ki evlenmek istiyoruz ama bizim için asıl sorun olan uzaklık kızlar yaa
oklumuz ayrı şehirlerde 11 saat.. ailesi de biz lisedeyken buradaydı sonra temelli memelekete taşındılar o da 9 saat...
yani tatillerde bile görüşemiyoruz çok kötü yaa...
hani söz olsa hiç değilse adı konur herkesin haberi olur birbirinden di mi ama

slm kızlar bende 2013 gelini olucam kısmetse bu topiği görmemiştim bizden sonrasıda varmış

oooooo nie o kadar uzun ?

bir önceki saydafa anlatmıştım canım biz 2014 te söz yapıcaz kımetse bir sene sora düğün inş bak bu da o anlattığım yazıım
tatlım allah onu biraz erken çıkardı benim karşıma o zaman daha lisedeydik.. lise bitti ikimiz de üniyi kazandık şu anda üniyi okuyoruz canım.. ben hazzırlık okuduğum için aşkım benden bir sene önce gidiyo.. 2014te o mezun olacak ben de son sınıfta olacağım canım.. o zaman söz yapıp bir yıl sonrasına da düğün istiyoruz.. ben son sınıtayken o askerliği falan halledecek...aslında sorma hiç istemiyoruz ama beklemeye mecburuz canım yaa... sence de bu anlattığım daha mantıklı değil mi ama?

hım anladım okul bitmeden evlilik olmz tabi :) yaşın kaç senin ?

sagol cnm bnm darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…