2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayyyy ne güzel :) allah mutlu etsin , bir yastıkta kocatsın sizi inş , tebrik ederim cnm mutluluklar :) :nazar::nazar: bizler evlenirken , sende bebişim olcak dersin belki :)

güzel dileklerin için tesekkür ederim canim, zaten ilk etapta bi bebegimiz olmasni istiyoruz Allah tüm istiyenlere nasip etsin :49:

kesinlikle canım.. ne kadar var eskerliğin bitmesine sizin?
ya aslında tabii ki evlenmek istiyoruz ama bizim için asıl sorun olan uzaklık kızlar yaa
oklumuz ayrı şehirlerde 11 saat.. ailesi de biz lisedeyken buradaydı sonra temelli memelekete taşındılar o da 9 saat...
yani tatillerde bile görüşemiyoruz çok kötü yaa...
hani söz olsa hiç değilse adı konur herkesin haberi olur birbirinden di mi ama :31:

Tam 7 ayımız var canım,az değil yani :58:
Ya aslında dediğin gibi söz yapsanız belki daha kolay olur sizin için herşey,sonuçta hemen evlenmiceksiniz ki

Tam 7 ayımız var canım,az değil yani :58:
Ya aslında dediğin gibi söz yapsanız belki daha kolay olur sizin için herşey,sonuçta hemen evlenmiceksiniz ki

hmm anladım tatlım..moralini bozma allah sağ salim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah... sonuçta gelince önünüzde başka bir engel kalmayacak sanırım... onu düşün moralini yüksek tut :61:

işte canım söz yapsak çok iyi olur görüşmemiz sorun olmaz.. ayrı şehirlerde görüşmesi çok zor oluyor çünkü tatlım...tabii ki hemen evlenmicez.. işte tek iş babamı ikna etmekte... onda biraz zorlanacağız sanırım.. babam biraz sert ve otoriterdir de :59:

hmm anladım tatlım..moralini bozma allah sağ salim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah... sonuçta gelince önünüzde başka bir engel kalmayacak sanırım... onu düşün moralini yüksek tut :61:

işte canım söz yapsak çok iyi olur görüşmemiz sorun olmaz.. ayrı şehirlerde görüşmesi çok zor oluyor çünkü tatlım...tabii ki hemen evlenmicez.. işte tek iş babamı ikna etmekte... onda biraz zorlanacağız sanırım.. babam biraz sert ve otoriterdir de :59:

Amin canım sağoll inşallah sağsalim dönücek,ondan sonrası kolay zaten :66:
Ya aslında aileler bir bakıma haklı okul bitmeden söz nişan işine karışmak istemiyorlar,ama sanki hemen evlenicez..Sizin durumunuz farklı sonuçta daha rahat görüşebilmek adına istiyorsunuz sözü.
İnşallah babanı ikna edebilirsin,anneni soksan araya :9:

Amin canım sağoll inşallah sağsalim dönücek,ondan sonrası kolay zaten :66:
Ya aslında aileler bir bakıma haklı okul bitmeden söz nişan işine karışmak istemiyorlar,ama sanki hemen evlenicez..Sizin durumunuz farklı sonuçta daha rahat görüşebilmek adına istiyorsunuz sözü.
İnşallah babanı ikna edebilirsin,anneni soksan araya :9:

zaten annem ikna edecek canım yaa.. ben hayatta babamın karşısına çıkıp söyleyemem ki :18: annem arabulucumuzdur bizim.. taam sen nemrak etme ben ikna ederim turşunu mu kuracak senin diyo bana :9: hem ondan istiyoruz sözü canım hem de sözlendiğmiz zaman 7 yılı bitiricaz.. artık zamanı gelmiş olacak.... inş babam ikna olur yaa :96:

zaten annem ikna edecek canım yaa.. ben hayatta babamın karşısına çıkıp söyleyemem ki :18: annem arabulucumuzdur bizim.. taam sen nemrak etme ben ikna ederim turşunu mu kuracak senin diyo bana :9: hem ondan istiyoruz sözü canım hem de sözlendiğmiz zaman 7 yılı bitiricaz.. artık zamanı gelmiş olacak.... inş babam ikna olur yaa :96:

Annenin destek olması iyi en azından sana yardım edecek biri var :66:
7 yıl az bir süremi canım ya babanda hak verir sanırım,herşey gönlünüzce olur inşallah :16:

Annenin destek olması iyi en azından sana yardım edecek biri var :66:
7 yıl az bir süremi canım ya babanda hak verir sanırım,herşey gönlünüzce olur inşallah :16:

inşallah canım benim hepimiz için öyle olsun inşallah
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun :97:

kızlar bende 2013 gelinleri konsuundayım ama heran 2014 te olabilir sevdiceğim bölümü uzattı diye 2013 diyorum ama 2014 e bile sarkabilir yani konu sahibiyle aynı dertten muzdaripiz.

kızlar bende 2013 gelinleri konsuundayım ama heran 2014 te olabilir sevdiceğim bölümü uzattı diye 2013 diyorum ama 2014 e bile sarkabilir yani konu sahibiyle aynı dertten muzdaripiz.

anladım tatlım hayırlısı olsun sizin için de
sen de katıl o zaman ara sıtra sohbet ederiz :17:

anladım tatlım hayırlısı olsun sizin için de
sen de katıl o zaman ara sıtra sohbet ederiz :17:

komşu konulardayız canım sevdicğeim 1 yıl okulunu uzattı konuyu açan arkadaşında sevgilisi mühendis herhalde benimkide mühendis bunlar hep böyle uzatıyorlar bekleyen biz oluyoruz :41: bende heran bir aksili çıkar 2013 te mezun olursa askere gitmeden söz nişan 2014 şubatta felanda evlenirim diye konuştum geçen yani heran herşey olabilir 2014 gelinide olabilirim korkularım var 2014 uzak yahu bizim ilişkimizde 4 bitiyor 5.yıla giriyoruz yaşım 23

komşu konulardayız canım sevdicğeim 1 yıl okulunu uzattı konuyu açan arkadaşında sevgilisi mühendis herhalde benimkide mühendis bunlar hep böyle uzatıyorlar bekleyen biz oluyoruz :41: bende heran bir aksili çıkar 2013 te mezun olursa askere gitmeden söz nişan 2014 şubatta felanda evlenirim diye konuştum geçen yani heran herşey olabilir 2014 gelinide olabilirim korkularım var 2014 uzak yahu bizim ilişkimizde 4 bitiyor 5.yıla giriyoruz yaşım 23

anladım canım.. tabii o kadar plan yapıp sonra ertelemek zorunda kalmak çok kötü olur..ama erkek arkadaşın da okulu uzatırsa başka bir seçeneğiniz de olmaz ki... yani okul bitmeden evlenmeniz çok riskli olur bence.. biz de senin düşündüğün gibi o askere gitmden söznişan sonra dğün istiyoruz.. ama sen gene de moralini bozma.. belki okulu uzamaz o zaman hemen evlenirsiniz.. öyle olmazsa da kısmet değilmiş diye düşün.. en doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah canım :71:

ah cnmmmmm , aynıymış kaderimizzz , valla bu mühendisler hep böyle yahu :)) bence 2014 şubatta evlenceğine baharda evlen derim , kışın soğukta uğraşmayın valla bak :)

ya kızlar doğru düzgün denk gelemedik , ben geliyorum kimse yok bakıyorum kaç sayfa ilerlemişiz gündüzleri, bana buluşma saati verin :)

ya kızlar doğru düzgün denk gelemedik , ben geliyorum kimse yok bakıyorum kaç sayfa ilerlemişiz gündüzleri, bana buluşma saati verin :)

ben buradayım vallahi :))
şaka bir yana evet bir saat ayarlayıp toplaşalım yaa
böyle bölük pörçük oluyo

Mrblar... İyi akşamlar...:71:
Benimde 4.5 yıldır süren bir ilişkim var (22.04.2007:69::nazar::nazar:)...
Harmonyy'nin dediği gibi Allah'ım sevdiğimi erken çıkardı karşıma... Şuan 18yaşındayım... 93lüyüm...
Bizim planlara göre 2012 Aralıkta Söz... 2013 Bahar-yaz Nişan ve Benim iş bulmama göre 2014 Yazı-Sonbaharı düğün...:16:
Allah nasip ederse tabi :)
Hayırlısıyla diyorum :)
Benide aranıza alır mısınızz: )

Son düzenleme:
Back