- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Amin canım cümlemiz bizimde sorunsuz devam ediyoruz evlenince değişen birşey olmuyor aksine sahipleniyor insan daha çokAminnn canim, çok sagol. InsaAllah sizde en az benim kadar mutlu, huzurlu ve asik olursunuz
Baktım canım cidden fiyatına göre oldukça kaliteliAminnn canim, çok sagol. InsaAllah sizde en az benim kadar mutlu, huzurlu ve asik olursunuz
Ohh masaAllah, ne güzel ilerlemis hersey. Baska ne kaldi ki ?
Evet canim, gayet uygun ve kaliteli mal satiyorlar. Güpüre de bayildimm
Özelden linki attim size kizlar
Amin canım cümlemiz bizimde sorunsuz devam ediyoruz evlenince değişen birşey olmuyor aksine sahipleniyor insan daha çokhepimiz mutlu olalım hakediyoruz
YaniiBaktım canım cidden fiyatına göre oldukça kaliteli
Biz bu akşam arkadaşlara gidiyoruz hasta ziyaretine yemekleri varsa iftara kalırız yoksa zaten çıkıp evimize gideceğiz artık hazır birşeyler yapacağım mecburen haftasonuna kadar her akşam bir ailede geçirmeyi düşünüyoruz haftasonu döktürmeyi düşünüyorum
Biz bu akşam arkadaşlara gidiyoruz hasta ziyaretine yemekleri varsa iftara kalırız yoksa zaten çıkıp evimize gideceğiz artık hazır birşeyler yapacağım mecburen haftasonuna kadar her akşam bir ailede geçirmeyi düşünüyoruz haftasonu döktürmeyi düşünüyorum
Evet canım 2 güne rağmen çok çok iyi bir gelinlik dikmişler bazıları uğraşıyor 1 ayda bile bunu yapamıyorYaniiBi de "2 günde dikeriz" dediklerinde ya aceba yirtilir sökülür mü diye düsündüm ama hiççç bi sey olmadi çok sükür, sapa saglam duruyor evde
Evet canım 2 güne rağmen çok çok iyi bir gelinlik dikmişler bazıları uğraşıyor 1 ayda bile bunu yapamıyor
bende iyiyim, buralar çok sicak ya... bugün 35 derece olacak, yaniyor resmen
Evlilik süper gidiyor sükür, ancak aksam yemegini sabahtan düsünmek zor geliyor bana daha...Ama sagolsun esim yardim ediyor. Isten kim önce gelirse o yapiyor yemegi Bir de evliligin iyi yanlari istedigimiz yere, istedigimiz zaman gidebiliyorz Aksam mesela dolasmak istersek, cafe'de oturmak istersek... hopp kendimizi disarida buluyoruz O çok güzel ! Bir de haftasonlari hiç durmuyoruz, ya ev için alisverise gidiyoruz (çeyizle bitmiyor is, onu anladim) , ya da ailelere ziyarete gidiyoruz. Yani anliyacagin hersey mükemmel, umdugumdan daha güzel yeni hayatimiz. InsaAllah bir ömür boyu böyle geçer, ve burada ki arkadaslarimiza da en az benim kadar mutlu olmalarini dilerim
Senden naber canim ? Esya almissin, hayirli ugurlu olsun ! Ne tarz seçtin ? Country ? Modern ?
Haftasonu evde olduğum için rahatça hazırlanabiliyorum zaman sıkıntım yok uykumuda alıyorum diye hafta içi daha kolay oluyor sadece sahura hazırlanıyor bu şekilde insan diye düşündümBen ise tam tersi : hafta içi ben yapiyorum (veya esim, kim müsait olursa) , haftasonu da ailelerde ohhhh rahatimmAma iste hafta içi zor oluyor, ben pek yemek yapmasini bilmem ..... yani simdilikkk
Mesela bu aksam biraz geç girecem eve saat 9 da felan, iftarda saat 10 da oluyor burda. Sabah tavuk cikardim buzluktan , onun yanina sebze felan yapacak esim... öyle isteO da sabrediyor garibim, annesine gidince iyi götürüyor
Oyy Lokumcuk sende mi evlendinnMasallah canım meraba ben de evlendimmm :)
Haftasonu evde olduğum için rahatça hazırlanabiliyorum zaman sıkıntım yok uykumuda alıyorum diye hafta içi daha kolay oluyor sadece sahura hazırlanıyor bu şekilde insan diye düşündümbizde dün arkadaşı hasta ziyaretine gittik onlarda iftara davetliymiş döndük eve geri yarım saat vardı iftara aman Allahım ne koşuşturma hemen mantı haşladım patates hazır tavuk kızarttım yetiştirdim çok şükür ama bittiğindeki surat ifadem tam olarak buydu Daha başlarındasın canım alışacaksın koşuşturmaya çok güzel yemekleri kısa sürede çıkartacaksın eminim aileler eşler idare ediyor bir şekilde sağlık huzur olsun yeter
Günaydınlar herkese
Günaydın Hanımlar
Bugün sizden benim için dua etmenizi istiyorum. İstediğim ev için ev sahibi ile bugün görüşücez. Dün numarasını falan bırakmış istediğiniz zaman arayın demişBabamda bugün bir ön görüşme yapacak sonrasında inşallah kirada anlaşırsak yüksek ihtimal tutucaz
Kuzum dualarım seninle inşallah uygun bir fiyat söyler yapıcı yaklaşır ev sahibi ki tanıdık bence olacak bu iş olacakGünaydın Hanımlar
Bugün sizden benim için dua etmenizi istiyorum. İstediğim ev için ev sahibi ile bugün görüşücez. Dün numarasını falan bırakmış istediğiniz zaman arayın demişBabamda bugün bir ön görüşme yapacak sonrasında inşallah kirada anlaşırsak yüksek ihtimal tutucaz
InsaAllah canim, ama dedigin dogru , huzur olsun yeter, insanlar anlayisla karsiliyor. Bu haftasonu kayinvalidem ve esimin küçük kiz kardesi gelecek yatiya (bize 1 saatten fazla uzaklikta oturuyorlar). Annemi de cagiracam, o bize biraz daha yakin, beraber iftar / sahur yapacagiz insaAllah. Gündüz de magaza magaza dolasacagiz ... Bende artik böyle olurum pazar aksamMasaAllah sana bu arada, iyi yetistirmissin ! Ben olsam, sucuklu yumurta veya yogurtlu makarna yapardim ancak
Günaydin size kizlar , nasilsiniz bugün bakayim ?
Mrs Sahin tabi ki canim, insaAllah diledigin evi tutarsiniz belli ki çok begenmissiniz
Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah
InsaAllah canim, ama dedigin dogru , huzur olsun yeter, insanlar anlayisla karsiliyor. Bu haftasonu kayinvalidem ve esimin küçük kiz kardesi gelecek yatiya (bize 1 saatten fazla uzaklikta oturuyorlar). Annemi de cagiracam, o bize biraz daha yakin, beraber iftar / sahur yapacagiz insaAllah. Gündüz de magaza magaza dolasacagiz ... Bende artik böyle olurum pazar aksamMasaAllah sana bu arada, iyi yetistirmissin ! Ben olsam, sucuklu yumurta veya yogurtlu makarna yapardim ancak
Günaydin size kizlar , nasilsiniz bugün bakayim ?
Mrs Sahin tabi ki canim, insaAllah diledigin evi tutarsiniz belli ki çok begenmissiniz
Kuzum dualarım seninle inşallah uygun bir fiyat söyler yapıcı yaklaşır ev sahibi ki tanıdık bence olacak bu iş olacak
Ohh beraber keyif yapacaksınız yaniBende bu cuma annemlere gittiğimizde sahurada kalalım sabahtan dönerim dedim eşime o işe gidecek çünkü bende çıkışına doğru eve geçerim dedim bakalım kabul edecek mi sürekli kalma taraftarı değlim ama beraber sahur yapalım istiyorum sahurlarda duygulanıyorum çok böylelikle daha rahat atlatırım diyorum önceden çok duygusaldım ağlıyordum annemlere iftara falan gittik ağlamıyorum mesela artık Çok hızlıyımdır canım bak 1 saatte 3-4 çeşit rahat çıkartıyorum bakma Ramazan ayındayız diye halim kalmıyor yoksa ev süpürme yemek hazırlamada hızım fena mantı hazır mantı tabi hemen dök karıştır eşimde şaşırdı ben ne yapayım diye panik oldu yoğurdunu hazırla yeter didim
Ayyy simdi ne heyecan vardir sendeee
İnşallahh
Bana da öyle geliyor kuzum tanıdık ya ondan galiba olacakmış gibi hissediyorum
Kuzum dualarım seninle inşallah uygun bir fiyat söyler yapıcı yaklaşır ev sahibi ki tanıdık bence olacak bu iş olacak
Ohh beraber keyif yapacaksınız yaniBende bu cuma annemlere gittiğimizde sahurada kalalım sabahtan dönerim dedim eşime o işe gidecek çünkü bende çıkışına doğru eve geçerim dedim bakalım kabul edecek mi sürekli kalma taraftarı değlim ama beraber sahur yapalım istiyorum sahurlarda duygulanıyorum çok böylelikle daha rahat atlatırım diyorum önceden çok duygusaldım ağlıyordum annemlere iftara falan gittik ağlamıyorum mesela artık Çok hızlıyımdır canım bak 1 saatte 3-4 çeşit rahat çıkartıyorum bakma Ramazan ayındayız diye halim kalmıyor yoksa ev süpürme yemek hazırlamada hızım fena mantı hazır mantı tabi hemen dök karıştır eşimde şaşırdı ben ne yapayım diye panik oldu yoğurdunu hazırla yeter didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?