2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Baktım canım cidden fiyatına göre oldukça kaliteli

Amin canım cümlemiz bizimde sorunsuz devam ediyoruz evlenince değişen birşey olmuyor aksine sahipleniyor insan daha çokhepimiz mutlu olalım hakediyoruz

Bi tek Skosnob ve Mrs Sahin mi daha evlenmedi aramizdan ? Evli hanimlar topigine çevirdik burayi Yemekten, ev isinden felan bahsedecegiz. Bu aksamda ki menü de ne var kizlarrr ?

Bi tek Skosnob ve Mrs Sahin mi daha evlenmedi aramizdan ? Evli hanimlar topigine çevirdik burayi Yemekten, ev isinden felan bahsedecegiz. Bu aksamda ki menü de ne var kizlarrr ?
Biz bu akşam arkadaşlara gidiyoruz hasta ziyaretine yemekleri varsa iftara kalırız yoksa zaten çıkıp evimize gideceğiz artık hazır birşeyler yapacağım mecburen haftasonuna kadar her akşam bir ailede geçirmeyi düşünüyoruz haftasonu döktürmeyi düşünüyorum

Ben ise tam tersi : hafta içi ben yapiyorum (veya esim, kim müsait olursa) , haftasonu da ailelerde ohhhh rahatimm Ama iste hafta içi zor oluyor, ben pek yemek yapmasini bilmem ..... yani simdilikkk
Mesela bu aksam biraz geç girecem eve saat 9 da felan, iftarda saat 10 da oluyor burda. Sabah tavuk cikardim buzluktan , onun yanina sebze felan yapacak esim... öyle iste O da sabrediyor garibim, annesine gidince iyi götürüyor

Yanii Bi de "2 günde dikeriz" dediklerinde ya aceba yirtilir sökülür mü diye düsündüm ama hiççç bi sey olmadi çok sükür, sapa saglam duruyor evde
Evet canım 2 güne rağmen çok çok iyi bir gelinlik dikmişler bazıları uğraşıyor 1 ayda bile bunu yapamıyor

Masallah canım meraba ben de evlendimmm :)

Haftasonu evde olduğum için rahatça hazırlanabiliyorum zaman sıkıntım yok uykumuda alıyorum diye hafta içi daha kolay oluyor sadece sahura hazırlanıyor bu şekilde insan diye düşündüm bizde dün arkadaşı hasta ziyaretine gittik onlarda iftara davetliymiş döndük eve geri yarım saat vardı iftara aman Allahım ne koşuşturma hemen mantı haşladım patates hazır tavuk kızarttım yetiştirdim çok şükür ama bittiğindeki surat ifadem tam olarak buydu Daha başlarındasın canım alışacaksın koşuşturmaya çok güzel yemekleri kısa sürede çıkartacaksın eminim aileler eşler idare ediyor bir şekilde sağlık huzur olsun yeter

Günaydın Hanımlar

Bugün sizden benim için dua etmenizi istiyorum. İstediğim ev için ev sahibi ile bugün görüşücez. Dün numarasını falan bırakmış istediğiniz zaman arayın demiş Babamda bugün bir ön görüşme yapacak sonrasında inşallah kirada anlaşırsak yüksek ihtimal tutucaz

InsaAllah canim, ama dedigin dogru , huzur olsun yeter, insanlar anlayisla karsiliyor. Bu haftasonu kayinvalidem ve esimin küçük kiz kardesi gelecek yatiya (bize 1 saatten fazla uzaklikta oturuyorlar). Annemi de cagiracam, o bize biraz daha yakin, beraber iftar / sahur yapacagiz insaAllah. Gündüz de magaza magaza dolasacagiz ... Bende artik böyle olurum pazar aksam MasaAllah sana bu arada, iyi yetistirmissin ! Ben olsam, sucuklu yumurta veya yogurtlu makarna yapardim ancak

Günaydınlar herkese

Günaydin size kizlar , nasilsiniz bugün bakayim ?
Mrs Sahin tabi ki canim, insaAllah diledigin evi tutarsiniz belli ki çok begenmissiniz

Kuzum dualarım seninle inşallah uygun bir fiyat söyler yapıcı yaklaşır ev sahibi ki tanıdık bence olacak bu iş olacak

Ohh beraber keyif yapacaksınız yani Bende bu cuma annemlere gittiğimizde sahurada kalalım sabahtan dönerim dedim eşime o işe gidecek çünkü bende çıkışına doğru eve geçerim dedim bakalım kabul edecek mi sürekli kalma taraftarı değlim ama beraber sahur yapalım istiyorum sahurlarda duygulanıyorum çok böylelikle daha rahat atlatırım diyorum önceden çok duygusaldım ağlıyordum annemlere iftara falan gittik ağlamıyorum mesela artıkÇok hızlıyımdır canım bak 1 saatte 3-4 çeşit rahat çıkartıyorum bakma Ramazan ayındayız diye halim kalmıyor yoksa ev süpürme yemek hazırlamada hızım fenamantı hazır mantı tabi hemen dök karıştır eşimde şaşırdı ben ne yapayım diye panik oldu yoğurdunu hazırla yeter didim

Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah

İnşallahh

Bana da öyle geliyor kuzum tanıdık ya ondan galiba olacakmış gibi hissediyorum

Ayyy simdi ne heyecan vardir sendeee

Stres daha çok

İnşallahh

Bana da öyle geliyor kuzum tanıdık ya ondan galiba olacakmış gibi hissediyorum

Canımm inşallah anlaşırsınız.O kadar büyük bir yükten kurtulursun kiii...
Anneye yakın olmak zaten harika

Sizin orda kiralar nasıl?Az çok bi rakam vardır aklınızda.O da piyasanın üstünde istemezse oldu bitti:)

Anliyorum seni canim
Geçen haftasonu biz kayinvalidemlere gittik, 1 gün onda iftar yaptik, 1 gün esimin abisinde, son günde esimin ablasinda... Turnemiz böylece bitti sükür iyi geçti
Ama bende kendi annemle kardesimle iftar yapmak istedim. Ve insaAllah bu haftasonu hep beraber olacagiz. Seni çok iyi anliyorum , anne 'yi ariyoruz hele ki bu mübarek Ramazan ayinda... Allah onlari basimizdan eksik etmesin
Vallah ne güzel, bende manti koyayim buzluga. Kayinvalidemin verdiklere çoktannnn bitti ! Yumurta veya makarnadan baska bir alternatifim olmus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…