2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Biraz kendine zaman tanı kuzum dinlen. Ufak birşey zaten bulursun eminim ki

Bende ayakta uyuyorum resmen

Biraz kendine zaman tanı kuzum dinlen. Ufak birşey zaten bulursun eminim ki

Bende ayakta uyuyorum resmen
Kaç gündür eve 11 buçuktan aşağı girmiyorum kuzum artık derman kalmadıdaha davetiyeleri yazacağım bir kısmını yazmıştık eve gitsem de dinlenemiyorum ki annemde hurçları yıkadı tekrar çeyizleri yerleştireceğiz yani evde de beni iş bekliyor

Ahhhh o en zor kısmı. O çeyizleri şekle şemale sokmak Odamda bana yer kalmadı. Adım atamaz haldeyim şuan

Ahhhh o en zor kısmı. O çeyizleri şekle şemale sokmak Odamda bana yer kalmadı. Adım atamaz haldeyim şuan
Şuanda bizim evde de göç gidiyor kendimizi zor bir yere atıyoruz ufakta evimizhepsini ilk girişe yerleştireceğiz ki çıkartırken zorluk olmasın tavana çıkar hurçlar artık

Daha önce yazmıştım sizlerle dertleşmek için pembelokumla konuşmuştuk benden evlilik sözleşmesi istediler eski nişanlımda onlardan olunca ayrıldık
Öyle birşeyler okuduğumu hatırlıyorum ama ayrıldığını hatırlamıyorum Çok üzüldüm canım. Senin için oldukça zor olmalı. Ayrıldıktan sonra bir daha hiç barışmak istemedi mi?

Öyle birşeyler okuduğumu hatırlıyorum ama ayrıldığını hatırlamıyorum Çok üzüldüm canım. Senin için oldukça zor olmalı. Ayrıldıktan sonra bir daha hiç barışmak istemedi mi?
Kendimi toparladım sayılır zorda olsa bazen gözlerim doluyor evet barışmak istedi telefon açtı dönmedim dönülecek yanını göremedim

Haklısın canım. O tarz birşey nasıl istemişler aklım almadı. Yol yakınken dönmen iyi olmuş.
Herkes iyi olmuş diyorlar benimde aklım almıyor zaten ben anlamıştım ben tarihimiz konulacak diye sevinirken onun suratı düşüktü gözlerim doluyor konuşunca sevgimi hiç hakketmemiş

Herkes iyi olmuş diyorlar benimde aklım almıyor zaten ben anlamıştım ben tarihimiz konulacak diye sevinirken onun suratı düşüktü gözlerim doluyor konuşunca sevgimi hiç hakketmemiş
Dillendirme o zaman hiç canım.Canında sıkılmasın. Her şerde bir hayır vardır. Muhakkak senin sevgini hakedecek biri çıkacaktır karşına. Gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…