- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Koşuşturma arasında birde onlarla uğraşıyorsun yaValla yaa bi de staj yaptığım okuldaki ders programı değişmiş YİNE! Onu ayarlamam lazım
Sen ne yaptın bu haftasonu hallettin mi hiç bişeyleri?
Gunaydınlar benim de dugun safağım 26 saka gibi
Koşuşturma arasında birde onlarla uğraşıyorsun yaKaftanı kiraladık canım onu halledebildik çok şükür
Maşallah lokumum ya ne kadar az kalmışEksikler varmı bitmiyor gerçi
Koşuşturma arasında birde onlarla uğraşıyorsun yaKaftanı kiraladık canım onu halledebildik çok şükür
Maşallah lokumum ya ne kadar az kalmışEksikler varmı bitmiyor gerçi
Eksikler aynı halen daha gecen saymıstım bayaartık hayırlısı diyorum Allah buyuk diyorum umarım yetisiriz
Ev tamamen yerlesti ama geri kalanları halledilir diye umuyorum
Yerim la sizin eviniziDavetiyemizi almadık henüz
Davetiye bastirmadik henuz
Evin son halini gormedin sen kop gel hemeeen
İnşallah halledilir canım elbet tamamlanacak sonrası evimize girdikten sonraEksikler aynı halen daha gecen saymıstım bayaartık hayırlısı diyorum Allah buyuk diyorum umarım yetisiriz
Ev tamamen yerlesti ama geri kalanları halledilir diye umuyorum
Teşekkür ederim canım ben 2.denediğim yerden direk aldım çıktım gönlümdekine hemen denk geldim diyeyimAaa hadi gözün aydın canım ben en çok kaftan için uğraşmıştımFotoğraf görebiliyor muyuz?
Günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar
İnşallah halledilir canım elbet tamamlanacak sonrası evimize girdikten sonra
Teşekkür ederim canım ben 2.denediğim yerden direk aldım çıktım gönlümdekine hemen denk geldim diyeyim
Günaydın canım nasılsın
Evet aksesuarlarıda oradan aldık canım böyle bir taç istiyordum zaten kemerde ayrı hava verdi böyle şeyler düşünebilirsinAksesuarları da mı oradan aldınız canım? Ben de kemer istiyorum sanırım ya da bi şekilde hareketlendirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet kuzum ya dündü Erzurum ama olsun bir kaç resim ekliyim gözümüz gönlümüz açılsınBende iyiyim kuzum yoğunluktan hani işe bakacağımızı karıştırdık değilmi
Büş memleketimi dün geçmişsin ya denk gelemedikOlsun çok güzel şafak
Ayy kuzum benim teşekkür ederimEvet kuzum ya dündü Erzurum ama olsun bir kaç resim ekliyim gözümüz gönlümüz açılsın
Dünkü Şafağım 25 ErzurumNehirimin güzel memleketi
Palandökensiz olmaz
Ayy kuzum benim teşekkür ederimSen nasılsın şafaklar eriyor resmen Özeline bak
Çok yoruluyoruz sen bir de askerin gelince gör yorgunluğu tabanlarımı bile hissetmiyorum artık uçarak yürüyor gibiyimne demek kuzusu
İyiyim kuzucum yorgunum biraz dünden dolayı. Onun dışında herşey yolunda çok şükür
Baktım baktım
Evet öyle olacak galibaÇok yoruluyoruz sen bir de askerin gelince gör yorgunluğu tabanlarımı bile hissetmiyorum artık uçarak yürüyor gibiyimSen neler yaptın bakıyım dün gezmelerdeydin sankim
Olsun tabi keyifliEvet öyle olacak galiba
Dün akrabamızın nikahı vardı onun için karşıdaydık kuzusu. Çok yoruldum valla daha doğrusu yol yordu
Olsun tabi keyifli
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim kuzumYol çok yoruyor
Selamlar, hörmetler.
Nasılsınız kızlar
İyiyim, süperim, patron yok rahatımooo kimler varmış burdaa
Naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?