- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Hemen bakıyorum canımBaktim canim yorum da yazdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakıyorum canımBaktim canim yorum da yazdim :)
Bence de kuzum. Adam bide sağolsun o kadar güzel ilgileniyor ki anlatamam. Avantajını dezavantajını söylüyor. Annem mobilyalarından çok memnun. Portmantoyu gören hayran kalıyor ve ne kadar uyguna yaptırmışsınız diyorlar.Çok iyi kuzum sizde güzel bir tecrübe olacaksın adama yani bence de bilmiyordur
Hemen bakıyorum canım
Bir de kullanıyorsunuz daha ne olsun canım iyi çalışıyor demek ki adam inşallah çok memnun kalırsın sende güzellerindenBence de kuzum. Adam bide sağolsun o kadar güzel ilgileniyor ki anlatamam. Avantajını dezavantajını söylüyor. Annem mobilyalarından çok memnun. Portmantoyu gören hayran kalıyor ve ne kadar uyguna yaptırmışsınız diyorlar.
Nasıl görmemişim Hemen yorum yaptım kiBenim de var cryiz topigim hic gordun mu bilmiyorum
Bana da anlatılmadı canım
Kıslar pişman olmayın sonra Şaka şaka
Şimcik nereden başlıyım ki. Malum yatak odası konusu Özel yaptırmaya karar verdik. Sebepleri var ondan dolayı
Şimdi asıl takıldığım noktaya gelecek olursak konu şu. Yatak odasında kullanıcak 2 kaplama var. Lam ve lake.
Lam kullanış açısından en iyisi. Uzun ömürlü ve çizilmeye karşı baya dayanıklı. Kaplamadan ötürü yapılacak olan komodin ve şifoniyerde çok fazla kavis, ovallik yapılamıyor. Lam kaplamanın patlama olasılığı var o ovalliği verirken. Patladığı noktada da boya ve cila yapılacak demektir. Buda neredeyse mobilyanın parası kadar.
Lake ise ona nazaran daha dayanıksız. Elinden düşürdüğün en ufak birşeyde bile çizilebilen bir kaplama. Ama lama nazaranda istediğin şekilde oyma, kavis, ovallik verilebilen bir ürün. Çünkü lake demek boya ve cila demek. Yani ağacın ham rengi ile yapılarak üstüne lake kaplama ile renginin değiştirilmesi demek. Yine dediğim gibi lakede yapılacak olan yatak odasının ham hali ve boyası cilası derken yaklaşık 6 bini buluyor. Lam ise daha uygun boya ve cila olmadığından.
Ben mobilyalarımı beyaz istiyorum ve istediğim yatak odasında. Yatak karyolası ve gardırp haricinde şifoniyer ve komodinlerde istediğim ufak detaylar var. Bunlar ise lam ile mümkün değil. Lakede çok rahat çalışılabiliyor.
Evet sizlerden fikir istiyorum
Kafayı yediğimi düşünebilirsiniz evet haklısınız
Benim de var cryiz topigim hic gordun mu bilmiyorum
Benim de var cryiz topigim hic gordun mu bilmiyorum
Canım özeniyosun tabi ki ince eleyip sık dokuyacaksın.
Annemin yatak odası beyaz.Kaplamasını bilmiyorum ama bence beyaz alacaksan kesinlikle kaliteli al.Sonra rengi gidiyor, kaplaması soyuluyor falan.Ama bütçe de önemli tabi.O yüzden dediğin gibi ön yüzleri lama yanlar lake olabilir.Yalnız renkler nasıl görüncek o zmaan?
Bir de kullanıyorsunuz daha ne olsun canım iyi çalışıyor demek ki adam inşallah çok memnun kalırsın sende güzellerinden
Nasıl görmemişim Hemen yorum yaptım ki
Canım özeniyosun tabi ki ince eleyip sık dokuyacaksın.
Annemin yatak odası beyaz.Kaplamasını bilmiyorum ama bence beyaz alacaksan kesinlikle kaliteli al.Sonra rengi gidiyor, kaplaması soyuluyor falan.Ama bütçe de önemli tabi.O yüzden dediğin gibi ön yüzleri lama yanlar lake olabilir.Yalnız renkler nasıl görüncek o zmaan?
Kuzum boşuna garantili değil yaBen hiç bakmadım kalitesine falan ya rengi atarsa beyaz bizimkide
Öylemidir kuzum renk attığında falan geçerlimi kaç seneydi garantisi acaba ya ömür boyumu oluyor lake duman falan birşey yazıyor sitesinde ama sanırım kurpları ayakları için kullanmışlar bu sıfatıKuzum boşuna garantili değil ya
Geçerlidir muhtemelen kuzum başka hangi kısmında geçerli olacak ki yoksa. 2 yıl falandır muhtemelen bilemedimÖylemidir kuzum renk attığında falan geçerlimi kaç seneydi garantisi acaba ya ömür boyumu oluyor lake duman falan birşey yazıyor sitesinde ama sanırım kurpları ayakları için kullanmışlar bu sıfatı
Bende bilemedim aldıktan sonra gidip sormanın bir mantığı yok tabiGeçerlidir muhtemelen kuzum başka hangi kısmında geçerli olacak ki yoksa. 2 yıl falandır muhtemelen bilemedim
Özele gelsene acıcık bi
İyidir kuzum merak etme sen. Sonuçta isim yapmış bir markadan aldın. Mağdur etmezlerBende bilemedim aldıktan sonra gidip sormanın bir mantığı yok tabi
Ben hiç bakmadım kalitesine falan ya rengi atarsa beyaz bizimkide
Evet kuzum
Kuzum ikiside kaliteli zaten lam da lakede. Tek fark işte dediğim gibi işçilik olayı çalışma şekilleri. Onun haricinde başka bir durum söz konusu değil. Benim anneminde beyaz yatak odası ama maşallah hiç birşey olmadı. Renk ise eğer lake ve lam aynı mobilyada kullanılır ise çok fazla renk seçeneği varmış zaten. Aynı tonları yaptıracağız
Öyle olacak sanırsamCanım kaliteli bi yerden aldıysan bi şey olmaz.
O zaman karışık yaptırabilirsin
İyidir kuzum merak etme sen. Sonuçta isim yapmış bir markadan aldın. Mağdur etmezler
Canım kaliteli bi yerden aldıysan bi şey olmaz.
Babamın tanıdığı bir mobilyacı kuzum oturduğumuz semtte Pendik'teBüş nerden yaptırıyosunuz bu arada mobilyaları?
Kesinlikle öyle kuzumİnşallah sonuçta bu hayatta kimseye güven olmuyor