2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok iyi kuzum sizde güzel bir tecrübe olacaksın adama yani bence de bilmiyordur
Bence de kuzum. Adam bide sağolsun o kadar güzel ilgileniyor ki anlatamam. Avantajını dezavantajını söylüyor. Annem mobilyalarından çok memnun. Portmantoyu gören hayran kalıyor ve ne kadar uyguna yaptırmışsınız diyorlar.

Bir de kullanıyorsunuz daha ne olsun canım iyi çalışıyor demek ki adam inşallah çok memnun kalırsın sende güzellerinden
Benim de var cryiz topigim hic gordun mu bilmiyorum
Nasıl görmemişim Hemen yorum yaptım ki

Bana da anlatılmadı canım

Canım özeniyosun tabi ki ince eleyip sık dokuyacaksın.

Annemin yatak odası beyaz.Kaplamasını bilmiyorum ama bence beyaz alacaksan kesinlikle kaliteli al.Sonra rengi gidiyor, kaplaması soyuluyor falan.Ama bütçe de önemli tabi.O yüzden dediğin gibi ön yüzleri lama yanlar lake olabilir.Yalnız renkler nasıl görüncek o zmaan?

Benim de var cryiz topigim hic gordun mu bilmiyorum

Ben hiç bakmadım kalitesine falan ya rengi atarsa beyaz bizimkide

Bir de kullanıyorsunuz daha ne olsun canım iyi çalışıyor demek ki adam inşallah çok memnun kalırsın sende güzellerinden

Nasıl görmemişim Hemen yorum yaptım ki

Evet kuzum

Kuzum ikiside kaliteli zaten lam da lakede. Tek fark işte dediğim gibi işçilik olayı çalışma şekilleri. Onun haricinde başka bir durum söz konusu değil. Benim anneminde beyaz yatak odası ama maşallah hiç birşey olmadı. Renk ise eğer lake ve lam aynı mobilyada kullanılır ise çok fazla renk seçeneği varmış zaten. Aynı tonları yaptıracağız

Geçerlidir muhtemelen kuzum başka hangi kısmında geçerli olacak ki yoksa. 2 yıl falandır muhtemelen bilemedim

Özele gelsene acıcık bi

Ben hiç bakmadım kalitesine falan ya rengi atarsa beyaz bizimkide

Canım kaliteli bi yerden aldıysan bi şey olmaz.

O zaman karışık yaptırabilirsin

Büş nerden yaptırıyosunuz bu arada mobilyaları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…