- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Nasılsın kuzucumEvet canım
Günaydın Büşüm
Burada fena yağıyor canım burada da güneş açmıştı ama kar topluyormuş
Bende iyiyim çok şükür canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzucumEvet canım
Günaydın Büşüm
Bu 1 hafta boyunca sanırım sadece gözlerimiz görünecek şekilde dolaşıcaz
başladı şuan, kara bulut varYok durdu şuan dediğin gibi baya bi güneş var kar topluyor
Niye kız evde olmak baya zor
burdada öyle şuanAn itibariyle Mecidiyeköy'de tipi var
Evet canım
Günaydın Büşüm
İyiyim kuzum sen nasılsın
başladı şuan, kara bulut var
evde de sıkılıyorum evet.. burda da sıkılıyorum ayyyy çok sıkılganım
burdada öyle şuan
yağsın bizde izleyelim
Başlar şimdi izlemesi çok keyifli dışarı çıkması savaş gibi amayağsın bizde izleyelim
İyiyim bende çok şükür kuzum ama kafamda deli sorular
Ben senin kafanı şişiriyorum şuan sıkılmazsın
Başlar şimdi izlemesi çok keyifli dışarı çıkması savaş gibi ama
Bana niye anlatmıyorsun
Bana da anlatılmadı canımBana da bana da
Başlar şimdi izlemesi çok keyifli dışarı çıkması savaş gibi ama
Bana niye anlatmıyorsun
Bana da bana da
Bana da anlatılmadı canım
Kıslar pişman olmayın sonra Şaka şaka
Şimcik nereden başlıyım ki. Malum yatak odası konusu Özel yaptırmaya karar verdik. Sebepleri var ondan dolayı
Şimdi asıl takıldığım noktaya gelecek olursak konu şu. Yatak odasında kullanıcak 2 kaplama var. Lam ve lake.
Lam kullanış açısından en iyisi. Uzun ömürlü ve çizilmeye karşı baya dayanıklı. Kaplamadan ötürü yapılacak olan komodin ve şifoniyerde çok fazla kavis, ovallik yapılamıyor. Lam kaplamanın patlama olasılığı var o ovalliği verirken. Patladığı noktada da boya ve cila yapılacak demektir. Buda neredeyse mobilyanın parası kadar.
Lake ise ona nazaran daha dayanıksız. Elinden düşürdüğün en ufak birşeyde bile çizilebilen bir kaplama. Ama lama nazaranda istediğin şekilde oyma, kavis, ovallik verilebilen bir ürün. Çünkü lake demek boya ve cila demek. Yani ağacın ham rengi ile yapılarak üstüne lake kaplama ile renginin değiştirilmesi demek. Yine dediğim gibi lakede yapılacak olan yatak odasının ham hali ve boyası cilası derken yaklaşık 6 bini buluyor. Lam ise daha uygun boya ve cila olmadığından.
Ben mobilyalarımı beyaz istiyorum ve istediğim yatak odasında. Yatak karyolası ve gardırp haricinde şifoniyer ve komodinlerde istediğim ufak detaylar var. Bunlar ise lam ile mümkün değil. Lakede çok rahat çalışılabiliyor.
Evet sizlerden fikir istiyorum
Kafayı yediğimi düşünebilirsiniz evet haklısınız
Kuzum bence aklında hangisi kalacaksa o olsun şimdi ilk düşünüldüğünde sağlam olsun kaliteli olsun diye düşünüyoruz tabisi hemde daha uyguna değil mi ama o hatlar kıvrımlar olmadan basit düz birşey duracak ve içine sinmeyecekse bununda bir anlamı yok 6 bin yatak odası takımı için bazalı olarak uçuk bir rakam değil bana göre özel yaptırıyorsun biz hazır aldık kampanya 4500 TL ödedik normalde 6 bin civarıymış göre yani seninki de gayet uygun o yüzden hangisi içinde kalacaksa gönlünden geçiyorsa o olsun 1 kere olacak sonuçta bir yatak odasınında üzerine ne döküp çarpabilirsin ki Senin gönlün lakeden yana belli o yüzden o tarafa çekiyorum yanlış anlama
Canım konumda da görmüşsündür belki köşe takımıyla yatak odasını hallettik bizde mobilyalar duruyor sadece Doğtaş markaları zaten kafamda bir kaç bütçemize uygun marka vardı isim istersen önerebilirim
Canım çok güzeller aşkla kullanın hepsini huzurla oturmak nasip olsun inşallahAçık gri mobilya arıyorum acaba markaları nedir masa tv sehpası çok aradım açık bu tonlarda bulamadım
Günaydınlar efenim
Canım konumda da görmüşsündür belki köşe takımıyla yatak odasını hallettik bizde mobilyalar duruyor sadece Doğtaş markaları zaten kafamda bir kaç bütçemize uygun marka vardı isim istersen önerebilirim
Canım çok güzeller aşkla kullanın hepsini huzurla oturmak nasip olsun inşallahAçık gri mobilya arıyorum acaba markaları nedir masa tv sehpası çok aradım açık bu tonlarda bulamadım
Resimleri yükleyebildim sükürrrrr
Salon :
2 kanepe ve 1 bank/puf (türkçe ismini bilmiyorum) - bu resimdeki diger mobilyalara ve haliya dikkat etmeyin onlari almadik
Eki Görüntüle 1418674
Renkler kirik beyaz ve yastiklarda turkuaz renginde olacak insaAllah :
Eki Görüntüle 1418676
Yemek masasi (açik gri) ve 6 sandalye (siyah) - vitrin almadim gereksiz buluyorum : Eki Görüntüle 1418678
Ayni takimdan salon için sehpa ve tv mobilyasini aldik
Ve yatak odamiz, o da açik renkte ama magzadaki çekilen foto biraz karanlik çikmis kusura bakma :
Eki Görüntüle 1418679
Eki Görüntüle 1418680
Anladım kuzum bence en son söylediğin çok mantıklı en azından fiyatında bayağı bir düşüş olur size neden söylemediler ki kıvrım yapman yerleri lake çalışırlar diğeri lam olur yarı yarıya düşer bence deYok kuzum lakeden yana değil aslında benim gönlümde şu var. Yatak ve gardırop lam olsun. Eğer çok zorlar ise komodin ve şifoniyer lake olsun. Şimdi bazı mağazaların ürün detaylarını inceledim. Daha estetik hoş dursun diye arka ve yan kısımlarını lam kullanıp kapaklarında lake kullanmışlar. Buda mantıklı geldi bana. Yani komple boyaya gitmesi yerine sadece kapakta lake çalışıp maliyeti düşürmüşler.
Evet çok uçuk değil normal şartlarda ama ailem kredi ödüyor yüklü miktarda ben onlara bırakmak istemiyorum borcumu biliyosun. Bu nedenle %80 kısmını ben ödiycem. Babama kalsa sorun yok. 6 binde olsa yaptıralım ama işte bencillik oluyor gibi geliyo banada. Babam yaptıralım dedi diye tamam diyemem. O benim gönlümü kırmamak için diyor ve istesemde yapar biliyorum
Evet canım bütün cicilerim çeyiz topiğimde konularımdan bulabilirsen istersen link atayımCanim gormedim bakayim ceyiz topiginde mi?
Bilmem belkide akıllarına gelmedi Yada şimdiye kadar kimse böyle bir istekte bulunmadıAnladım kuzum bence en son söylediğin çok mantıklı en azından fiyatında bayağı bir düşüş olur size neden söylemediler ki kıvrım yapman yerleri lake çalışırlar diğeri lam olur yarı yarıya düşer bence de
Evet canım bütün cicilerim çeyiz topiğimde konularımdan bulabilirsen istersen link atayım
Bilmem belkide akıllarına gelmedi Yada şimdiye kadar kimse böyle bir istekte bulunmadı
En son mesela 2 takım yatak odası yapmışlar. Biri el oyması tamamen 8250 tl satılmış.
Bi taneside istikbalde modern takımlardan bi tanesiymiş. Modelini görmedim ama alan kişi aynı modelden istikbalde de olduğunu söylemiş. O takımı da 2600 tl ye satmışlar. Mobilyacı şöyle demiş babama. Şimdiye kadar yaptıklarım ya model getirdiler bunun aynısını istiyoruz dediler (çoğunluk modern düz takımlarmış). Yada ben kendim model yapıp sattım demiş.
Benim gibisi bir ilk yani