• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağım :nazar: nişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn:KK49::KK15::nazar::KK51:
Eki Görüntüle 1419208 Eki Görüntüle 1419209 Eki Görüntüle 1419210 Eki Görüntüle 1419211

Hayırlı olsun canım.
Ben kırmızıyı beğendim aralarında en çok.

kızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağım :nazar: nişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn:KK49::KK15::nazar::KK51:
Eki Görüntüle 1419208 Eki Görüntüle 1419209 Eki Görüntüle 1419210 Eki Görüntüle 1419211
Ben ilk modeli beğendim canım hayırlı olsun davetiyelerin ulaşamadığı yerler için mantıklıHoppa
Nasılsınız kızlar?
İyiyim canım sen nasılsın:cool:

Günaydın kızçeler :KK25:

Şafak 72 En Büyük TÜRKİYE

Batman'a Selam En Büyük TÜRKİYE

Batman.jpg

Ne taraftaydın canım sen? Beylikdüzü müydü?
Evet canım Hoppa
Günaydın kızçeler :KK25:

Şafak 72 En Büyük TÜRKİYE

Batman'a Selam En Büyük TÜRKİYE

Batman.jpg
:nazar:En Büyük TÜRKİYEGünaydın Büşüm:KK19:
Günaydın kızlarr. Sabah kar yağıyodu şimdi güneş var , hava kar topluyor sanırım:KK53:
Burada fena yağıyor canım burada da güneş açmıştı ama kar topluyormuş:KK59:
iyim canım saol sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür canım:KK68:

Back